Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

Siaip jei jau skusti, sako labai gerai su plauku kondicionieriumi, o ne su putom, ar zele skutimuisi, dar pati nebandziau siandien pabandysiu rolleyes.gif Be to kuo dazniau skuti, tuo labiau oda pripranta ir maziau erzinasi, be to skustukas turi buti labai astrus, po to galima padezinfekuoti vandenilio peroksidu, arba pabarstyt talku thumbup.gif be to pries tai gerai butu pamirkti siek tiek vonioje, kad oda suminkstetu, tas pats ir su tais aparaciukais turbut, man atrodo negalima tokia nepasiruosusia oda draskyti ohmy.gif Nesinaudoju tais epiliatoriais, bet skaiciau, kad vaistinese buna toks purskalas, kur duoda vietine nejautra wink.gif tai va juo pasipurskyti reikia, ir nesijaus to skausmo, o po to isdezinfekuoti velgi viska, kad nebertu. Kuo dazniau- tuo maziau skausmas jauciasi, ir beria maziau. Be to dar perskaiciau, kad jei jau depiliuojat viska( na kai nuskutat plaukus ir ten giliau) tai geriausia nesioti neriniuotas kelnaites, nes paprastos su gumytem isirezia i sonus ir labai dirgina oda, o neriniai ne wink.gif
Atsakyti
va merginos, isbandziau as su tuo peroksidu reikaliuka patepti po skutimosi...Nu zinokit, negaliu atsidziaugti! nei vieno spuogeliuko, pulinuko ar dar ko nors! Ir mamai jau pasakiau... thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Niu o as isbandziau su balzamu plaukams, pradzioj pasirode biski nesamone, ale galiu pasakyt, kad oda super atrodo jokio susidirginimo thumbup.gif ir niekuo po to nedezinfikavau tongue.gif
Atsakyti
Na, dar niekas nerase (gal nebande) su elektrine plauku kirpimo masinele skusti. Bent jau niekada neberia, ko nepasakyciau apie peiliukus. Aisku, geriau kad ta masinele tik tam tikslui naudoji, tik reikia kas savaite skusti (kaip barzda kokia laugh.gif ). Skutant su peiliuku odoje visada atsiranda mikroitrukimu, per kuriuos labai lengvai infekcija patenka, taigi kas tepa vandenilio peroksidu ar losjonu po skutimo - gerai daro, isdezinfekuoja zaizdeles.
O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE (viva @ 2004 06 24, 19:26)
Na, dar niekas nerase (gal nebande) su elektrine plauku kirpimo masinele skusti. Bent jau niekada neberia, ko nepasakyciau apie peiliukus. Aisku, geriau kad ta masinele tik tam tikslui naudoji, tik reikia kas savaite skusti (kaip barzda kokia laugh.gif ). Skutant su peiliuku odoje visada atsiranda mikroitrukimu, per kuriuos labai lengvai infekcija patenka, taigi kas tepa vandenilio peroksidu ar losjonu po skutimo - gerai daro, isdezinfekuoja zaizdeles.
O su depiliaciniu kremu Veet jautriai odai (pas mane labai jautri) - sh... gavosi, "nenukanda" jis visu plauku, tik sunervina, o oda po to paraudus labai buna, perstinti... Gal man reikia kremo superjautriai odai? g.gif

Bet taigi ta kirpimo masinele vis tiek siek tiek plauko palieka g.gif As tai ja tiesio palyginu tuos ilgesnius plaukucius, kuriuos palieku. Na kad per ilgi nebutu, o ten jau kur skuti tai norisi kad svariai nusiskustu
Atsakyti
Vienas berniokas pazistamas,skuitasi ta vieta su masinele,sake nebere ji
Atsakyti

Na,cia tai geras... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... unsure.gif Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus clap_1.gif
Na,jus tikrai mane pralinksminot... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Man irgi beria bikinio srityje. Isbanzdiau peiliukus, kremus, vaska. Siuo metu naudoju Weet depiliacines putas. Nuvaloma su kempinaite, nereikia gramdyti su lopetele. Labai tinka, visiskai nebeberia thumbup.gif
Atsakyti
Aure, ar cia tos pacios Weet putos, kur skirta tik koju depiliacijai?
Atsakyti
Man vakar irgi isbere mad.gif . Supykau, ir eidama miegot visa ta suerzinta plota istepau ... jodu... Ir zinot, siandiena ryte atsikeliu, nei jodo zymiu, nei berimo, nei perstejimo thumbup.gif .... Gal reiks ir toliau taip daryti ? g.gif
O isbandyta jau atrodo viskas - ir priemones jautriai odai, ir priemones po depiliavimo, is kutimas, ir putos ir kremai blink.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 21 liepos 2004 - 08:37
O aš jau visai įsigugrinau su epiliatoriumi biggrin.gif jau ir skausmas nebetoks, raudona būna tik pirmą dieną, vėliau praeina ir būna viskas gražu thumbup.gif . O kas svarbiausia plaukeliai neatauga 2-3 savaites tongue.gif kai seniau vargdavau kas antra dieną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Estera @ 2004 06 26, 15:14)

Na,cia tai geras... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O "Noriu buti mama" jau ir sukuosena "ten darosi"... unsure.gif Jo...ooo!Belieka,tik padazyti...ir bus clap_1.gif
Na,jus tikrai mane pralinksminot... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O ka tu siulai? Isvis ten nekisti nagu ir vaikscioti su krumynais vasaros metu?
Atsakyti