QUOTE(agacaga @ 2008 07 30, 08:31)
Laba diena
Tai
Angie-Kiras gal jau gryzus is Maldyvu?
Laukiam ispudziu
Sveiki,
na va, aš jau po medaus mėnesio Maldyvuose, jau ir po visų atostogų, tai tik šiandien atėjusi į darbą rimčiau prisėdau prie neto
Įspūdžiai - tikrai labai patiko
Šiaip esu mačiusi nemažai užsienio kurortų, bet Maldyvai vis tiek yra kitaip. Gal dėl to, kad ten esi ne žemyne, bet kažkokioj salelėj vandenyno platybėse.
Mes buvome Kuramathi saloje, viešbutis Blue Lagoon. Jis skaitėsi geriausias toje saloje (dar ten yra Kuramarthi Cottage ir Kuramathi Village; žr. www.kuramathi.com). Tikrai šaunus namelis buvo, tvarkė dukart per dieną, o tas lauko dušas jame - labai smagus dalykas
Nors mūsų sala įvardijama kaip viena didžiausių - "net" 1,8 km ilgio, žmonių pertekliaus ten tikrai nesijautė, būdavo eini, tai susitinki vieną kitą poilsiautoją ar ką nors iš aptarnaujančio personalo. Ir labai super dalykas yra ta salos lagūna - ten žmonės vakarais eidavo saulėlydžio pasitikt
Mes ėmėm AI, su visais gėrimais, manau, verta, nes kai toks karštis, gerti norisi, o vakarais smagu lepintis visokiais kokteliais for free
Mūsų viešbučio restorane maistas buvo tikrai labai skanus, didelis pasirinkimas, ypač skanūs visokie ant grotelių kepsneliai.
Šiaip tai ten karšta, karšta, nors saulė per daug mūsų nekankino: buvo tą dieną, kai atskridom, paskui per tą savaitę kažkurias porą dienų ir dieną, kai išskridom. Aš norėjau daugiau saulės tam, kad pasideginčiau, o maniškis džiaugėsi, kad jos nėra, nes ir be saulės oras ten apie 27-28 laipsnius dieną naktį, o oro drėgmė - apie 80 proc. Žodžiu, kai saulė išlįsdavo, tas tikrai pasijausdavo
Kol kas ant smūgio tiek prirašiau, jeigu dar kas įdomu, klauskit
Foto yra, įmesiu kurią dieną, pamiršau jas įrašyt, kad čia galėčiau sukelt...