Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

QUOTE(Partizanė @ 2012 02 02, 01:05)
Parašykit, kuo nardymas geresnis, gal foto turit?

turiu 4u.gif
2009 birzelis 4u.gif
atsiprasau uz prasta kokybe, foto aparatas nuomuotas smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
o as dar merginos manau kad verta susiradus hotelius rasyti jiems tiesiogiai ir paprasyti discount,pvz nesezono kainas pritaikyti sezonui ir tt ir tt,cia tiesiog reikia daug dirbti daug energijos ideti ,ziurek kas nors vistiek sutiks geriau pigiau atiduoti negu laikyti tuscia stafui algas vistiek reik moket yra zmoniu ar ne ,o kitiems hoteliams svarbu visu metu procentinis uzpildymas thumbup.gif !taip kad pigus lektuvo bilietai gerai...

o del nardymo tai as manau kad vandenyne ir juroje nardymas isprincipo skiriasi vien del vandens mases ir erdves galimybiu;as egipto visai nebrokiju kadangi esu nemazai nardziusi net iki pat sudano, tai ten isvis ne gyvos dvasios nera , man asm egipto minusas masinis poilsis,nemegstu dideliu hoteliu,mases zmoniu ,triuksmo,animaciju,svedisku stalovkiu ir tt ir tt!
Maldyvuose musu hotelyje house rife buvo thumbup.gif ir seip radau hoteli pagal savo poreikius ir norus!

pridesiu kelias fotkes bet mano ne is nardymo, o tik snorklingas !

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

user posted image

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

user posted image

eh kaip noriu atgal i maldyvus ...
na bet nieko dar 20 dieneliu ir atostogos wub.gif
user posted image

EIT gavai naujienu is hotelio del trasferio?
Atsakyti
doh.gif Maldyvuose nebuna ne sezono, ten kiaurus metus +30, ir oras, ir vanduo.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 02 02, 11:31)
doh.gif Maldyvuose nebuna ne sezono, ten kiaurus metus +30, ir oras, ir vanduo.

birzelis-liepa-rugpjutis hoteliai patys pigiausi kaina skiriasi net 2-3 kartus!!!
tavo personaliniai info yra net MALDYVUOSE high ir low season neziurint +30c visus metus as kadangi pati gyvenu prie juros tai niekada nevaziuociau i maldyvus kai pas mus vasara !
Atsakyti
Sezonas matyt tuo, kada europiečiams atostogų sezonas.

Dėkui už nuotraukas. Kas nematyta nuo Egipto, tai klounai, kažkaip jų ten neaptikdavau. Ir dar vėžlių nors būna, bet nesu sutikusi. dar nematyta ta juoda baltais plėmais žuvis thumbup.gif

jo, jei varyt į maldyvus, tai būtinai tokią vietą, kur rifas ranka ištiesus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 02, 12:40)
birzelis-liepa-rugpjutis hoteliai patys pigiausi kaina skiriasi net 2-3 kartus!!!
tavo personaliniai info yra net MALDYVUOSE high ir low season neziurint +30c visus metus as kadangi pati gyvenu prie juros tai niekada nevaziuociau i maldyvus kai pas mus vasara !

g.gif
2-3 kartus tikrai nesiskiria, prasom pagristi tokius teiginius pavyzdziais. skiriasi keliais simtais euru analogiskos salygos toje pacioje saloje uz visa poilsio laika.
maldyvu kainas(tos salos i kuria vis skrendame) stebiu jau 4-5 metus, pastebejau tam tikras tendencijas, bet ne 2-3 kartus besiskiriancias kainas...
o as vaziuoju i maldyvus, kai pas mus vasara, nes man musu jura netinka, koks bebutu sezonas, vistiek salta(bet cia kiekvieno pasirinkimas)

Partizane, svarbu, ne tik kad houseriffas geras butu, bet ir nardymo centras. tos salos, kur atostogaujame, namu rife be kruvos zuvu yra ir paskendes laivas, po pazintinio nerimo, ten leidzia plaukioti vieniems, mes nardydavome dviese su mb. beto nardymo centras turejo gal 4- 6 laivus, labai daug nardanciuju budavo.
beto centras pildydavo balionus nitrox'u, jei galite su juo nardyti ir tai nekainuodavo papildomai 4u.gif mes nardem su juo, nes maldyvuose nerimai vistiek apriboti istatymu, draudziama nerti giliau nei 30m, visiems privalomi kompai buvo... taigi patikrindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 02 vasario 2012 - 11:59
QUOTE(milaaa @ 2012 02 02, 11:51)
g.gif
2-3 kartus tikrai nesiskiria, prasom pagristi tokius teiginius pavyzdziais. skiriasi keliais simtais euru analogiskos salygos toje pacioje saloje uz visa poilsio laika.
maldyvu kainas(tos salos i kuria vis skrendame) stebiu jau 4-5 metus, pastebejau tam tikras tendencijas, bet ne 2-3 kartus besiskiriancias kainas...
o as vaziuoju i maldyvus, kai pas mus vasara, nes man musu jura netinka, koks bebutu sezonas, vistiek salta(bet cia kiekvieno pasirinkimas)

o jus vis i ta pati hoteli skrendat
tame kur as buvau va turiu bungalow rack rates 2011/12
po ranka

dbl 22.12.11-04.01.12 kaina 433 $ o pvz 01.06.11-10.07.11 tas pats roomas tik 130 $
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 02, 13:00)
po ranka

dbl 22.12.11-04.01.12 kaina 433 $ o pvz 01.06.11-10.07.11 tas pats roomas tik 130 $

labai priklauso nuo to, pries kiek laiko ziureta, kuo arciau planuojama isvykimo data, tuo brangiau, tai 1, o antra turbut nematot, kad data sventine(kaledos, naujakas), todel lyginti nelabai sazininga.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 02, 12:00)
po ranka

Pas mus vasara +35 vidurzemio jura,kieme savas baseinas tikrai i maldyvus nevaziuociau vasara man pas mane super thumbup.gif ! Mes i salas vaziuojam ziemai sutrumpinti thumbup.gif ,o tu visada i kuredu ir vaziuoji ar keiti hotelius ,as kiek skaiciau apie kuredu tai daug negyvu koralu zodziu man pasirode ne topas !
Papildyta:
ne per naujaka 330$
as gi tau rasau turiu rack rates po ranka ant lapo atspauzdintas, nesvarbu kada ziuresi prie 1 sav ar pries 3 menesius kainos tokios pat jos nustatytos 2011/12 METAMS JAU RASIAU,bet visada galima prasyti pigiau per galva gi niekas neduos ypac jei yra vietos,agenturos turi savas kaina kaip supratau tu vaziuoji per agenturas!
Atsakyti
turim savus kriterijus, jais ir vadovaujames pasirinkdami atostogu vieta 4u.gif
maldyvuose salos nekeiciam. pirma karta nuskride buvom labai nustebe, kai tik atskridus i male, beveik visi keleiviai buvo suvaryti laukti transferiu i didele atvira pavesine(stogine su ventiliatoriais prie lubu), o keliaujantys i laviani atola autobusiuku nuvezti i kita salos(oro uosto) gala, i apartamentus su kondicionierium, su sofkem(issitiesti po ilgo skrydzio), kava arbata, gerimais, karstais ranksluostukais nusiprausti ir uzkandziais. kiekvienas gavo po laukneseli gerimu i lektuviuka.
tokios mazos smulkmenos suteikia zavesio.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 02, 11:48)
Sezonas matyt tuo, kada europiečiams atostogų sezonas.

Dėkui už nuotraukas. Kas nematyta nuo Egipto, tai klounai, kažkaip jų ten neaptikdavau. Ir dar vėžlių nors būna, bet nesu sutikusi. dar nematyta ta juoda baltais plėmais žuvis  thumbup.gif

jo, jei varyt į maldyvus, tai būtinai tokią vietą, kur rifas ranka ištiesus...  wub.gif

man asmeniskai egipte viskas matyta is cia esmu nuotrauku ir mano ir milos,viskas priklauso nuo jusu praktikos ir stazo ,kuo daugiau plaukioji tuo daugiau matai beto reikia ir aki atmusti !pvz lionfish kur mila idejo tai esu radusi super vietele sharme sharks reef gerokai uz savoy hotelio vietele super bandziau viena k skaiciuoti lion fish vienoje vietoje gal 25 buvo niekada gyvenine dar nepasitaike tiek daug vienoje vietoje vaizdas nerealus wub.gif !
Atsakyti
na jei savojos viesbutis sarme, tai jo nardytojai ateidavo prie musu viesbucio rifo shnorkelinti biggrin.gif

p.s. o jus visus nepazystamus tujinat g.gif
Atsakyti