Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

QUOTE(lanaa @ 2005 11 27, 21:05)
tas smeliukas ne toks ir fainas. jis sudarytas is sudulejusiu koralu ploksteliu - yra astrus ir nelabai malonus kojoms  schmoll.gif  tiesa maudantis - patartina nusipirkti - tokias ale kojines guminiais padais, kurias narai naudoja, nes nidos juros dugnas, palyginus su maldyvu - tiesioj isganymas. koralai duria ir pjauna padus...  ax.gif

Na, Meksikos kurorte Kankūne tai smėliukas minkštutis, švelnutis ir baltut baltutėlis. Ir vanduo skaisčiai žydras, gal net elektrik spalvos. Ir kai brendi į vandenį nieks nesibado, dugnas minkštas. Ir jūroj bangos, per kurias fainai pašokinėt wub.gif
Atsakyti
Na, čia gal labiau matosi bangos:
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2006 01 09, 09:28)
Koks grožis...bet kelionės brangios į tuos kraštus sad.gif nors taip norėtusi smile.gif

nezinau, as antra karta ten nevaziuociau... mane tas 5* kalejimas uzkniso atvirai sakant... doh.gif 7 dienoj jau norejau i civilizacija... nors ir i ekskursijas varinejom. jei nebutume narde, itariu namo buciau uzsinorejus dar anksciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar rinkciausi seiselius, bali arba mauriciju... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 10 sausio 2006 - 01:41
QUOTE(Dalia30 @ 2006 01 10, 01:51)
Mauricijus mane irgi domina  smile.gif Kai mes važiavom į Meksiką birželio mėn, mums vieną iš siūlomų variantų minėjo Mauricijų, bet tuo metu ten buvo per šalta, minėjo, kad tik dvidešimt laipsnių šilumos būna birželio mėn.

mauricijus man isvis atrodo nerealiai... be to ten sala - respublika, o ne sala-viesbutis kaip maldyvuose wink.gif
Atsakyti
Jei tik turit bent maziausia galimybe, vaziuokit. Vaziuokit ir i Meksika, ir i Dominikos r., ir i Maldyvus. Kur svajojat, ten ir vaziuokit. Gali taip susiklostyt, kad veliau nuvaziuot nebegalesit. Jei kas sako, jog nusibos, ar badys kojas, nekreipkit demesio - tai tik priedas prie jusu svajones. O visi svajoniu priedai kiekvienam vis kitaip malonus.
Mano svajone buvo Maldyvai. Buvau. Rojus. Gal ir dar geriau! Jei kas sakys, kad Seiseliuose ar Filipinuose geriausia, nesigincysiu. Taciau man asmeniskai Maldyvai ir liks TA VIETA. (Ir ne del to kad is paskos atkises ranka nesekioja koks turkas ar egiptietis.) Jei bus galimybe, vyksiu ir i Prancuzijos Polinezija ar Fidzi, Velyku salas bei Galapagus, bet i Maldyvus grisiu dar ne karta. Jei atsitiks taip, kad nebenukeliausiu - viena svajone jau issipildziusi.
Beje, kas liecia Meiersus, tai jaunavedziams jie taiko 10% nuolaida (ne paskutines minutes kainai).
Jei turit svajoniu sali, neatsisakykit jos.
Atsakyti
Yra tikrai neblogi Meier“s Weltreisen pasiulymai i Maldyvus 2006.05 pradzioje. Viesbutis 4*, tiesa kambarys siek tiek toliau nuo vandens g.gif (bet nemanau, kad tai problema, nes aplink sala neskubant per 15 minuciu galima apeit mirksiukas.gif ); svarbiausia, manau, kad kaina cia nesikandzioja thumbup.gif . Surasit www.lastminute.de
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2005 11 20, 17:47)
Juk ten prieš metus cunamis nusiaubė viską  sad.gif Nemanau, kad jau bus normaliai atstatyta unsure.gif Geriau jau kokią Kretą rinkitės. kainuos panašiai.

Bet jei vis tiek nori, tai galiu pasakyti, kad prieš dvejus  metus ta kelionė dviem kainavo 12000 lt dviem savaitėm, tik nežinau ar viešbuty, ar tuose nameliuose g.gif . Skrydis trunka apie parą mirksiukas.gif Tavo teisė rinktis rolleyes.gif

Nusišneki, madam,
jeigu nežinai nerašyk ir kitų neklaidink.

Cunamis ten nieko nenusiaubė, nes Maldyvus saugo koralinis rifas.
I Kretą kelionė kainuos kokius 3-4 kartus pigiau, o ne panašiai. rado ką sulyginti- Kretą ir Maldyvus. doh.gif
Skrydis trunka max 12 val nuo Londono arba iš Vokietijos miestų. Tiesioginis skrydis į Malę 10 val. 20 min. Na pridėkime dar skrydį į Londoną plius 3 val, tai MAX - 14-15 valandų.
Maldyvuose nėra viešbučių- daugiaaukščių, yra tik nameliai, kai kurie ant vandens,. kai kurie salose ir t.t.

Sorry, kad taip užsipuoliau, bet... jeigu nežianai, tai geriau nieko nerašyk...

Pagarbiai,
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 12 03, 11:26)
gal dar kasnors apie Maldyvus papasakos  4u.gif

ten reikia pačiai nuvykti smile.gif buvom šią vasrą ir įspūdžiai tikrai nepakartojami. Mes šiaip nardėm nemažai, tai nepabodo, kaip kažkas rašė, bet aišku reikia nusiteikti, kad Maldyvai tai ne miestas. Viena sala-vienas viešbutis.
Dabar norisi važiuoti nebent kur geriau. Pradedi vis lyginti smile.gif

o kainos iš esmės tai panašiai gaunasi, jei važiuoti ir į kokią Ispaniją, 14 dienai su pilnu maitinimu.
Atsakyti
o ryklių nebijojot blink.gif , kaip nardėt g.gif . Mes išskrendam vasario gale, šiandien susimokėjom unsure.gif . Bijauuu unsure.gif
Atsakyti
taip dazniausiai buna, kad gyvenamieji pastatai buna tokiose vietose, nuo kuriu netoli (gali buti 2 km atstumu) yra koralioniai rifai. pro juos rykliai nepraplaukia.

klausimas - suprantu, kad Maldyvuose "viskas iskaiciuota" be gerimu. Ar buvo kam kitaip?
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2007 01 17, 22:59)

klausimas - suprantu, kad Maldyvuose "viskas iskaiciuota" be gerimu. Ar buvo kam kitaip?

mes ėmėm All inclusive. Tas su pilnu maitinimu ir gėrimais. Viešbutis Equator village
Atsakyti
Ir per kokia agentura vykstate?? Ir kiek jums kainuos si koline ax.gif Ir dar, kiek dienu busite?? Na mano smalsumas neispasakytas smile.gif
Atsakyti