Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

Na kainos Maldyvuose tikrai nemažos, taip kad atskiros vilos nuoma tikrai bus nepigi... doh.gif
Atsakyti
Per kur jūs dabar užsakinėjate keliones į Maldyvus?

Mes buvome Maldyvuose praeitą pavasarį. Malėje tikrai nerekomenduoju apsistoti. Patikėkite, ten nei ekskursijų, nieko nera ... schmoll.gif Mes patys buvom pasirinkę Malėje pabūti 3 dienas, bet jau pirmą dieną supratom, kad padarėm didžiulę klaidą, ir labai gailėjomės.
Atsakyti
Viešbučių mes ieškom per visus standartinius puslapius, booking, agoda ir pan. plius per pačių viešbučių sveitaines žiūrinėjamės. Neblogas informacinis puslapis - visitmaldives.com galima parsisiųsti gidą su viešbučiais bei bendro pobūdžio informacija, man pasirodė visai įdomus ir naudingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 07, 14:59)
Viešbučių mes ieškom per visus standartinius puslapius, booking, agoda ir pan. plius per pačių viešbučių sveitaines žiūrinėjamės. Neblogas informacinis puslapis - visitmaldives.com galima parsisiųsti gidą su viešbučiais bei bendro pobūdžio informacija, man pasirodė visai įdomus ir naudingas  4u.gif

Dėl viešbučių tai taip, viskas aišku ax.gif
o kaip su skrydžiais? Kiek mokėjot, iš kur pirkot?
Mane Maldyvai labai užbūrė. Norėčiau šį pavasarį dar vienos egzotinės kelionės. Tik kainos kol kas dar nevilioja
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 06, 14:12)
Na aš tą buvau radus, bet kažkaip nemaniau, jog taip labai stebi tas moteris, juk turistų pas juos nemažai... ačiū, kad perspėjai, reikės pasiieškoti tinkamų rūbelių  doh.gif

Prasom mirksiukas.gif

QUOTE(Rykute @ 2012 11 07, 03:44)
Male sostinej net neverta nakvoti, nes ten nieko nera  doh.gif 

drinks_cheers.gif 100%

Absoliuciai ten nieko nera. Ypac buti ilgiau nei pusdieni...Male yra tokia mazyte, kad man rodos skersmuo jos 1km arba 1 mylia (nepamenu jau kaip man sake), viens du ir pereisi viska. Moteru kaip sakiau i puse vietu vistiek neileis, parduotuviu ten nelabai kazkokiu yra, nezinau ka veiksit. Geriau tikrai i prie pat esancia Sri Lanka uzsukit toms kelioms dienoms, bus zymiai zymiai geriau.

Man, kaip ir Rykutei, Maldyvai yra pliazas, kokteiliai ir nardymas, o kad neatsibostu atsivezkit knygu (daznai salose jau buna bibliotekos), kortu, zaidimu gal kokiu turit, mums labai praverte, ypac vakarais, nes 6val vakaro jau baisiai tamsu, sedim lauko bare ir losiam ka nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2012 11 07, 15:14)
Dėl viešbučių tai taip, viskas aišku  ax.gif
o kaip su skrydžiais? Kiek mokėjot, iš kur pirkot?
Mane Maldyvai labai užbūrė. Norėčiau šį pavasarį dar vienos egzotinės kelionės. Tik kainos kol kas dar nevilioja

Su skrydžiu man gavosi įdomiai, per pusdienį sugebėjau nusipirkt, nes neloga akcija buvo. Mūsų skrydis Roma-Doha-Male Male-Doha-Londonas, belieka į Romą ir iš Londono bilietėlius pagauti. Pirkau tiesiai iš Qatar oro linijų, tai mums dviems gavosi apie 2700 Lt, manau gana nebloga kaina, galima gal buvo rasti ir geriau, bet nuojauta kuždėjo, kad reik imti bigsmile.gif Plius dar pabūsim porą dienelių Romoj pačioj wub.gif
Atsakyti
AI visose salose labai skiriasi, todel pries perkant butinai pasiziurekite kas ieina i jusu paketa. Yra ir tokiu AI, kur ieina ir cigaretes ir visi brangus gerimai, 5* restorano maistas, eskursijos, visas sporto inventorius: Tenisas, burlentes, akvalangai, lastai ir tt.. o yra ir tokiu , kur gauni tik vietinio tipo alkoholi ir 'mandro' maisto nevalgai , o jei nori kazko ypatingiau - reikia papildomai susimoket.

Kiekvienas renkasi salas pagal savo norus ir isgales.
I namuka ant vandens - manes niekas neikistu - nebent , kai busiu perkopusi brandaus amziaus slenksti ten apsigyvensiu.

Kas vaziuos i Male - tai cia didziausia klaida smile.gif Ka jus ten veiksite? Ten bus nesveikai karsta! Mes kai buvome pirma karta maldyvuose plaukeme i negyvenamas salas ir paskui uzsukome pas vietinius. Si karta pas vietinius kelione buvo nemokama ( nes turistai jiems (be zvejybos ir brokorianiavimo) tik vienintelis pajamu saltinis - tai nemokamoje kelioneje logikos yra). Tai sala lygiai tokia pati kaip ir kitame atole. smile.gif Toks jausmas, kad de javu buvo wink.gif Maleje as asmeniskai jausciausi kaip kalejime rekianti: PLEASE GET ME OUT OF HERE!

Bet zinoma, kiek zmoniu , tiek nuomoniu. Sekmes visoms kelionese!
Atsakyti
Gal kas nori į Maldyvus. Iki lapkričio 9d. Qataro avialinijų akcija: Milano Malpensa - Maldive 549 EUR. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 11 08, 09:57)
Gal kas nori į Maldyvus. Iki lapkričio 9d. Qataro avialinijų akcija: Milano Malpensa - Maldive 549 EUR. 4u.gif

lotuliukas.gif bėgu lagaminus krautis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 11 08, 07:57)

Skrydziai niekad i Male nebuvo brangus, brangu yra pragyvenimas.
Visada yra pigiau pirkti paketa, o ne atskirai. Patirties patvirtinta.
Atsakyti
O mes per Dubajus skridome i Male, po to i white sand sala. Skrydis paliko nemaziau uz buvima pacioje saloje nepakartojama ispudi, kas reiskia emirates oro linijos ir dar verslo klase. Na zodziu lygis. White sand sala mazyte, bet labai kokybiska visom prasmem. 17 dienu praskrido kaip viena:) Buvome pora dienu ir paciame Male, veikti ten tikrai nera ka, bet mes vis tiek radome smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2012 11 15, 23:44)
O mes per Dubajus skridome i Male, po to i white sand sala. Skrydis paliko nemaziau uz buvima pacioje saloje nepakartojama ispudi, kas reiskia emirates oro linijos ir dar verslo klase. Na zodziu lygis. White sand sala mazyte, bet labai kokybiska visom prasmem. 17 dienu praskrido kaip viena:) Buvome pora dienu ir paciame Male, veikti ten tikrai nera ka, bet mes vis tiek radome smile.gif)))))

Tuo metu kai leidziasi lektuvas ir pilnos kelnes baimes, nes atrodo kad leidziasi tiesiai i vandeni biggrin.gif ispudis nerealus thumbup.gif

Mes jau suplanavome, kad tikriausiai leksim atgal i Maldyvus geguzes pabaigoje. Jau yra teke buti per lietingaji sezona, palijo viena diena tik (5 min anksti ryte). Ar yra teke kam buti geguzes gale-birzelio pradzioje ? Kaip su orais jums nuskilo ? Nes mes buvome rudeni...
Atsakyti