Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

ruosiames i Maldyvus vasario menesi ... gal kas galite parekomenduoti per kur uzsakineti kelione ? domina sios dvi salos : kuredu,kuramathi ... smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
O per kokius puslapius perkate bilietus i Maldyvus?
Atsakyti
Aš pirkau tiesiai iš Qatar oro linijų, kai buvo akcija, o šiaip dairykitės per visus standartinius paieškų psl, pvz skyscanner.com. Pigių bilietų temoje pasiieškokit informacijos, manau rasit daugiau paieškos puslapių mirksiukas.gif
Atsakyti
mes gyvenom Maldyvuose holiday island. Viesbutis labai patiko, sala maziuke visi namukai stovi atskirai vienas nuo kito atskirti krumu siena, gretimo namuko praktiskai nesijaucia, ir pleziukai irgi krumeliais atskirti, guli ir matai tik vandenyna, kaimynu nesimato. Maistas labai geras. Tik minusas buvo tas , kad ta sala nuo male tolokai, tai atskrendi nakti nemiegojus po to puse dienos plauki su tuo ju greitaeigiu kateriu, tiesiog as buvau labai jau pavargus tai kelionei einant i pabaiga. Aisku atvykus i viesbuti pasitiko su taurem apserksnijusiu sulciu ir t.t. , bet plaukem ilgai. salia prie pat musu buvo ju vietiniu tik gyvenama salele, I moteris su madimukais arba tik su apatine maud dalimi, nieks neziurejo, apskritai nieks nenuziurinejo. Jie ne tokie musulmonai kaip kiti, kazkokie laisvesni jiems daug kas galima , jie su indu tikejimu persipyne toks musulmonu - induistu misinys. zodziu viesbutis 10, maistas 10, bet kad nuo male tolokai tai man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2012 11 25, 19:25)
bet kad nuo male tolokai tai man nepatiko.

Zinote, kai keliaujate i toki roju, tai nematau bedos ir dvi paras plaukti smile.gif O jeigu jau taaaaip toli nuo Males, juk galima ir skristi nuo oro uosto iki savo saleles, reikia tik pasidometi pries keliaujant.

Del bilietu pirkimo patarti negaliu, mes viska is kelioniu agenturos uzsisakeme, iskart su viesbuciu ir tt..
Atsakyti
Na va grįžau ir aš iš šio rojaus kampelio. Galiu pasakyti, kad nėra jau tokie "neikandami" tie Maldyvai. Prabuvom 6 dienas: 1 dieną Malėje, kitas Mafusi saloje. Iš pastarosios dar plaukėm į 2 kitas salas. Ir išleidom dviem žmonėm (be lėktuvo bilietų) ~2000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 12 08, 10:26)
Na va grįžau ir aš iš šio rojaus kampelio. Galiu pasakyti, kad nėra jau tokie "neikandami" tie Maldyvai. Prabuvom 6 dienas: 1 dieną Malėje, kitas Mafusi saloje. Iš pastarosios dar plaukėm į 2 kitas salas. Ir išleidom dviem žmonėm (be lėktuvo bilietų) ~2000 Lt.

Labas, smagu girdėti, kad nenusivylėt thumbup.gif ką veikėt Mafusi saloje, kokių pramogų vietoje yra, į kokias ekskursijas keliavot? kokių pasiūlymų dar buvo? Kaip įspūdžiai iš Male? Ar tikrai ten visiškai nėra kas veikt?
Daug klausimų, jei netingėsit - atrašykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 12 08, 11:35)
Labas, smagu girdėti, kad nenusivylėt  thumbup.gif  ką veikėt Mafusi saloje, kokių pramogų vietoje yra, į kokias ekskursijas keliavot? kokių pasiūlymų dar buvo? Kaip įspūdžiai iš Male? Ar tikrai ten visiškai nėra kas veikt?
Daug klausimų, jei netingėsit - atrašykit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ačiū smile.gif

Į Malę atskridom vėlai vakare, todėl buvom rezervavę viežbutį vienai nakčiai. Iš ryto (10 val.) plaukėm su vietiniu transportu į Mafusi salą, todėl atvykus apžiūrėti sostinės kaip ir neturėjom laiko. Tačiau išvykstant Malėje praleidom 5 val. ir jų pilnai užteko. Nieko ten nėra, labai siauros gatvelės, karštis buvo nerealus. Ieškojom Malėj suvenyrų parduotuvėlių, norėjom parvešti ką nors lauktuvių, bet kainos doh.gif doh.gif doh.gif Maldyvų žemėlapis 15 dol. šiaip netaip vienoj parduotuvėlėj nusiderėjau iki 5.
Mafusi saloje gyvena apie 2 tūks. vietinių gyventojų, turi jie vieną normalų papludimį. Ką veikti šioje saloje? Manau kaip ir visuose maldyvuose nieko - gulėti, maudytis ir snorklinti. Koralinis rifas visai neblogas.
Pirkom iš viežbučio dvi eskursijas į kitas salas. Viena arčiausiai nutolusią - Byadhoo resort. Kita negyvenama Maadhoo Finnolhu (Picnick Island). Plaukdami į pastarąją buvom sustoje prie Banana rifo, tai matėme didžiules Manta rajas. Įspudis nerealus.
Kas mėgsta aktyvų poilsį (kaip aš) tai Maldyvuose savaitės manau užtenka.
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 12 08, 08:26)

Na va kaip smagu smile.gif

QUOTE(avietė2 @ 2012 12 08, 15:48)
Į Malę atskridom vėlai vakare, todėl buvom rezervavę viežbutį vienai nakčiai. Iš ryto (10 val.) plaukėm su vietiniu transportu į Mafusi salą, todėl atvykus apžiūrėti sostinės kaip ir neturėjom laiko. Tačiau išvykstant Malėje praleidom 5 val. ir jų pilnai užteko. Nieko ten nėra, labai siauros gatvelės, karštis buvo nerealus. Ieškojom Malėj suvenyrų parduotuvėlių, norėjom parvešti ką nors lauktuvių, bet kainos doh.gif  doh.gif  doh.gif Maldyvų žemėlapis 15 dol. šiaip netaip vienoj parduotuvėlėj nusiderėjau iki 5.
  Mafusi saloje gyvena apie 2 tūks. vietinių gyventojų, turi jie vieną normalų papludimį. Ką veikti šioje saloje? Manau kaip ir visuose maldyvuose nieko - gulėti, maudytis ir snorklinti. Koralinis rifas visai neblogas.
  Pirkom iš viežbučio dvi eskursijas į kitas salas. Viena arčiausiai nutolusią - Byadhoo resort. Kita negyvenama Maadhoo Finnolhu (Picnick Island). Plaukdami į pastarąją buvom sustoje prie Banana rifo, tai matėme didžiules Manta rajas. Įspudis nerealus.
Kas mėgsta aktyvų poilsį (kaip aš) tai Maldyvuose savaitės manau užtenka.

Mes Biyadhoo medaus men buvom, 10 dienu. O Maafushi ligonineje pagulejom viena diena, tai Maafushi ispudzio man asmeniskai jokio nepaliko, gyvenama sala ir tiek, Biyadhoo man buvo mielesne nes ten tik turistai ir salele miniatiurine wub.gif

Prisiminiau viena mane nustebinusi dalyka apie Male - pati maziausia pasaulyje sostine - salos skersmuo tik 1km, bet piiiilna taxi vazineja biggrin.gif nevaiksto 'ilgu' nuotoliu zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2012 12 10, 15:54)

Prisiminiau viena mane nustebinusi dalyka apie Male - pati maziausia pasaulyje sostine - salos skersmuo tik 1km, bet piiiilna taxi vazineja  biggrin.gif nevaiksto 'ilgu' nuotoliu zmones  smile.gif

Maniškis galvojo, kad ten apskritai automobilių nėra, o kai pasakiau, kad ir autobusai važinėja, ir motociklų yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=*Pasaulio~Piliete*,2012 12 10, 14:54]
Na va kaip smagu smile.gif
Mes Biyadhoo medaus men buvom, 10 dienu. O Maafushi ligonineje pagulejom viena diena, tai Maafushi ispudzio man asmeniskai jokio nepaliko, gyvenama sala ir tiek, Biyadhoo man buvo mielesne nes ten tik turistai ir salele miniatiurine wub.gif

Taip salos gal ir skiriasi, bet ir pragyvenimo kaina labai skiriasi. Manau, kad iš Maafushi gali kiekvieną dieną plaukti į Biyadhoo ir taip sutaupyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 12 10, 18:46)

Taip salos gal ir skiriasi, bet ir pragyvenimo kaina labai skiriasi. Manau, kad iš Maafushi gali kiekvieną dieną plaukti į Biyadhoo ir taip sutaupyti g.gif

Nezinau, mums patinka patogiai nusipirkti viska is agenturos (su skrydziais ir viesbuciu iskart), kad nesukti galvos ir plaukioti kasdien smile.gif Bet cia kaip kam 4u.gif Bet kai mes turejom plaukioti i tas ligonines tai i viena puse nuplaukti mums abiems kainavo $60 (cia ir iki Maafushi ir iki Males). Manau nemazai. Paskui mums nuleido 50% ta kaina nes pasigailejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pasaulio~Piliete*: 11 gruodžio 2012 - 14:21