QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 11 09, 10:43)
MILAAA o jus jau sekantiems metams nupirkot kelione?
man idomu ar sekanciamrudeniui dabar parduotu?per vokecius?
Taip sekantiems, vel birzelio 3
del rudens nezinau, nuo 11.03 atsirado pasiulymai birzeliui, ir po 4 dienu i musu norima sala norimu laiku dingo
o jau susinervinau kaip
bet uz ju siuloma kaina dar gavau is kitos agenturos
QUOTE(lotute @ 2008 11 09, 13:12)
didelis dėkui už atsakymą
vokiečių suprantu neblogai, tai tik baimes sindromas mane persekioja, kad jei kas nutiktų
planuojam važiuoti 7 aš moku vokiškai, truputį gaudausi anglų kalboje, vyras anglų, vis ta nežinomybė, o gal dėl to kad toks kelionių organizavimas būtų pirmas kartas
milaa, o kada jus planuojat i maldyvus dabar skristi?ir jei nepaslaptis, tai kokia keliones kaina išeina vienam suaugusiam ir jei būtų galima būtų sužinoti, per kur jūs rezervuojate tokias tolimas keliones
a ko bijot
patarimas uzsakinejant is vokieciu- nesuveskit iskart kad pirksit 7, nes pastoviai rodys, kad neturi pasiulymu( jie nemoka paskirstyt didesnes zmoniu kruvos
) uzsisakinekite po tiek, kiek nores gyventi 1 namelyje, geriau po 2, jei su vaiku po 3.
mes dabar skrisime birzeli, nes si men pagal mano pastebejimus mazesnes kainos. o paskutines min nemegstu, nes gauni ne tai ka nori, o tai kas lieka
isankstinio pirkimo nuolaida gavom ir pernai ir siemet, apie 300eur
beto lengviau gauti pigesnius bilietus iki frankfurto, o ne uz 2500lt
o uz 600-700lt
sikart rezervavome per Thomas Cook psl, nes lastminuteje, dingo visi pasiulymai man reikalingu metu i ta sala
gal ispirko per 4-5 dienas
kaina 1600 vienam uz 15d.
musu sala kazkodel ne pati pigiausia
QUOTE(Štefutė @ 2008 11 10, 00:02)
Gal kas skrido į Maldyvus verslo arba comfort klase?
Condore verslo klases buvo patogios kedes, isju beveik gulimas galima buvo padaryti, vietos tarp sedyniu daugiau, vos ilipus i lektuva gerimus siulo
man regis neverta, na nebent del dedziu. o siaip ir paprastam maitina ir girdo pakankamai daznai ir gerai...
[quote=Angie_Kiras,2008 11 10, 09:57]
Na mes į Kuramathi irgi skridom per KrantasTravel, jie ne tiek jau mažai salų siūlė, paskui dar vokiečių agentūrų tinklapiuose pasiūlymus į tas pačias salas žiūrėjom, kainas lyginom, tai mano paskaičiavimais už tarpininkavimą jie apie šimtą eur nuo nuo žmogaus pasidaro.
bet pastebejote sutapima-visiems isiulo kazkodel Kuramati. kazi kodel?
netikiu, kad jie gaista kelias dienas, iesko geriausio pasiulymo butent jums. gal jie ir paima tik 100 eur nuo tos kainos kuria tuo met siulo, bet pats pasitaikai ir randi ir 200, ir 300, ir 500 euru pigiau... o ar taiko isankstinio pirkimo nuolaida, apie 300 eur min?
as pati perziuriu kainas keliose agenturose, palyginu, ir laukiu. jei per kuri laika kaina pamazeja zenkliau, tuomet rezervuoju.
sekmes keliaujant