Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos dienos namie, kaip tvarkotės

QUOTE(katkuviene @ 2011 03 12, 20:36)
maniskis kolkas keliasi apie 2 kartus pavalgyt, bet pampersiuka keiciu tada kai girdziu jog pridare kakuti, o pirmajai dukrytei keiciau naktimis iki 2 men.po to nebekeisdavau, ir niekas neisusdavo, maniskis kazkaip ankti nemoka normaliai kruties paimt, tai zirzena ir kartais prikelia vyresnele, tai tada lekiu maitint i kiat kambari, o idomu kodel jam taip sunkiai sekas nakti apziot speneli nesuprantu, diena normaliai, gal apsimiegojas nemoka smile.gif

Maniškis irgi naktį kol apžioja..vis bando užsičiaupęs doh.gif ir galvą tik kraipo i visas puses.. o jei ir išsižioja tai neleidžia padėti..stumia mano ranką tolyn ir bando pats pataikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš turiu klausimą. Na kūdikį nuo gimimo reikia maitinti kas dvi- tris valandas, na bet jei kūdikis išmiega naktį apie 7 valandas?tai nejau jį reikia žadinti ir maitinti?
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 27, 23:48)
Sveikos, o aš turiu klausimą. Na kūdikį nuo gimimo reikia maitinti kas dvi- tris valandas, na bet jei kūdikis išmiega naktį apie 7 valandas?tai nejau jį reikia žadinti ir maitinti?

nakti zadinti nereikia,atsigriebs diena lotuliukas.gif ,bet tokiu atveju mazai buna kad vaikiukas tiek islauktu nevalges mirksiukas.gif ,nuo menesio tai buna kad pavalgo 12 nakties ir keliasi ryte 6 mirksiukas.gif ,kaimynu mergyte nuo menesio miegojo kitame kambaryje ir taip ismiegodavo blush2.gif
mano sunelis pirmaji menesi valge istisa para kas 2.5 valandos,bet ir priaugo 2.2 kg blush2.gif,dar priklauso kuo maitinamas ,mp ar misinuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 28 kovo 2011 - 06:05
QUOTE(grazina37 @ 2011 03 28, 07:01)
nakti zadinti nereikia,atsigriebs diena lotuliukas.gif ,bet tokiu atveju mazai buna kad vaikiukas tiek islauktu nevalges mirksiukas.gif ,nuo menesio tai buna kad pavalgo 12 nakties ir keliasi ryte 6 mirksiukas.gif ,kaimynu mergyte nuo menesio miegojo kitame kambaryje ir taip ismiegodavo blush2.gif
mano sunelis pirmaji menesi  valge istisa para kas 2.5 valandos,bet ir priaugo 2.2 kg blush2.gif,dar priklauso kuo maitinamas ,mp ar misinuku

Mama sakė kad aš nuo gimimo išmiegodavau kasnakt po 7 ir 8 valandas neprabusdama, vyras ir toks angeliukas buvo, tikuosiu tai paveldima:DD
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 28, 13:24)
Mama sakė kad aš nuo gimimo išmiegodavau kasnakt po 7 ir 8 valandas neprabusdama, vyras ir toks angeliukas buvo, tikuosiu tai paveldima:DD

tai saunu ,svarbiausia buti mamai ramiai,tada ir kudikelis bus ramus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 28, 00:48)

Naujagimi - reikia. Nakti rekomenduojama ne ilgesnė negu 4 val. pertrauka tarp maitinimu. Bet jau poros menesiu kūdikio, jei jis gerai priauga svorio, zadinti nebereikia. Is tikruju gilus ir ilgas miegas yra naujagimiu apsaugine reakcija, energijos taupymo rezimas...

Mano vaikams antra gyvenimo menesi būdavo toks laikotarpis, kai jie ismiegodavo po 6-7 val. Bet paskui jie vėl pradėdavo keltis dazniau. Apskritai, kudikiai labai greitai auga ir ju valgymo-miego-budravimo rezimas daznai keiciasi.
Atsakyti
As tai niekada nezadindavau, nes is praktikos susiduriau kad tokie pamiegojimai tik laikinas dalykas. Ziurek jau kita nakti neuzsiciaupdamas visa nakti pravalgo.
Atsakyti
Aš savo mažylio naktį nežadinu, kai nori - atsibunda pats ax.gif jei prižadinus bandau maitinti, jis tik nevalgo, o tik verkia kol užmiega.Keliasi kaip kada, kas 2 - 4 val., nors kartais būna ir dažniau. Pampersiuko naktį nekeičiu, nebent pakakoja ax.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas gali patarti ka daryti? vaikiukas nakti ismiega 1,5 - 2 val tarp maitinimu, o diena pamiega isvis tik po kokia valandziuke ar maziau.... Siaip mes tik kelios dienos po ligonines...
Atsakyti

Sveiki, o gal kas gali patarti ka daryti? vaikiukas nakti ismiega 1,5 - 2 val tarp maitinimu, o diena pamiega isvis tik po kokia valandziuke ar maziau.... Siaip mes tik kelios dienos po ligonines...

Ir dar, miega labai neramiai. namie vaikstom vos ne ant pirstu galu. Sauskelniu keitimas mums yra isvis kazkoks siaubas.
Atsakyti
Taip ir mums buvo po ligoninės, dieną būdavo tik po pusvalandį pamiegodavo. Ir naktim buvo pradėjęs dažniau keltis, bet po kiek laiko grįžo į savo režimą, tokį koks buvo dar ligoninėj. Kiekvieną kart keičiant paampersus verkdavo, bet dabar jau viskas gerai, patinka pasispardyt nuo užpakaliukų. Viskas išaugama smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(katkuviene @ 2011 03 12, 22:36)
maniskis kolkas keliasi apie 2 kartus pavalgyt, bet pampersiuka keiciu tada kai girdziu jog pridare kakuti, o pirmajai dukrytei keiciau naktimis iki 2 men.po to nebekeisdavau, ir niekas neisusdavo, maniskis kazkaip ankti nemoka normaliai kruties paimt, tai zirzena ir kartais prikelia vyresnele, tai tada lekiu maitint i kiat kambari, o idomu kodel jam taip sunkiai sekas nakti apziot speneli nesuprantu, diena normaliai, gal apsimiegojas nemoka smile.gif

labutis, maniškei ir naktį sunkiau sekasi...nors pavalgo greičiau o dieną kaip sakant ištisai ant papo blink.gif
Atsakyti