QUOTE(ull @ 2011 02 15, 10:47)
Pirmiausia mes norejom "tikros" Maldyvu salos, kaip atvirutej: nedideles, su koraliniu smeliu visur, nuostabiu nameliu palmiu priedangoje, kad butu platus aplink sala koralinis rifas ir ramybe, ramybe.
Anksciau mineta sala manes visai neimponavo, kad anksciau ten buvo karines bazes, kurios perrekonstruotos i poilsine zona, dar labiau paskaicius supratau, kad sala tikrai daug ka nuvyle ne maldyvisku groziu (jau ir smelis net ne tas) ir nardymui kaip pliusa rekomenduoja, kad gales apziuretri nuskendusius karinius laivus (o man tai jokia ir egzotika, naturalus povandeninis pasaulis mane daugiau traukia).
Aptarnavimas pakankamai ekonomines klases (vien is nuotrauku tai galima matyti), bei pasiskaicius atsiliepimus dar daug supranti
.
Musu nuomone buvo tokia: tikrai yra geresniu salu, ir jeigu jau nori Maldyvisko grozio, tai tokio grozio salos ir reikia ieskoti
.
Mano nuomonė yra tokia: kokybė turi atitikti kainą. Geriau 10 dienų Maldyvuose už Tenerifės kainą, kad ir šiek tiek prastesniame viešbutyje. Vaizdų ten visokių yra (yra ir šiūkšlų yra ir akmenuoto kranto, yra puikių koralų su vėžliais ir rajomis ir laukinių paplūdymių) tik reikia savo užpakalį netingėti užkelti ant dviratuko ir pervažiuoti visas atolo salas ir jų užkampius. Galų gale už atitinkamą mokestį Jus gali nuplukdytį ryte į negyvenamą salą ir vakare pasiimti. Gali jums ten ir pikniką suorganizuoti, tik mokėk kapeiką. Dėl karinių bazių, tai Šiaurės miestelis Vilniuje irgi buvusi karinė bazė - ir ką? Man tik labai įdomu kaip jūs aptarnavimą matote iš nuotraukų? Ten barmenai nesišypso, keikiasi, taure vyno ne toje rankoje laiko? ...
Is Frankfurto (su Condoru) ir is Londono (dazniausiai su Thomsponu) buna tikrai pigiu bilietu (1500-2000 Lt). O jei žinote Maldyvuose 3*zv ir geresni viesbutuka su ALL uz 100-200 USD parai dviems, tai pasidalinkite informacija.
Čia atsiliepimai ir nuotraukos
O jei taip norisi prabangos, komforto, nepriekaištingo aptarnavimo ir tra lia lia...
Tai galima ir
kažką panašausužsisakyti, tik sumokėsite už 10 naktelių 30 000 Lt ir tai gausite tik pusryčius.