Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

parodau savo mini manekene smile.gif . o šiaip labai džiaugiuosi vis didėjančiu nestuke.gif būreliu. sėkmės Jums kuo didžiausios 4u.gif .
kai tiek gerų naujienų, ir diena atrodo gražesnė.
Atsakyti
Kristule, gražuolė tavo manekenė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 03 10, 13:09)

Fainuole monekene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(primawera @ 2010 03 10, 10:43)
visiems mamukams  4u.gif

gal kas žinot ar reikia pasidaryti kokius genetinius tyrimus prieš pastojant. Nes jau neužilgo kaip ir  norėčiau laukt mažylio, bet gal reik pasidaryt kokius tyrimus. Mano gydytoja nieko konkretaus nesako. Tai net nežinau ką daryt  smile.gif gal kas žinot kokius gerus genetikus vakarų Lietuvoj?

nors mano angelelis sirgo veziu,bet musu gydytoja sake kad kitiem vaikuciam tikimybe susirgt tokia pati kaip ir bet kuriam zmogui,tad as nieko ir nesidariau ax.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 03 10, 13:09)

parodau savo mini manekene  smile.gif . o šiaip labai džiaugiuosi vis didėjančiu  nestuke.gif būreliu. sėkmės Jums kuo didžiausios  4u.gif .
kai tiek gerų naujienų, ir diena atrodo gražesnė.

grazuole tavo manekene wub.gif mano tai tokios meskutes,iki manekeniu toli biggrin.gif
Atsakyti
Divėja, kaip sekas Urtytei?

Kristullės Urtė wub.gif . Kaip gražiai sėdi. Mano dar tokia svyruoklė biggrin.gif .
Atsakyti
Labas!

Kokia sypsena wub.gif

Sveikinu visas mamytes su leliukais ir su pilvukais!
Atsakyti
Kristule,nu jau Urtytes grozis wub.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 10, 14:51)
Divėja, kaip sekas Urtytei?

Puikiai! Auga,gudreja,ji musu lape snape lotuliukas.gif Vakar buvom TA tai sveriam 6400g ir 60cm ugio. Nedidukes mes,bet mergaitems juk galima but coliukem smile.gif Nuo vakar pradejom valgyti bulve,is pradziu nesuprato ka reikia daryt,o paskui negalejo bagt valgyt,vis reikalavo dar ir dar.Apzoriuke lotuliukas.gif Vartytis tingi,o sedet labai jau nori.Tiek trumpai is musu fronto.
O kaip Ievute? Kaip sekasi su primaitinimu?
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 03 10, 23:21)
Kristule,nu  jau Urtytes grozis wub.gif
Puikiai! Auga,gudreja,ji musu lape snape lotuliukas.gif   
O kaip Ievute? Kaip sekasi su primaitinimu?

oi, ta lopšinė ir man labai patinka wub.gif .

mums su košėm jau kažkas panašu į valgymą. viena bulvė tai nepatinka, bet su cukinija, kalafioru tai valgo noriai. aišku, iki pilnos normos tai toli gražu dar nesuvalgo, nes nėr geresnio dalyko už papą smile.gif .
Atsakyti
Vdapr parašė, kad jų Meldutė fantastiškas vaikas wub.gif wub.gif wub.gif - valgo, miega ir kitaip džiugina. Papą biškį pagraužė, bet tai baika, sakė nedaug ir užgis greit. Jau ryt prašosi namo, žiūrės ar išleis.
Uiiii, kaip fainiai..... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 11, 11:09)
Vdapr parašė, kad jų Meldutė fantastiškas vaikas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  - valgo, miega ir kitaip džiugina. Papą biškį pagraužė, bet tai baika, sakė nedaug ir užgis greit. Jau ryt prašosi namo, žiūrės ar išleis. 
Uiiii, kaip fainiai.....  rolleyes.gif  wub.gif

jetau kokios geros naujienos wub.gif wub.gif wub.gif ale kad ir namo greit nori...nors aš irgi labai norėjau, kažkaip nusibosta tos ligoninės sienos...namai lieka namais...

VJ kaip greit laikas eina, jau šiandien pustrečių metukų kaip tavo Vaivuko nėra....siaubas... verysad.gif man ta data liks visam gyvenimui...
Atsakyti
13 dieną mirė..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 11, 11:27)
13 dieną mirė..

vajetus ne taip parašiau...kažkaip susimakalavau...
Atsakyti