Siaip jei jau skusti, sako labai gerai su plauku kondicionieriumi, o ne su putom, ar zele skutimuisi, dar pati nebandziau siandien pabandysiu Be to kuo dazniau skuti, tuo labiau oda pripranta ir maziau erzinasi, be to skustukas turi buti labai astrus, po to galima padezinfekuoti vandenilio peroksidu, arba pabarstyt talku be to pries tai gerai butu pamirkti siek tiek vonioje, kad oda suminkstetu, tas pats ir su tais aparaciukais turbut, man atrodo negalima tokia nepasiruosusia oda draskyti Nesinaudoju tais epiliatoriais, bet skaiciau, kad vaistinese buna toks purskalas, kur duoda vietine nejautra tai va juo pasipurskyti reikia, ir nesijaus to skausmo, o po to isdezinfekuoti velgi viska, kad nebertu. Kuo dazniau- tuo maziau skausmas jauciasi, ir beria maziau. Be to dar perskaiciau, kad jei jau depiliuojat viska( na kai nuskutat plaukus ir ten giliau) tai geriausia nesioti neriniuotas kelnaites, nes paprastos su gumytem isirezia i sonus ir labai dirgina oda, o neriniai ne
va merginos, isbandziau as su tuo peroksidu reikaliuka patepti po skutimosi...Nu zinokit, negaliu atsidziaugti! nei vieno spuogeliuko, pulinuko ar dar ko nors! Ir mamai jau pasakiau...
Na, dar niekas nerase (gal nebande) su elektrine plauku kirpimo masinele skusti. Bent jau niekada neberia, ko nepasakyciau apie peiliukus. Aisku, geriau kad ta masinele tik tam tikslui naudoji, tik reikia kas savaite skusti (kaip barzda kokia ). Skutant su peiliuku odoje visada atsiranda mikroitrukimu, per kuriuos labai lengvai infekcija patenka, taigi kas tepa vandenilio peroksidu ar losjonu po skutimo - gerai daro, isdezinfekuoja zaizdeles.
O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai?
O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai?
QUOTE (viva @ 2004 06 24, 19:26) |
Na, dar niekas nerase (gal nebande) su elektrine plauku kirpimo masinele skusti. Bent jau niekada neberia, ko nepasakyciau apie peiliukus. Aisku, geriau kad ta masinele tik tam tikslui naudoji, tik reikia kas savaite skusti (kaip barzda kokia ). Skutant su peiliuku odoje visada atsiranda mikroitrukimu, per kuriuos labai lengvai infekcija patenka, taigi kas tepa vandenilio peroksidu ar losjonu po skutimo - gerai daro, isdezinfekuoja zaizdeles. O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai? |
Bet taigi ta kirpimo masinele vis tiek siek tiek plauko palieka As tai ja tiesio palyginu tuos ilgesnius plaukucius, kuriuos palieku. Na kad per ilgi nebutu, o ten jau kur skuti tai norisi kad svariai nusiskustu
QUOTE (viva @ 2004 06 24, 19:26) |
Na, dar niekas nerase (gal nebande) su elektrine plauku kirpimo masinele skusti. Bent jau niekada neberia, ko nepasakyciau apie peiliukus. Aisku, geriau kad ta masinele tik tam tikslui naudoji, tik reikia kas savaite skusti (kaip barzda kokia ). Skutant su peiliuku odoje visada atsiranda mikroitrukimu, per kuriuos labai lengvai infekcija patenka, taigi kas tepa vandenilio peroksidu ar losjonu po skutimo - gerai daro, isdezinfekuoja zaizdeles. O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai? |
Na,cia tai geras...
O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus
Na,jus tikrai mane pralinksminot...
Man irgi beria bikinio srityje. Isbanzdiau peiliukus, kremus, vaska. Siuo metu naudoju Weet depiliacines putas. Nuvaloma su kempinaite, nereikia gramdyti su lopetele. Labai tinka, visiskai nebeberia
Aure, ar cia tos pacios Weet putos, kur skirta tik koju depiliacijai?
Man vakar irgi isbere . Supykau, ir eidama miegot visa ta suerzinta plota istepau ... jodu... Ir zinot, siandiena ryte atsikeliu, nei jodo zymiu, nei berimo, nei perstejimo .... Gal reiks ir toliau taip daryti ?
O isbandyta jau atrodo viskas - ir priemones jautriai odai, ir priemones po depiliavimo, is kutimas, ir putos ir kremai ...
O isbandyta jau atrodo viskas - ir priemones jautriai odai, ir priemones po depiliavimo, is kutimas, ir putos ir kremai ...
O aš jau visai įsigugrinau su epiliatoriumi jau ir skausmas nebetoks, raudona būna tik pirmą dieną, vėliau praeina ir būna viskas gražu . O kas svarbiausia plaukeliai neatauga 2-3 savaites kai seniau vargdavau kas antra dieną
QUOTE (Estera @ 2004 06 26, 15:14) | ||
Na,cia tai geras... O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus Na,jus tikrai mane pralinksminot... |
O ka tu siulai? Isvis ten nekisti nagu ir vaikscioti su krumynais vasaros metu?