Mane ir ta beda uzpuole, ir vasara dar daugiau, tai bandau ieskoti visokiu priemoniu, bet kad nelabai kas padeda
QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 04 27, 18:15) |
Labai noriu pasidalinti savo patirtimi Mano bikinio srityje oda irgi labai jautri Tai viena karta kažkur perskaičiau tokį labai gerą dalyką Reikia daryti taip: prieš visą procedūra Pasiryti pylingą (Bet aš to nedarau), po to ta vietą kur nori skusti dezinfekuoti vandenilio peroksidu, taip pat ir po viso to (turiu omeny dezinfekuoti). Nu ir ką? Aš taip darau jau kokį pusę metų ir labai džiaugiuosį, nes nebeturiu problemų būna, kad parausta truputį, tada ir vėl perbraukiu vata su vandenilio peroksidu. ir butinai butinai neskusti prieš plauką! Visoms draugėms išpasakojau ir visoms padėjo, beje ne visoms iš karto. Taigi nenuleiskite rankas Neabejoju, kad ir Jums, mielosios, padės Papildyta @ [mergetime]1083082588[[b]*Mazyte blusyte rgetime] [/b] Ir dar butinai parašykite kai sekėsi. Ar padėjo |
O ar šiataip bandei? Man tikrai padėjo
beria ir mane, bet va dar toks nemalonus dalykelis kaip iauge plaukeliai, tai va su jais ka daryti bikinio srityje?
Nezinau ar i ta forumo skiltele pataikiau, bet tikiuos kad padesit issprest problema, ir pasidalinsit patirtim Vakar buvau baseine, ir labai nejaukiai jauciaus Siaip as nesu linkusi skutinetis "ten" kasdien, bet pries baseina pasigrazinau Ir kas jus manot-ryte buvau visa isberta tokiu raudonu spuogeliu-tai nei atsisakyt, kad neit i baseina, nes jau buvom sutare, nei kaip nors juos paslept Maudimuka net buvo geda uzsidet-siaubas!!! Jau seniai turiu ta beda.Padekit mergaites-aciu.
dabar naudoju epiliatorių ir neturiu bėdų dėl bėrimų.
kai skusdavau ir berdavo tai tepdavau vandenilio peroksidu (apie litą kainuoja) o po to bepanteno tepalu (rausva tūtelė apie 10 Lt) (o jei visai blogai būdavo tai advantano - jis yra nuo alergijų visokių, bėrimų, tai kai sūnui buvo alergija, gydytoja išrašė, aš pabandžiau ir man patiko)
kai skusdavau ir berdavo tai tepdavau vandenilio peroksidu (apie litą kainuoja) o po to bepanteno tepalu (rausva tūtelė apie 10 Lt) (o jei visai blogai būdavo tai advantano - jis yra nuo alergijų visokių, bėrimų, tai kai sūnui buvo alergija, gydytoja išrašė, aš pabandžiau ir man patiko)
na mergaites ir as pasidalinsiu savo patyrimu,man po skutimose ten irgi labai isberia,tai drauge pasake,kad padeda firmos BIOK kremas "Faustas" po skutimosi,su biciu pikiu,ten vyram jis skirtas,bet kaip sakoma tinka ir mums,nu ka,pabandziau ir tikrai pabandykit
QUOTE(Estera @ 2004 06 26, 15:14)
Na,cia tai geras...
O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus
Na,jus tikrai mane pralinksminot...
O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus
Na,jus tikrai mane pralinksminot...
Na, jei kartais pasiziuri "Seksas ir miestas", ten ta vyriausioji blondine buvo nusidaziusi savo kailiuka... raudonai! Paskui, negaledama i ta vietele ramiai pasiziuret, visai plikai nusiskuto.
Taigi, yra moteru, kurios nieko nedaro, yra ir tokiu, kurios sukuosenas "tenai" darosi, neabejoju, kad ir dazanciu yra. Ko tik nedaro moterys del grozio. Net ir visai nesamoningu dalyku...
As tai uz depiliacija salone. pati dar nebuvau, geda . Bet butinai eisiu. O del sukuosenu toj vietelej tai as uz . Man vasara atsimenu puske rode tai - toks pleibojaus zenkliukas (zuikutis), akyte akmenelis. Ir sake, kai tik ka padare tai dar su blizguciais, tai kaip meno sedevras. Po to su savo berniuku atsidziaugt tuo groziu negalejo...
Ir as tik uz depiliacijas bikini salone, neisivaizduoju, kaip ten galima paciai susitvarkyti is priekio ir is uzpakalio??? Gal as nesu tokia lanksti kaip kitos:)
Piesineliu ir sukuosenu jokiu niekada nebandziau, gal cia labiau toms, pas kurias ne taip gausiai ir greitai vyksta procesas. O ir siaip girdejau gana brangu nuo 100 Lt.
Piesineliu ir sukuosenu jokiu niekada nebandziau, gal cia labiau toms, pas kurias ne taip gausiai ir greitai vyksta procesas. O ir siaip girdejau gana brangu nuo 100 Lt.
Na susitvarkyt skutant ar depiliaciniu kremu tai juokai, tik, kad po to spuogeliais isvercia...
man brangusis padovanojo epiliatoriu. Bikiniui jis neskirstas, bet as vis tiek juo agrazinu sav turta. Aisku skaumas tai unreal ir po buna, kad plaukeliai iauga. Zodziu, nelabai gerai. Bet man skutant, plaukeliai jau kita diena buna pusilgiai (esu gan plaukuota motera)... Tai va, niekas man netinka
man brangusis padovanojo epiliatoriu. Bikiniui jis neskirstas, bet as vis tiek juo agrazinu sav turta. Aisku skaumas tai unreal ir po buna, kad plaukeliai iauga. Zodziu, nelabai gerai. Bet man skutant, plaukeliai jau kita diena buna pusilgiai (esu gan plaukuota motera)... Tai va, niekas man netinka