Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mane ir ta beda uzpuole, ir vasara dar daugiau, tai bandau ieskoti visokiu priemoniu, bet kad nelabai kas padeda huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 04 27, 18:15)
Labai noriu pasidalinti savo patirtimi
Mano bikinio srityje oda irgi labai jautri blink.gif
Tai viena karta kažkur perskaičiau tokį labai gerą dalyką clap.gif
Reikia daryti taip: prieš visą procedūra Pasiryti pylingą (Bet aš to nedarau), po to ta vietą kur nori skusti dezinfekuoti vandenilio peroksidu, taip pat ir po viso to (turiu omeny dezinfekuoti). Nu ir ką? Aš taip darau jau kokį pusę metų ir labai džiaugiuosį, nes nebeturiu problemų clap.gif
būna, kad parausta truputį, tada ir vėl perbraukiu vata su vandenilio peroksidu. ir butinai butinai neskusti prieš plauką!
Visoms draugėms išpasakojau ir visoms padėjo, beje ne visoms iš karto.
Taigi nenuleiskite rankas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Neabejoju, kad ir Jums, mielosios, padės smile.gif

Papildyta @ [mergetime]1083082588[[b]*Mazyte blusyte rgetime] [/b]
Ir dar butinai parašykite kai sekėsi. Ar padėjo smile.gif

O ar šiataip bandei? ohmy.gif Man tikrai padėjo doh.gif
Atsakyti
beria ir mane, bet va dar toks nemalonus dalykelis kaip iauge plaukeliai, tai va su jais ka daryti bikinio srityje? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Dažnai šveičiant su pylingu, daug mažiau įauga--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Nezinau ar i ta forumo skiltele pataikiau, bet tikiuos kad padesit issprest problema, ir pasidalinsit patirtim smile.gif Vakar buvau baseine, ir labai nejaukiai jauciaus blush-anim-cl.gif Siaip as nesu linkusi skutinetis "ten" kasdien, bet pries baseina pasigrazinau ax.gif Ir kas jus manot-ryte buvau visa isberta tokiu raudonu spuogeliu-tai nei atsisakyt, kad neit i baseina, nes jau buvom sutare, nei kaip nors juos paslept blush-anim-cl.gif Maudimuka net buvo geda uzsidet-siaubas!!! doh.gif Jau seniai turiu ta beda.Padekit mergaites-aciu.
Atsakyti
dabar naudoju epiliatorių ir neturiu bėdų dėl bėrimų. thumbup.gif thumbup.gif

kai skusdavau ir berdavo cry.gif tai tepdavau vandenilio peroksidu (apie litą kainuoja) o po to bepanteno tepalu (rausva tūtelė apie 10 Lt) (o jei visai blogai būdavo tai advantano - jis yra nuo alergijų visokių, bėrimų, tai kai sūnui buvo alergija, gydytoja išrašė, aš pabandžiau tongue.gif ir man patiko)

Atsakyti
na mergaites ir as pasidalinsiu savo patyrimu,man po skutimose ten irgi labai isberia,tai drauge pasake,kad padeda firmos BIOK kremas "Faustas" po skutimosi,su biciu pikiu,ten vyram jis skirtas,bet kaip sakoma tinka ir mums,nu ka,pabandziau ir tikrai thumbup.gif pabandykit clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Estera @ 2004 06 26, 15:14)
Na,cia tai geras... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... unsure.gif Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus clap_1.gif
  Na,jus tikrai mane pralinksminot... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Na, jei kartais pasiziuri "Seksas ir miestas", ten ta vyriausioji blondine buvo nusidaziusi savo kailiuka... raudonai! biggrin.gif Paskui, negaledama i ta vietele ramiai pasiziuret, visai plikai nusiskuto.
Taigi, yra moteru, kurios nieko nedaro, yra ir tokiu, kurios sukuosenas "tenai" darosi, neabejoju, kad ir dazanciu yra. Ko tik nedaro moterys del grozio. Net ir visai nesamoningu dalyku... g.gif
Atsakyti
As tai uz depiliacija salone. pati dar nebuvau, geda blush-anim-cl.gif . Bet butinai eisiu. O del sukuosenu toj vietelej tai as uz smile.gif thumbup.gif . Man vasara atsimenu puske rode tai thumbup.gif - toks pleibojaus zenkliukas (zuikutis), akyte akmenelis. Ir sake, kai tik ka padare tai dar su blizguciais, tai kaip meno sedevras. laugh.gif Po to su savo berniuku atsidziaugt tuo groziu negalejo... thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir as tik uz depiliacijas bikini salone, neisivaizduoju, kaip ten galima paciai susitvarkyti is priekio ir is uzpakalio??? Gal as nesu tokia lanksti kaip kitos:)
Piesineliu ir sukuosenu jokiu niekada nebandziau, gal cia labiau toms, pas kurias ne taip gausiai ir greitai vyksta procesas. O ir siaip girdejau gana brangu nuo 100 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotosas: 21 sausio 2005 - 13:46
Na susitvarkyt skutant ar depiliaciniu kremu tai juokai, tik, kad po to spuogeliais isvercia...
man brangusis padovanojo epiliatoriu. Bikiniui jis neskirstas, bet as vis tiek juo agrazinu sav turta. Aisku skaumas tai unreal cry.gif ir po buna, kad plaukeliai iauga. Zodziu, nelabai gerai. Bet man skutant, plaukeliai jau kita diena buna pusilgiai (esu gan plaukuota motera)... Tai va, niekas man netinka sad.gif
Atsakyti