Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

user posted image

....čia buvo mano angelas...................
Atsakyti
Vaivos juosta labai gražu...taip tyra, taip švaru, lengva ir nesutepta....

Šiandien 4 savaitės kaip iškeliavo mano angelėlis...kaip aš jo ilgiuosi...širdį spaudžia...visą dieną bandau tramdyti ašaras...

Atsakyti
VJ labai grazu wub.gif kam anksciau neteikdavom reiksmes ,dabar randame sielos ramybe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 02 vasario 2010 - 17:44
vaiva wub.gif ...tikrai iš angelo sparno...
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 02 02, 17:17)
Vaivos juosta labai gražu...taip tyra, taip švaru, lengva ir nesutepta....
Šiandien 4 savaitės kaip iškeliavo mano angelėlis...kaip aš jo ilgiuosi...širdį spaudžia...visą dieną bandau tramdyti ašaras...

skaudus tas skaičiavimas. norisi pamiršti skaičius,bet vis prie jų grįžti: savaitė, mėnuo, du... verysad.gif. laikykis. nei pačios nežinom,iš kur jėgų randasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 02 vasario 2010 - 18:20
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 02, 09:35)
biggrin.gif  bigsmile.gif  - įtarinėji?  ax.gif

Uhu ax.gif Kol kas gražiai ryškėja tas įtarinėjimas blush2.gif

QUOTE(wizija @ 2010 02 02, 17:17)

console.gif
Atsakyti
Edita ciut susigaudziau kad cia tu pasikeitus nika doh.gif
Atsakyti
caramelle smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Egle C @ 2010 02 02, 11:03)

O šiaip tai didelio noro apie ją kalbėt nerodo. Gal bijo mano ašarų?.. Nes aš kai kada su juo apie ją kalbą užvedu, kažkaip jis labai greitai ką nors kito pasiūlo veikt...

Miglė, rodydama Vaivutę nuotraukoj, visada pabrėžia - aš - kita sesė...
...man kažkaip visada šiurpas nueina, kai ji taip pasako...
..žinau, kad Ieva yra kitas mano vaikas... bet šito, išėjusio, man ypatingai trūksta..
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 02 02, 18:51)
Uhu  ax.gif Kol kas gražiai ryškėja tas įtarinėjimas  blush2.gif 
console.gif

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Carramele, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 02, 15:31)
VJ  labai grazu wub.gif  kam anksciau neteikdavom reiksmes ,dabar randame  sielos ramybe wub.gif

Labas,VJ tikrai laibai grazu. rencius* -pritariu 100procentu..........Na ir jungiuosi prie sveikinimu Carramele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 02, 18:53)
Edita   ciut susigaudziau   kad cia tu pasikeitus nika doh.gif

sveikos žiemužės rytą smile.gif

na taip, tai prisistatau iš naujo smile.gif

Ernestas klausinėja apie broliuką, tiksliau daugiau prisimena, ką veikė kartu, kuris yra jo daiktas. o vakar kaip įsišnekėjom-nuo šeimos kūrimo klausimų iki vaikų gimimo. o paskui apie broliuką, nuo pat kūdikystės pradėjo klausinėti, ką brolis sakydavo, ką darydavo vienu ar kitu atveju. gal čia apsilankymų pas psichologę rezultatas.dažniausiai prisiminimai gražūs. tik apie mirtį kalba ,man neramu.vis pasako,kad nenoti mirti.tada nežinau ką pasakyti.

carramele, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 03 vasario 2010 - 07:54