Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE (kaktusas @ 2004 05 04, 12:48)
Gal čia iš tikrųjų nuo šaknų ilgio ir stiprumo priklauso. Aš jau savo siaubiaką pasakojau biggrin.gif bet kai man tą vašką parodė, tai iš tikrųjų vaizdelis taip toks blink.gif nenuostabu, kad paskui nei kelnaičių užsidėti galėjau nieko.

Ai iš viso. Kur mano protas buvo tai nežinau. Galvojau kaip čia dabar jaunoji su tokiom tundrom tarp kojų bus tongue.gif ale paskui kai net trusikų užsidėti negalėjau ir ten viskas buvo juodai išberta ir skaudėjo ir net priliesti negalėjau, tai pirmoji naktis buvo labai atsargi wub.gif

biggrin.gif
juokingai rasai, nors problema kartais verkt vercia ...

Siulua depiliuotis su kelnaitem. Kam gi cia reikia viska nuplest ? uztenka, kad neislystu ir neskaudes taip
Atsakyti
QUOTE (Vaidulė @ 2004 06 10, 22:50)
QUOTE (Brazile @ 2004 06 03, 11:28)
man tai geriausia bikini vasku, viska graziai kosmetologiniam sutvarko.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau gal 4 metai viska - pazastis, blauzdas ir bikini(braziliska) tik salone biggrin.gif
Beje, vienkartiniu kelnaiciu nesidedu, nes jos tik maiso tongue.gif Vot taip nuoga atsigulu ir laukiu kol nupes biggrin.gif ir ten lieka tik pirsto storio juostele wink.gif thumbup.gif
Ir tikrai, 2 savaites nieko daryt nereikia, o po to jau vel organizuojuosi kada nueit - tai mazdaug kas 3 savaites gaunasi smile.gif
Maniskis tai kaifuoja nuo tos juosteles rolleyes.gif tongue.gif
Tik as Alytuj ir viskas man kainuoja 50LT biggrin.gif

as kartais Alytuj bunu, tai butu gerai suzinoti,kur tiksliau, kas daro, koks tel ?

nes Kaune tai kainuoja 70 ar pan.
Atsakyti
blink.gif laugh.gif pagaliau išdrysau su epiliatoriumi bikinio sriti pakankint... ohmy.gif
Visa raudona buvau...skausmas nerealus. Bet vis dėlto padariau clap.gif
Aišku ne tiek kaip su peiliuku, bet vis šis tas rolleyes.gif o kitą kartą daugiau bandysiu. Nebepasiduosiu, jei ištvėriau galiu ir dar kartelį smile.gif

p.s. laibai raudona su spuogeliais buvo, bet praėjo ir dabar visai gražu :wub
:
Atsakyti
QUOTE (Vaivilute @ 2004 06 11, 12:59)
as kartais Alytuj bunu, tai butu gerai suzinoti,kur tiksliau, kas daro, koks tel ?

nes Kaune tai kainuoja 70 ar pan.

Jei zinai, tai priesais sporto rumus yra g.gif "Rytiete" gal taip vadinasi rolleyes.gif As pas Ramune visada tvarkausi, ji savininke thumbup.gif Tik aisku kaip ir visur, reikia is anksto uzsirasyt-geriausia sekanciai savaitei, bet kartais galima ir net ta pacia diena ilyst wink.gif
Tel.8-686-72054 smile.gif
Atsakyti
oi, vyrelis nupirko ravetuva Philips satin ice optima, tipo kruciausias, neskauda ir t.t. kur tau - akys gali issokti!!! bet karta vistiek pakentejau... kol ne maudymosi sezonas, dar su peiliukais pratempsiu, o paskui jau i katorga... rolleyes.gif beje, man truputi gal ir isberia, bet trumpam, o skutu pries plauka, nes kitaip nesiskuta! ..naudoju venus...
Atsakyti
QUOTE (Meisy @ 2004 06 10, 20:24)
... bei pakankamai neskausmingai plaukelius pasalina, nesiterlioja ir nzn, bet man jie nebeiaugineja. manau, kad verta bandyti ivairius variantus, kol rasi labiausiai sau tinkancias priemones.

noriu tik pasitikslinti. Seniau pasitaikydavo iaugusiu po oda plaukeliu, o nuo veet vasko juosteliu, jau nebeiauga??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 12 birželio 2004 - 21:19
QUOTE (Vaidulė @ 2004 06 11, 23:02)

Jei zinai, tai priesais sporto rumus yra g.gif "Rytiete" gal taip vadinasi rolleyes.gif As pas Ramune visada tvarkausi, ji savininke thumbup.gif Tik aisku kaip ir visur, reikia is anksto uzsirasyt-geriausia sekanciai savaitei, bet kartais galima ir net ta pacia diena ilyst wink.gif
Tel.8-686-72054 smile.gif

aciu !
maciau ta salona pravaziuodama - gal ir pabandysiu rie progos smile.gif
Atsakyti
Mamos. jus man Tundrai, paaiskinkite aiskiai ir primityviai, kaip su tomis VEET vasko juostelemis naudotis. Vakar nuspirkau, skaiciau pakuote ir kai isbandziau pagal aprasyma, palikau durna. Pakuotej neaprase kada ir kaip tie plaukeliai nusiima.
Laukiau laukiau ka daryti, plesiau tas juosteles nuo koju, bet kaip plaukai liko ant koju, taip ir liko. Paskui nusiploviau ta vaska ir kaip ciukca su pincetu kiekviena plaukeli pesiojau....
Kazko as cia nesupratau. PRasau pagalbos!!! Aciu
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 06 19, 16:51)
Mamos. jus man Tundrai, paaiskinkite aiskiai ir primityviai, kaip su tomis VEET vasko juostelemis naudotis. Vakar nuspirkau, skaiciau pakuote ir kai isbandziau pagal aprasyma, palikau durna. Pakuotej neaprase kada ir kaip tie plaukeliai nusiima.
Laukiau laukiau ka daryti, plesiau tas juosteles nuo koju, bet kaip plaukai liko ant koju, taip ir liko. Paskui nusiploviau ta vaska ir kaip ciukca su pincetu kiekviena plaukeli pesiojau....
Kazko as cia nesupratau. PRasau pagalbos!!! Aciu

Dainele va dabar pagalvojau, o tu ta vaska pasildei? zinau yra saltuoju budu ir karstuoju budu, tik kaip paprastai "naminese" priemonese buna - nezinau? negi neparasyta naudojimosi instrukcijoje kad pvz. reik pasildyt ta vaska ?
Atsakyti

Siaip jei vaskas liko ant kuno tai gali buti kad per karstas buvo, todel jame plaukeliai nesustengo, pleistras neprilipo ir pats vaskas liko ant kuno.
PS. vaska tepti ir juostele klijuoti reik pagal plauku augimo krypti, o lupti pries augimo krypti ir kuo arciau kuno
Atsakyti
Ir lupti labai staigiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (raganiuke2002 @ 2004 04 28, 17:57)
Man tai visi bėrimai bikinio srity baigėsi kai:
1) prieš skutant išsitrinu pilingu (kad ir rusišku kažkokiu Morskaja žemčiūžina, su negyvos jūros druskom);
2) po skutimo padezinfekuoju kokiu losjonu (ne riebiu kremu po skutimo, o losjonu - kad ir vyrišku kokiu neaštraus kvapo).
Ir viskas thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif man ta pati kosmetologe pasake. dar sake kad su astresne kempine ir muilu gerai ten patrinciau. sake biski skaudes bet tada nebus jokiu iauganciu plaukeliu ir berimu
Atsakyti