Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

Vdapr nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
VDAPR sveikinimai, tau ir tavo svajonei. Pagaliau tu ją turi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
VDAPR didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vdapr thumbup.gif wub.gif net truksta zodziu clap.gif sveikinimai didziausi
Net akyse nusvito po tokiu geru naujienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 03 09, 12:17)

Šiandien popiet einu į jį pažiūrėti smile.gif

wub.gif

Kiek man šiandien virpėjimo dūšioj.... vdapr svajonė.... tavo stebukliukas.... ech.... dar jei sniegas greičiau dingtų, visai būt smagiau.
Atsakyti
Ir as jungiuosi prie sveikinimu: Vidapr- viso viso geriausio ,graziausio kas yra siam pasuly...... wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti

uch, sveikinimų diena šiandien biggrin.gif - CARRAMELE, su dar vienu medalium tave first.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai Vdapr wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vdapr, Meldute wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutės

QUOTE(divėja @ 2010 03 09, 12:48)
ŠIANDIEN 9.40 gime Vdapr mergyte Meldute 3330g ir 50 cm ūgio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu va - pataikiau, galvoju eisiu pažiūrėt kaip Vdapr laikosi 4u.gif Patys patys švelniausi sveikinimai sulaukus savo išsvajoto lobio wub.gif Ramių naktelių, saldaus pienelio wub.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 03 08, 23:27)
mes gyvuojam neblogai, tik aš kažkaip sąstingio stotelėje užmigus verysad.gif . bet gal pajėgsiu pakilt...

Aš irgi kažkur pavėlavau, į kažkokį traukinį, likau viena stotelėje ir galvoju..atvažiuos dar kas ar nebe verysad.gif Artėja kovo 13 d...

Caramele - skaičiau tavo mažylių istoriją... Tu tikrai stipri moteris.. Gėriuosi tavimi..
Atsakyti
pataikiau ant geru naujienu smile.gif
SVEIKINU IR AS LABAI LABAI!!!
Atsakyti
QUOTE(Kepuča @ 2010 03 09, 17:43)

Caramele - skaičiau tavo mažylių istoriją... Tu tikrai stipri moteris.. Gėriuosi tavimi..

drinks_cheers.gif as taip pat skaiciau...

Zydra30,tavo liniuote wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti