QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 06 07, 20:29) |
Nu ką aš žinau... Man skausmas bikinio srity nerealus Vieną kartą truputi pabandžiau ir vos nenualpau.. Gal dar kartelį reikia pabandyti? Gal kaip nors? |
Pabandyk, sako, kad kuo toliau, tuo mažiau skauda. Aš tai bandysiu dar kartą
QUOTE (Kite @ 2004 06 08, 07:07) | ||
Pabandyk, sako, kad kuo toliau, tuo mažiau skauda. Aš tai bandysiu dar kartą |
Pabandykit! Bikinio ir tarpvietes sritys laaabai jautrios, bet verta Ir tolimesni depiliavimaisi nebebus tokie skaudus, patikekit
Pirma syki as depiliavausi gal gera valanda su "n" cigareciu pertraukeliu
O dabar 20 min ir dziaugiuosi 3 savaites
Tai ka, niekas negali parekomenduoti geros kosmetologes Kaune?
QUOTE (sunnyday @ 2004 06 09, 10:29) |
Tai ka, niekas negali parekomenduoti geros kosmetologes Kaune? |
Grozo salone "Jos Kaprizai" tikrai labai kvalofikuotos kosmetologes. Pati ten daznai lankausi
O kur randasi tie Jos Kaprizai?
Pasiulysiu dar viena buda savidiapiliacijai .
Man kazkas pasiule su pincetu issirauti po viena. Beveik neskauda, tik, kad pirmas kartas ilgokai uztrunka. Beje rauti juos jau siek tiek pakarpytu, kad matytymete ka raunate . Efektas ilgas, kaip ir po epiliacijos.
Pasiulysiu dar viena buda savidiapiliacijai .
Man kazkas pasiule su pincetu issirauti po viena. Beveik neskauda, tik, kad pirmas kartas ilgokai uztrunka. Beje rauti juos jau siek tiek pakarpytu, kad matytymete ka raunate . Efektas ilgas, kaip ir po epiliacijos.
Visa netoli Kauno Pilies. Toj pacioj gatvej kur ir Berneliu Uzeiga
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 03, 06:06) |
O gal kas bandet tuos vaskus veet kur tipo tik pasildytivandeniu? arba vasko juosteles? cia as bikini naudociau..... nebezinaui, ka daryt.... |
Bandziau bandziau ir ne karta .... vis tikedamasi , kad "dabar taip nenutiks...." - neiaugs plaukeliai po oda!!! Skausmas raunant yra niekis , palygint su "malonumu" laisvinant plaukelius is po odos. O iauuga ne 1 ar 2 plaukeliai, o kokie 90%. Bet daugiau as to vasko nebelieciu, nes nutariau, kad cia gal kalti mano plaukeliai. Juk yra zmoniu kuriems pastoviai iaugineja nagai po oda, tai gal taip ir su plaukeliais. Ir koju plaukeliai iauga po "rovimo", bet ne taip giliai kaip bikini.
As po bikini skutimo tiesiog bruksteliu piestukiniu dezodorantu ( REXONA) su talku ir nebuna berimo ir paraudimo. O jei pamirstu patept , tai kita dien tarpukojis pats primena . Neskutu pries plauka.
Papildyta @ [mergetime]1086851259[/mergetime]
pamirsau ijungt temos sekima el. pastu
labutis,
as irgi bandziau veet. turejau jau pries kelis metus ta su sildomu vandenyje vasku ir jis man labai nepatiko, nes nei plaukeliu nurove o dar tekedavo pro sonus, o kazakda apvirtes isbego ir greit atsidure siuksliadezej. po to naudojau kitoki vaska su spec juostelem ir buvo visai nieko tik daug terliotis, o kai isbandziau veet vasko juosteles, tai man tikrai geros ir svariai, bei pakankamai neskausmingai plaukelius pasalina, nesiterlioja ir nzn, bet man jie nebeiaugineja. manau, kad verta bandyti ivairius variantus, kol rasi labiausiai sau tinkancias priemones.
as irgi bandziau veet. turejau jau pries kelis metus ta su sildomu vandenyje vasku ir jis man labai nepatiko, nes nei plaukeliu nurove o dar tekedavo pro sonus, o kazakda apvirtes isbego ir greit atsidure siuksliadezej. po to naudojau kitoki vaska su spec juostelem ir buvo visai nieko tik daug terliotis, o kai isbandziau veet vasko juosteles, tai man tikrai geros ir svariai, bei pakankamai neskausmingai plaukelius pasalina, nesiterlioja ir nzn, bet man jie nebeiaugineja. manau, kad verta bandyti ivairius variantus, kol rasi labiausiai sau tinkancias priemones.
QUOTE (Brazile @ 2004 06 03, 11:28) |
man tai geriausia bikini vasku, viska graziai kosmetologiniam sutvarko. |
Jau gal 4 metai viska - pazastis, blauzdas ir bikini(braziliska) tik salone
Beje, vienkartiniu kelnaiciu nesidedu, nes jos tik maiso Vot taip nuoga atsigulu ir laukiu kol nupes ir ten lieka tik pirsto storio juostele
Ir tikrai, 2 savaites nieko daryt nereikia, o po to jau vel organizuojuosi kada nueit - tai mazdaug kas 3 savaites gaunasi
Maniskis tai kaifuoja nuo tos juosteles
Tik as Alytuj ir viskas man kainuoja 50LT
QUOTE (Aušrinė @ 2004 05 01, 22:24) |
O kur Kaune už 25 Lt. depiliuoja? |
"Dilge", senamiesty Dauksos g. link Karaliaus Mindaugo pr. pas Laima.
20 ar 25 Lt - kainas visada sunkiai isimenu tiksliai
cia gedos jausma irgi maloniai "nuima"