QUOTE(Daire @ 2010 07 16, 21:44)
Mūsų mažasis tik vakar atkeliavo į šį pasaulį. Visai dar mautis ir kol kas tokio vienodo ritmo mes neturim.
Tačiau namuose nesėdim tyliai, nesikuždam, kalbam kaip ir visada, nedarom visiškos tylos. Ir tikrai nesiruošiam to daryti ateityje. Po valgio dar nė karto neatpylė tai jokių bėdų nebuvo.
Dėl kažkokios vyro pagalbos dar labai anksti kalbėti, nors jau drąsiai galiu sakyti, kad tikrai neteks man vienai visko tvarkyti. Kėlėsi ir jis pirmą naktį man sūnelį į lovą paduoti.
Kol kas abu atostogose, tai bandysim atrasti savo dienotvarkę
Tačiau namuose nesėdim tyliai, nesikuždam, kalbam kaip ir visada, nedarom visiškos tylos. Ir tikrai nesiruošiam to daryti ateityje. Po valgio dar nė karto neatpylė tai jokių bėdų nebuvo.
Dėl kažkokios vyro pagalbos dar labai anksti kalbėti, nors jau drąsiai galiu sakyti, kad tikrai neteks man vienai visko tvarkyti. Kėlėsi ir jis pirmą naktį man sūnelį į lovą paduoti.
Kol kas abu atostogose, tai bandysim atrasti savo dienotvarkę
Tai kol toks mazas, tai ir negirdi jis dar nieko, galite nors remonta daryti - nepabus mes beveik savaite gulejom ligoninej, tai kai kaimynes dukryte verkdavo - maniskis ne nekrupteledavo ir atvirksciai, kai maniskis verkdavo, jos lelyte ramiausiai miegodavo. Po to jau i savaites gala pradejo labiau i garsus reaguoti O atpilti mes tik pastarosiomis dienomis pradejome kazkodel Bet gydytoja sake, susitvarkys savaime sis nemalonumas