QUOTE(Cherry_ @ 2013 10 17, 00:40)
Vienas patarimas geresnis uz kita
1.Savo pienu uzmaitinti neimanoma
2.Daugiau vit D del, kad ramesnis butu ? O apie jo perdozavima zinote ?
3.Nuo kada reikia nusitraukti piena , kad suzinoti, kiek vaikas suvalgo ? Ar zinote, kad pientraukis niekados neistrauks tiek kiek vaikas. O yra atveju, kai moteris is vis nieko nenusitraukia pientraukiu.
1. na tik nepasakokit jog neįmanoma, pas mane tokios problemos buvo kad vajei... ir visi daktarai sako kad jei mama nervuota tai ir vaikas bus. kad reikia maitinti būnant ramiai, o kaip maitint jei negal nustot kukčiot ir verkt?
2. juk rašiau kad daktarė patarė, aš ir tuo netikiu, bet čia dalinamės savo patirtimi, sakau ką man sakė. ir nerašiau jog sugirdyt visą bonkutę

ne pati gi sugalvojau kad reikia to vitamino D daugiau duoti. O ir daktarė manau ne "iš lempos" tokius patarimus žarsto.
3. na žinot kitos nusitraukia tiek kiek reikia ir dar lieka. tad..
būkim malonios ir nedrąskykim akių,nes jaučiu neigiamumą iš jūsų. Parašiau tai, ką man sakė gydytoja. nejaugi negaliu tuo pasidalinti ? kiekviena mama yra atsakinga už savo vaiko sveikatą ir turi atsirinkti kas jos vaikui geriau, lygiai taip pats su maitinimu, auginimu, papmersais, primaitinimu ir t.t. nes vienodų taisyklių vaikų priežiūroje nėra. Manau pati tą turėtumėt žinoti
Kiekviena mama, kiekvienas vaikas yra individualus.. ši tema tam ir yra,kad mamos pasidalintu viskuo kuo tik gali ,kad ta mamytė, kuriai reikia pagalbos atsirinktų tai kas jos nuomone geriausia jos vaikučiui ir jai pačiai.
Geros dienos
Tu geriau nei rytinė kava, šekspyro meilės sonetai, vienetinės rankinės, becukris redbull'is, ilgas popiečio miegas, vyšnių žiedų kvapas..Tu geriausias dalykas,kurį turiu..