Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

Gal kas galit imesti aktyviu nuorodu kur galima tiesiogiai isigyti kelione i Maldyvus internetu?
Atsakyti
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2011 07 28, 18:08)
Gal kas galit imesti aktyviu nuorodu kur galima tiesiogiai isigyti kelione i Maldyvus internetu?

http://www.lastminute.de/

Čia galima rasti ir Maldyvus, ir Bora bora, ir dar begalę visokio gėrio už santykinai nedideles kainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cormic: 29 liepos 2011 - 13:05
laba 4u.gif o kaip del visu i Malvyvus? ax.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad negalima i Maldyvus isivezti alkoholio?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2012 01 28, 14:20)

oficialiai skaitosi kad tik 4 salys neleidzia isivezti alkoholio
SAUDO ARABIJA,LIBIJA,IRANAS IR MALDYVAI !!!
nu jei islipsi is lektuvo su buteliu rankoje tai ne tik Maldyvuose bet EUROPOJE atrodyse ne kaip!
Nu gal i kalejima del butelio manau niekas nepasodins Maldyvuose,bet
seip man toks klausimas kilo o i atostogas be alkoholio neimanoma isvazaiuoti ar kaip? Ten gi hotelyje parduoda tu gerimu kiek nori ... negi sukrapscius ant keliones i maldyvus jau nebesukrapstysit ant drinku lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 28, 20:12)
seip man toks klausimas kilo o i atostogas be alkoholio neimanoma isvazaiuoti ar kaip? Ten gi hotelyje parduoda tu gerimu kiek nori ... negi sukrapscius ant keliones i maldyvus jau nebesukrapstysit ant drinku  lotuliukas.gif ?

as tik paklausiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 29 sausio 2012 - 16:48
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 28, 20:12)
oficialiai skaitosi kad tik 4 salys neleidzia isivezti alkoholio
SAUDO ARABIJA,LIBIJA,IRANAS IR MALDYVAI !!!
nu jei islipsi is lektuvo su buteliu rankoje tai ne tik Maldyvuose bet EUROPOJE atrodyse ne kaip!
seip man toks klausimas kilo o i atostogas be alkoholio neimanoma isvazaiuoti ar kaip? Ten gi hotelyje parduoda tu gerimu kiek nori ... negi sukrapscius ant keliones i maldyvus jau nebesukrapstysit ant drinku  lotuliukas.gif ?

Jei viezbutis ne "viskas iskaiciuota" tai reikes daug pakrapstyti ax.gif o kita vertus siaip smagu po kokios savaites kolektyva nustebinti kazkuom lietuvisku bigsmile.gif O nors ir nesu alkoholike, bet per atostogas megstu pagurksnoti ko nors skanaus....
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2012 01 28, 15:20)

Mes kai atskridome tai iskart sviete lagaminus ir kas turejo isideje alkoholio mandagiai paprase atidaryti lagaminus. Butelius paeme, bet kazkaip dave ceki su kuriuo iskrendant kaip supratau gali atsiimti g.gif Bet niekas gryze nejo ieskoti kur ten pasiimti tuos gerimus tai ir nezinau ar tai istikruju veikia 4u.gif
Bet buvo ir gudresniu kurie persipyle i mineralinio ar colos butelius ir prasinese ax.gif
Atsakyti
lietuviskas snakus alkoholis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ! net jei ir viskas iskaiciuota reikia moketi uz alkoholi + man atrodo viskas kas buvo gerimai reikejo moketi + net vanduo man atrodo ,bet gal nuo hotelio priklauso jei moki 1000e uz nakti gal uz vandeni ir nebemoki !
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 21:59)
lietuviskas snakus alkoholis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ! net jei ir viskas iskaiciuota reikia moketi uz alkoholi + man atrodo viskas kas buvo gerimai reikejo moketi + net vanduo man atrodo ,bet gal nuo hotelio priklauso jei moki 1000e uz nakti gal uz vandeni ir nebemoki !

Pa mus viskas buvo iskaiciuota ir nemokejom nei uz alkoholi, nei uz vandeni tongue.gif Ir nemokejom 1000e uz nakty...

Jei jums nera lietuvisku skaniu gerimu tai nereiskia, kad ir kiti nemegsta doh.gif Man pavyzdziai lietuviskas alus vienas skaniausiu ir daznai ji isimetu i lagamina bet kur bekeliaujant, nes po skrydzio nesinori dar eiti ieskoti parduotuves ar baro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 01 29, 21:12)
Pa mus viskas buvo iskaiciuota ir nemokejom nei uz alkoholi, nei uz vandeni  tongue.gif  Ir nemokejom 1000e uz nakty...

Jei jums nera lietuvisku skaniu gerimu tai nereiskia, kad ir kiti nemegsta  doh.gif  Man pavyzdziai lietuviskas alus vienas skaniausiu ir daznai ji isimetu i lagamina bet kur bekeliaujant, nes po skrydzio nesinori dar eiti ieskoti parduotuves ar baro  doh.gif

nu tai ir faina jums tada,del skonio tikrai nesigincysiu ,bet gerti ,silta is butelio kad ir labai skanu lietuviska alu tik nusileidus kitoje salyje tai tikrai nesuprantu kame cia tas kaifas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 01 29, 22:26)
nu tai ir faina jums tada,del skonio tikrai nesigincysiu ,bet gerti ,silta is butelio kad ir labai skanu lietuviska alu tik nusileidus kitoje salyje tai tikrai nesuprantu kame cia tas kaifas? doh.gif

Viezbuti buna mini baras kuriame galima atsisaldyti kol busi duse ir t.t. o tiesa pasakius lektuvo bagazas kai ateina tai alus niekad nebuna siltas g.gif Tiesa pasakius net gerokai vesus, nebent nuo orouosto tolimas kelias tai jis susyla biggrin.gif Amerikoj viesbuciuose buna leduku visuomet tad kiek saliu tiek budu...

Tema ne apie alkoholi 4u.gif

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 29 sausio 2012 - 21:45
maldyvuose nereikia ne alkoholio gerti kad pamatytum ryklius ant smelio besivartancius lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif
user posted image

Atsakyti