na del maldyvu yra taip
man asmeniskai rojus bet minusas brangus rojus labai brangus rojus!
bilietai i visas tas 3 minetas tavo vietas kainuos panasiai sakykim 700-800euru zmogui;+ HOTELIS jei pirksi atskirai,cia jau kaina priklausys nuo noru ir galimybiu .
JEI imi visa paketa per agentura irgi skaiciuok 1200euru savaite su bilietu+ HOTELIU is europos miestu ,ne is LT;MAN ASMENISKAI 1 SAV YRA PER MAZAI TODEL SU AGENTURA NIEKAD NEVAZAIUOJU!
DEL kelioniu i maldyvus jei nemoki plaukti ir povandeninis gyvenimas perdaug nezavi,vandens sportai irgi nedomina, nu tai manau kad beliks tik relaxas ,knyga ir gultas nebent spa bet cia jau bus labai brangu ,spa galima ir pigiau kur rasti nebutina varyti i maldyvus, bet jei turi uz ka tai kodel gi ne!
maldyvuose 2000 salu is ju tik 200 gyvenamu ,as asmeniskai i maldyvus norejau senei nuvaziuoti bet ne i hoteli, o i nedideli laiva 2-3seimos max,bet kadangi nepavyko susiorganizuoti tai vaziavom i hoteli,bet noreciau vistiek sugrysti jei ne i laiva tai i hoteli!as po vandeninio gyvenimo fane tai i maldyvus galeciau vaziuoti kas met ir niekada man neatsibosta zuvytes
!
Mauricijuje sala skaityk 70 km ilgio ir 40km plocio palyginti didele
sala gali apvaziuoti su viesuoju transportu autobusu,nebutina gyventi hotelyje,gali gyventi bute netoli vandenyno uz palyginti nedidele kaina nes hotelis bus 120e dviems minimum dienai;ten susimaisai su vietiniais matai ju kasdienybe ir tt,daugiau atentikos spalvu,skoniu ir tt...
o maldyvuose buni tik tarp turistu o vietiniu beveik nematai ,net tie patys hotelio darbuotojai daznai buna atvykeliai is visur: sri lanka ,bangladesas,indija ir tt
abi salys labai skirtingos bet labai idomios! net nzn mauricijuje buvau daug kartu ir visada noriu ten sugryzti ...
klimatas mauricijuje biski kitos ten labai labai dregna,ten saugu ir zmones man patinka darbstus ir draugiski, nueik i mauricijaus tema ir pasiziurek!
o kodel balandis geguze vaziuok vasari /kova,nebent negali ,jei esi viena tai gal ieskok chebros kokios vienai tai ir liudna bus biski nors ten vietoje galima susipazinti...