QUOTE(deimina12 @ 2011 10 27, 08:07)
uz gero menesiuko musu laukia visi sie rupesteliai, bet nieko labiau nebijau kaip maitinimo krutimi, perskaiciau begale literaturos apie maitinima, bet man vistiek atrodo tai kazkas mistisko
o maitinti ziauriai noriu pati
su pirmuoju vaikiuku nenusise maitinimas, paluzau antra menesi, nemokejau duoti teisingai kruties, valge kas valanda, miegojo per para kokias 3-4 valandas, krutys istino, gavosi uzdegimas ir viskas-baigesi mano kantrybe, idaviau misinuko ir gyvenimas prasviesejo
dabar zinoma gailiuosi, kad buvau tokia silpna ir paluzau
bet antra savo leliuka labai noriu maitinti
Pradzioj daug kantrybes ir istvermes, o veliau viskas susitvarko savaime. Man pradzioj taip skaudedavo, kad cypdavau is skausmo kai pradedavo zisti, tai istisai po maitinimo tepdavau bepanteno tepalu spenelius, manau, padejo
, o valgydavom daznai ir pienuka jis iszisdavo, tai nebuvo jokiu problemu su krutine, tik galima sakyti, kad nieko daugiau neveikiau, kaip tik maitinau:), nors po menesio jau karta per diena pradejau duoti misinuko, nes atrodydavo, kad neuztenka jam pienuko, kad daugiau nebegaliu, bet mazdaug po 2 savaiciu nebereikejo mums misinuko, uzteko tik papuko. Nors visi sake, kad jei pradejai misinuku maitint, tai jau dabar vis daugiau ir daugiau teks jo duoti. Bet mums isejo atvirksciai ir viskas gerai
jau bevei 3 menesiukai mums ir valgom vien pienuka ir toliau, tikrai jo uztenka, tikiuosi taip bus ir toliau:super