Įkraunama...
Įkraunama...

Maldyvai

QUOTE(lotute @ 2008 11 09, 00:12)
o gidų ten yra? kokia kalba jie šneka?kažkaip vis nedrąsu važiuot su kitos šalies kelionių agentūrom, nors kai pagalvoji su vokiečiais skristi tikrai gerokai pigiau išeitų  doh.gif

na jei nedrasu, tai teks nevaziuoti visai 4u.gif lietuvaiciai tokiu kelioniu neorganizuoja, o perparduoda kitu organizuotas- ar anglu, ar dazniausiai vokieciu. taip, kad norom ne norom minimaliai kalbet vistiek teks doh.gif tik nepamirsta sau uz tarpininkavima pasiskaiciuoti doh.gif verysad.gif gidai kalba vokiskai, angliskai. nerko su jais daug kalbeti, prieini prie laikancio kelioniu organizatoriaus lentele, paklausia pavardes, atsizymi ir parodo kurlink eiti toliau. o atvykus juk nebutina naudotis ju viesbucio ar salos pristatymu, jei nesuprantat, galit patys viska susirasti.
nebijokit keliones pirkti is vokieciu, ten tikrai nieko sudetingo nera. sala idomesne pasirinksit, o tai ziuriu lietuvaiciai megejai perparduoti tik i kokias 3 salas(kuramati, medhuparu, sunisland). o kitas grazesnes, ar pigesnes pamirsta doh.gif blink.gif
o mes jau organizuojames kitus metus Maldyvuose bigsmile.gif
tai bus musu 3 kelione is vokietaiciu, jokiu ekscesu nebuvo ir kaina priimtina bigsmile.gif vaziuosim i ta pacia sala( bus 10 proc nuolaida nardymui), netgi ta pacia diena, tik po metu busim 15 dienu ax.gif jau kaip laukiu...
na tiesa dar dominyka nusimato uz keliu menesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2008 11 09, 00:31)
na jei nedrasu, tai teks nevaziuoti visai 4u.gif  lietuvaiciai tokiu kelioniu neorganizuoja, o perparduoda kitu organizuotas- ar anglu, ar dazniausiai vokieciu. taip, kad norom ne norom minimaliai kalbet vistiek teks doh.gif tik nepamirsta sau uz tarpininkavima pasiskaiciuoti doh.gif  verysad.gif gidai kalba vokiskai, angliskai. nerko su jais daug kalbeti, prieini prie laikancio kelioniu organizatoriaus lentele, paklausia pavardes, atsizymi ir parodo kurlink eiti toliau. o atvykus juk nebutina naudotis ju viesbucio ar salos pristatymu, jei nesuprantat, galit patys viska susirasti.
nebijokit keliones pirkti is vokieciu, ten tikrai nieko sudetingo nera. sala idomesne pasirinksit, o tai ziuriu lietuvaiciai megejai perparduoti tik i kokias 3 salas(kuramati, medhuparu, sunisland). o kitas grazesnes, ar pigesnes pamirsta doh.gif  blink.gif
tai bus musu 3 kelione is vokietaiciu, jokiu ekscesu nebuvo ir kaina priimtina bigsmile.gif  vaziuosim i ta pacia sala( bus 10 proc nuolaida nardymui), netgi ta pacia diena, tik po metu busim 15 dienu ax.gif  jau kaip laukiu...

mes irgi turbut patys kaip nors organizuosim sekanti musu isvykima,nors,as kai saloi buvau,klausiau kaip be tarpininku nuvaziuoti jie pasake rezervuoji per kuramanthi.com numeriuka,po to uzsakineji biletukus,tai suvedziau viska jei dabar si menesi vaziuotumet trise vien bungalas mums kainuotu 9dienom 5600us,+dar liektuvo biletai,tai nesuprantu as kodel tokia kaina panasiai mes sumokejome doh.gif
oman manosalalabai patiko,ir pagalivertinima 6-7 pozicija uzima pagal kaina,vieta.na labai dziaugiosi ta isigyta knyga ,labai idomu pasidare maldyvose virs 2000 salu kuriose galima apsistoti,o siulo pati minimuma,as pabandysiu isrinkti is knygos,ir paklausiu musu agenturoje kajie pasiulisidomu.

MILAAA o jus jau sekantiems metams nupirkot kelione?
man idomu ar sekanciamrudeniui dabar parduotu?per vokecius?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2008 11 08, 23:31)
na jei nedrasu, tai teks nevaziuoti visai 4u.gif  lietuvaiciai tokiu kelioniu neorganizuoja, o perparduoda kitu organizuotas- ar anglu, ar dazniausiai vokieciu. taip, kad norom ne norom minimaliai kalbet vistiek teks doh.gif tik nepamirsta sau uz tarpininkavima pasiskaiciuoti doh.gif  verysad.gif gidai kalba vokiskai, angliskai. nerko su jais daug kalbeti, prieini prie laikancio kelioniu organizatoriaus lentele, paklausia pavardes, atsizymi ir parodo kurlink eiti toliau. o atvykus juk nebutina naudotis ju viesbucio ar salos pristatymu, jei nesuprantat, galit patys viska susirasti.
nebijokit keliones pirkti is vokieciu, ten tikrai nieko sudetingo nera. sala idomesne pasirinksit, o tai ziuriu lietuvaiciai megejai perparduoti tik i kokias 3 salas(kuramati, medhuparu, sunisland). o kitas grazesnes, ar pigesnes pamirsta doh.gif  blink.gif
tai bus musu 3 kelione is vokietaiciu, jokiu ekscesu nebuvo ir kaina priimtina bigsmile.gif  vaziuosim i ta pacia sala( bus 10 proc nuolaida nardymui), netgi ta pacia diena, tik po metu busim 15 dienu ax.gif  jau kaip laukiu...

didelis dėkui už atsakymą 4u.gif vokiečių suprantu neblogai, tai tik baimes sindromas mane persekioja, kad jei kas nutiktų 4u.gif planuojam važiuoti 7 aš moku vokiškai, truputį gaudausi anglų kalboje, vyras anglų, vis ta nežinomybė, o gal dėl to kad toks kelionių organizavimas būtų pirmas kartas blush2.gif
milaa, o kada jus planuojat i maldyvus dabar skristi?ir jei nepaslaptis, tai kokia keliones kaina išeina vienam suaugusiam 4u.gif ir jei būtų galima būtų sužinoti, per kur jūs rezervuojate tokias tolimas keliones 4u.gif
Atsakyti
Gal kas skrido į Maldyvus verslo arba comfort klase? 4u.gif
Atsakyti
Na mes į Kuramathi irgi skridom per KrantasTravel, jie ne tiek jau mažai salų siūlė, paskui dar vokiečių agentūrų tinklapiuose pasiūlymus į tas pačias salas žiūrėjom, kainas lyginom, tai mano paskaičiavimais už tarpininkavimą jie apie šimtą eur nuo nuo žmogaus pasidaro.

Beje, INGRIDIK81, kaip orai jūsų kelionės metu? Visos dienos saulėtos buvo?
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 11 10, 09:57)
Na mes į Kuramathi irgi skridom per KrantasTravel, jie ne tiek jau mažai salų siūlė, paskui dar vokiečių agentūrų tinklapiuose pasiūlymus į tas pačias salas žiūrėjom, kainas lyginom, tai mano paskaičiavimais už tarpininkavimą jie apie šimtą eur nuo nuo žmogaus pasidaro.

Beje, INGRIDIK81, kaip orai jūsų kelionės metu? Visos dienos saulėtos buvo?

taip visos dienos buvo labai geros,mes net gi klausem pas vietinius kaip cia rudeni ar lija daug,sako jeilija taitik vakare arba nakti bet vistiek temperatura nekrenta silta,as irgi pas mus sakiau kad pergyvenu del oru,klausiu ar vaziuoje kas,sako is vokeciu vos spejo biletus atgal rezervuoti,nes pilna viskas.
tai kad ka raso ir prognuozoje ne visad taip buna,as irgi ziurejau ir kataloge ir internete,tai rudeni berods 10dienu iseina lietingu.
o zmones kitaip kalba.
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 09, 10:43)

MILAAA  o jus  jau  sekantiems metams  nupirkot  kelione?
man  idomu  ar  sekanciamrudeniui  dabar  parduotu?per  vokecius?

Taip sekantiems, vel birzelio 3 bigsmile.gif del rudens nezinau, nuo 11.03 atsirado pasiulymai birzeliui, ir po 4 dienu i musu norima sala norimu laiku dingo doh.gif o jau susinervinau kaip doh.gif bet uz ju siuloma kaina dar gavau is kitos agenturos

QUOTE(lotute @ 2008 11 09, 13:12)
didelis dėkui už atsakymą 4u.gif vokiečių suprantu neblogai, tai tik baimes sindromas mane persekioja, kad jei kas nutiktų 4u.gif planuojam važiuoti 7 aš moku vokiškai, truputį gaudausi anglų kalboje, vyras anglų, vis ta nežinomybė, o gal dėl to kad toks kelionių organizavimas būtų pirmas kartas blush2.gif
milaa, o kada jus planuojat i maldyvus dabar skristi?ir jei nepaslaptis, tai kokia keliones kaina išeina vienam suaugusiam  ir jei būtų galima būtų sužinoti, per kur jūs rezervuojate tokias tolimas keliones

a ko bijot doh.gif bigsmile.gif
patarimas uzsakinejant is vokieciu- nesuveskit iskart kad pirksit 7, nes pastoviai rodys, kad neturi pasiulymu( jie nemoka paskirstyt didesnes zmoniu kruvos doh.gif ) uzsisakinekite po tiek, kiek nores gyventi 1 namelyje, geriau po 2, jei su vaiku po 3. 4u.gif
mes dabar skrisime birzeli, nes si men pagal mano pastebejimus mazesnes kainos. o paskutines min nemegstu, nes gauni ne tai ka nori, o tai kas lieka doh.gif isankstinio pirkimo nuolaida gavom ir pernai ir siemet, apie 300eur smile.gif beto lengviau gauti pigesnius bilietus iki frankfurto, o ne uz 2500lt doh.gif o uz 600-700lt
sikart rezervavome per Thomas Cook psl, nes lastminuteje, dingo visi pasiulymai man reikalingu metu i ta sala verysad.gif gal ispirko per 4-5 dienas blink.gif
kaina 1600 vienam uz 15d. 4u.gif musu sala kazkodel ne pati pigiausia

QUOTE(Štefutė @ 2008 11 10, 00:02)
Gal kas skrido į Maldyvus verslo arba comfort klase? 

Condore verslo klases buvo patogios kedes, isju beveik gulimas galima buvo padaryti, vietos tarp sedyniu daugiau, vos ilipus i lektuva gerimus siulo 4u.gif
man regis neverta, na nebent del dedziu. o siaip ir paprastam maitina ir girdo pakankamai daznai ir gerai...

[quote=Angie_Kiras,2008 11 10, 09:57]

bet pastebejote sutapima-visiems isiulo kazkodel Kuramati. kazi kodel?
netikiu, kad jie gaista kelias dienas, iesko geriausio pasiulymo butent jums. gal jie ir paima tik 100 eur nuo tos kainos kuria tuo met siulo, bet pats pasitaikai ir randi ir 200, ir 300, ir 500 euru pigiau... o ar taiko isankstinio pirkimo nuolaida, apie 300 eur min?

as pati perziuriu kainas keliose agenturose, palyginu, ir laukiu. jei per kuri laika kaina pamazeja zenkliau, tuomet rezervuoju. smile.gif
sekmes keliaujant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2008 11 10, 10:59)
Condore verslo klases buvo patogios kedes, isju beveik gulimas galima buvo padaryti, vietos tarp sedyniu daugiau, vos ilipus i lektuva gerimus siulo 4u.gif
man regis neverta, na nebent del dedziu.

Labai atsiprašau, tačiau nesupratau to sakinio "nebent dėl..." doh.gif
Kiek valandų truko skrydis Frankfurtas-Male?
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2008 11 10, 23:53)
Kiek valandų truko skrydis Frankfurtas-Male?

Apie 10 valandų.
O "nebent dėl kėdžių" manau, ji turėjo galvoj tai, kad tos verslo klasės kėdės žyyymiai patogesnės, atsilenkia normaliai, yra kur kojas ištiesti, tarpai tarp jų pakankami, žodžiu, sėdi sau laisvai patogiai. Žinai, kai skrydis tiek trunka, kėdės patogumas tampa nemažu pliusu, ypač jei skrendi naktį smile.gif
Atsakyti
O kažin koks kainų skirtumas tarp skrydžių ekonomine ir verslo klase? Kiek už tą patogumą skrendant į Maldyvus reiktų primokėt?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2008 11 11, 19:13)
taip, dekui 4u.gif  butent kedes smile.gif

milaa, o kaip reikalai su vizom?
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 11 12, 09:42)
O kažin koks kainų skirtumas tarp skrydžių ekonomine ir verslo klase? Kiek už tą patogumą skrendant į Maldyvus reiktų primokėt?

Daug. Patikekit smile.gif. Na, bet jeigu neskaiciuojt pinigu, tai nera pasaulio pabaiga smile.gif.

Mes i Male skridom Emiratu avialinijom. Patys lektuvai begalo konfortiski. Pazistami is nuotrauku buvo 100 % isitikine, kad mes skridom verslo klase smile.gif : vietos tarp sediniu daug, sedynes placios, kiekvienam atskiras telikas, kompas. Maistas buvo Super, irankiai kaip verslo klasej normalus, serveteles medziagines, gerimai alkocholiniai irgi priklause (nors man tai visai neaktualu).
I Dominyka skridom verslo klase, tai galiu palyginti, kad skirtumas tik sedynese, nepasidare lova, negavom dovaneliu, ar truputi egzotiskesnio maisto.
Tiesa, net valgi Emiratu lektuve pasirinkom is meniu smile.gif. Po sio skrydzio vel noriu skristi Emiratu avialinijom smile.gif.
Atsakyti