Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

Laba ryta 4u.gif

VJ labai grazi temele wub.gif
*ermita* su nauju nicku 4u.gif

wizija console.gif Labai skaudus tas skaiciavimas, bet ir as skaiciuju, savaites, jau dabar menesius verysad.gif Ir vis galvoju - dabar ji jau moketu ta, darytu ana angel_sadangel.gif
Atsakyti
labas

sveikinimai caramelle 4u.gif wub.gif

patarkit ka daryti kokia sloga is kaskur gavau sakis ,lyg dar mazai nerimo tai dasidejo dar ax.gif nebezinau ir ka bedaryti g.gif
Atsakyti
Labas rytas.

ačiū už naujus namučius 4u.gif
norit nuotaiką pakelsiu- mano vaikinų rytinis pašnekesys- Matas sako Kristijonui- du durnius ir aš durnius. tavo blakstienos kažkokios, aš tokių nesąmonių neturiu. Urte, tavo kvapas nepasikeitė( Matas vis dar tebeuosto sesę). žinok kaip tu užaugsi, tavo pupytė užaugs kaip pas mamą biggrin.gif . va, koks žinovas auga.
Atsakyti
Caramelle wub.gif wub.gif wub.gif
Ermita-graziai skamba 4u.gif
Rencius,pabandyk homeopatiniu kokiu lasiuku g.gif
sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2010 02 03, 11:11)
Labas rytas.

norit nuotaiką pakelsiu- mano vaikinų rytinis pašnekesys- Matas sako Kristijonui- du durnius ir aš durnius. tavo blakstienos kažkokios, aš tokių nesąmonių neturiu. Urte, tavo kvapas nepasikeitė( Matas vis dar tebeuosto sesę). žinok kaip tu užaugsi, tavo pupytė užaugs kaip pas mamą biggrin.gif . va, koks žinovas auga.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
renciau - nuo slogos aš nestuke.gif gėriau sinupreto tabletes - žolinės. lašinau vibrocilio. sarba euforbium kažkoks yra irgi geras nestuke.gif . jau kai labai bėgo, net galvą skaudėjo, tai gėriau fervekso.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 03, 10:38)
renciau - nuo slogos aš  nestuke.gif  gėriau sinupreto tabletes - žolinės. lašinau vibrocilio. sarba euforbium kažkoks yra irgi geras  nestuke.gif . jau kai labai bėgo, net galvą skaudėjo, tai gėriau fervekso.

Aciu uz patarimus wub.gif vis dar bandau su juros vandeniu issisukti,jei ne tai reikes VJ pasinaudoti tavo patarimu ,labai bijau kad leliukui nepakenktu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristulee @ 2010 02 03, 10:11)
Labas rytas.

nu pas jus turbut neliudna thumbup.gif smagu kai yra didele seimyna ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visom liūdinčiom stiprus apkabinimas

Caramele, tylūs sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 02 03, 10:11)
Labas rytas.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu snekuciai pas tave thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
VJ- gal meginai su Migle zaist Barnio svetaineje? kaip ten taskus reikia rinkt? nu niekaip neperprantu blush2.gif . Matui labai patinka, bet kad mama truputi tupa.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 03, 11:38)
renciau - nuo slogos aš  nestuke.gif  gėriau sinupreto tabletes - žolinės. lašinau vibrocilio. sarba euforbium kažkoks yra irgi geras  nestuke.gif . jau kai labai bėgo, net galvą skaudėjo, tai gėriau fervekso.

euphorbium ir kudikiukam galima,as mergom purskiau kai slogavo,labai greit praejo,tai ir nestukei tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2010 02 03, 12:41)
euphorbium ir kudikiukam galima,as mergom purskiau kai slogavo,labai greit praejo,tai ir nestukei tiktu ax.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 03, 09:55)
labas

sveikinimai caramelle 4u.gif  wub.gif

patarkit ka daryti kokia sloga is kaskur gavau  sakis  ,lyg dar mazai nerimo tai dasidejo  dar ax.gif nebezinau ir ka bedaryti g.gif

sako,gydoma sloga praeina per savaitę,o negydoma per septynias dienas smile.gif .jūros vanduo ir vibrocilis - užtekdavo.vibrocilis atkemša nosį,tada jau galima kentėti
Atsakyti