labai didelis dekui uz issamia info, o kodel sakot, kad Mauricijos saloje saugu, o maldyvuose kazkas biski nerimo duoda?
QUOTE(astulka1 @ 2012 01 31, 18:53)
labai didelis dekui uz issamia info, o kodel sakot, kad Mauricijos saloje saugu, o maldyvuose kazkas biski nerimo duoda?
ne ne tik seip parasaiu kad saugu keliauti paciam su autobusu del info ,maldyvuose gi tik vandens transportas tai perdaug ir keliauti nera kur aplink savo sala gali apeiti ar apiplaukti savo jegom !!
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 31, 18:30)
*O TEN MALEJE IR PRALEISI ATOSTOGAS AR PO KELIU DIENU VARYSI I KOKI NORS NORMALESNI HOTELI?
**TIESA ORO UOSTAS RANDASI NE MALEJE O ATSKIROJE SALOJE SALIA MALES PATS NENUPLAUKSI REIKS VANDENS TAXI IMTI ,MES TAI SU ORO TAXI SKRIDOM IKI HOTELIO TAVE TURETU NUPLUKDINTI IKI MALES O TEN JEI LABAI TAUPIAI NORESI TAI IR PESCIA NUEISI TIK DAUG BAGAZO NEIMK NIEKO TEN PER DAUG NEREIKIA SVARABU,CC APSAUGA NUO SAULES,KELI RUBAI IR PIRMYN !
*** pridedu foto prikyje sala tai ir yra male ,o nuotrauka daryta nuo orouosto salos !
****baksisa reikia uzisdirbti !
* Normalesni, tai, kur Jus minejot - vienas viesbutis visoj saloj? Kur para 10.000 $ nea, nevarysim Apsistosim pacioj Malej, ne tokiam normaliam viesbuty , o is jos jau pabandysim aplankyt viena kita salele.
** Dekui uz info - nezinojau, kad orouostas atskiroj saloj
*** Karsta vien nuo tokiu vaizdu...
QUOTE(Eit @ 2012 01 31, 19:59)
* Normalesni, tai, kur Jus minejot - vienas viesbutis visoj saloj? Kur para 10.000 $ nea, nevarysim Apsistosim pacioj Malej, ne tokiam normaliam viesbuty , o is jos jau pabandysim aplankyt viena kita salele.
nu yra ten ir uz 10 000$ kaip tu sakai bet bet galima rasti ir uz 200 euru
nakciai,o seip tai jo jei bus ekskursijos is males i negyvenamas salas tai varykit arba i snoklinga,seip i male zmones kai skrenda tai su biznio reikalais ne atostogoms nu bet jei jums neteks visas atostogas tupeti malej tai liux !!!
gero atostogu !!
Idedu foto orouosto ir salia matosi Male tokia nedidele ir gausiai apstatyta Gamtos nesimato tik namai Pati net ir nebuvau sostinei, bet is oro vaizdas nekoks MB buvo tai sake yra privatus pleziukas kur galima paguleti arba plaukti is ten i salas ~50 doleriu
Mes mokejom 2 savaitem - 1450 svaru zmogui su 5 zvaigzdes, viskas iskaiciuota su skrydziu is Britu ir skrydis iki salos Tad vert gaudyti spec. pasiulymus. Geriausios kainos buna kaip pastebejau rugseji, spali, lapkriti, balandi.
Papildyta:
QUOTE(Eit @ 2012 01 31, 20:59)
Tokios kainos buna tu nameliu ant vandens kurie stovi, sus stiklinem grindim ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 01 31, 15:27)
O paprastas nardymas 10 min ne 100 usd? Tai jau isivaizduoju kaina povandeniniu laivu
Kadangi Maldyvuose rubu nereikia tai mano lagamino turini sudare lastai ir snorkeliai nuosavi ( dar visi sampunai ir kremai nuo saules) , o rankiniam bagaze pora mauduku, kepure ir pora sukneliu, kad galeciau i restorana ieiti
Nardem prie salos krantu ir tai nieko nekainavo... Laivas man atrodo vaikams iki 5 metu kurie dar nemoka vandeni pluduriuoti
Eskursijose nebuvau, nes kadangi nemazai azijos apkeliavusi nemanau, kad vietiniai daug kuo skiriasi nuo kitu saliu.... Kiti musu kolektyvo uzsirase i tris eskursijas :
1. i kita sala, zveju kaimelis
2. i kita sala kur gyvena gentis ar kazkas panasaus
3. zvejyba
Po pirmos eskursijos visi issibrauke is antros, nes kaip ir nieko, bet nuobodu, o kaip gidas issireiske sekanti eskursija labai panasi.
O va zvejyba tai buvo smagu
Labas rytas
As vel su klausimu lavina ... Paprotinkit mane, kaip ten su tuo vandens/oro taxi. Jei man reikia is viesbucio i orouosta - ar viesbuty galiu uzsisakyt, ar yra kazkokios spec. taxi vietos ?
Rykute - grazus vaizdai, idomios fotkes, naudinga info - aciu
As vel su klausimu lavina ... Paprotinkit mane, kaip ten su tuo vandens/oro taxi. Jei man reikia is viesbucio i orouosta - ar viesbuty galiu uzsisakyt, ar yra kazkokios spec. taxi vietos ?
QUOTE(Eit @ 2012 02 01, 09:24)
Labas rytas
musu hotelyje buvo taip:rezervuojant hoteli buvo aisku kad reikes moketi ir uz transfer by seaplane 243 $ adult ir 121.5$ vaikui pirmyn atgal nuo oro uosto iki hotelio mes asmeniskai norejom kad hotelis butu su seaplane ,tie kur netoli males tai jie su laivais plaukia,o tu kadangi varai i male tai bus tik taxi boat parasyk hoteliui ir paklausk kaip su jusu transferiu is oro uosto iki holetio ? musu hotelis turejo reiso numerius ir jie viska buvo organizave i abi puses ,mums beliko tik nusileidus prisisatyti kad mus nuveztu i kt terminala kur seaplanes ir lauki kada bus reisas i hoteli !viskas buvo super sklandziai nespeji nusileisti ant zemes kaip jau pasijauti kt planetoje !!!
nu fotke nuo oro uosto salos ten kur laiveliai i male ir i kitas salas
ten horizonte yra male
Uploaded with ImageShack.us
ten horizonte yra male
net sirdis suplazda pamacius ta melynuma
o cia tie kurie skrenda su sea planes veiksmas mazdaug toks buna
seaplanes terminalas ir taxi ways
nerealus noras greiciau pakilti
pagaliau lektuve! stiurtas ir trumpas brifingas totalus relaxas
atkreipkit demesi i pilotu kojas
seaplanes terminalas ir taxi ways
nerealus noras greiciau pakilti
pagaliau lektuve! stiurtas ir trumpas brifingas totalus relaxas
atkreipkit demesi i pilotu kojas
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 02 01, 12:49)
net sirdis suplazda pamacius ta melynuma
Man irgi
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 01, 13:27)
musu hotelyje buvo taip
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 01, 13:45)
nu fotke
Aiskiau, issamiau, ir vaizdziau ir but nebegali Laabai aciu uz pasidalinta patirti Einu rasyt uzklausima i viesbuti.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 02 01, 14:24)
Man irgi
Ir man