QUOTE (sunnyday @ 2004 06 03, 12:58) |
Brazile gal gali smulkiai papasakot kaip ten kosmetologiniam ta procedura atliekama, kas ten per kede, ar labai skauda, ar labai nemalonu? |
daro su karstu vasku, ateini, duoda vienkartines kelnaites, atsiguli ant kedes, bent jau man jinai tokia pati kur pvz.veido valyma darai, nezinau gal kur nors speciali buna
tada deda karsta vaska ir kai siek tiek sustingsta, nuimineja, nuplesia kaip pvz.: pleistra, bent man tai su tepamu vasku su rankom dare.
kai viska sutvarko priekyje, jei darysi pvz.: braziliska , tai reiks ir nugara pasisukti, tada ir is uzpakaliuko puses plaukelius nuima
man tai pirma karta nerealiai skaudejo, o dabar tai zurnala skaitau, kai daro
jei kosmetologe normali, tai ir problemu nekyla. karta teko papulti pas tokia, kuri pasiule ten kasas paauginti , sako ko cia taip issidirbinejat, reikia gi naturaliai:angry: man pasirode, kad jinai isvis nemegsta bikinio depiliuot, tai buvo nemalonu, bet ko jinai tada ta darba dirba, va nesuprantu.
tai pakankamai issamiai parasiau
o kiek kainuoja salone ir kuriam laikui?
pakankamai dekui
as cia truputi neitema,bet gal kas galit patart koks kremukas geriausiai depiliuoja kojas,rankas?pora isbandziau bet esu nusivylusi,o su elektriniu niekaip nesiryztu- pastoviu pasiziuriu,dar paimu i rankas ir padedu, ne man tokie dalykeliai...
AŠ TAI DEPILIUOJU SALONE. NĖRA JAU TAIP BAISU IR SKAUSMINGA. PIRMĄ KARTĄ LABAI BIJOJAU, BET DABAR TAI KAIP Į "ŠVENTĘ" EINU.
Gal galit kas nors koki gera salona Kaune parekomenduot?
depiliatorius-mano draugas
ir pazastis, ir kojas, ir kushiuka-pati depiliuojuosi, po keliu kartu jokio skausmo ir juolab berimu...tie berimai koshmaras-kasaisi kasaisi iki krauju
ir pazastis, ir kojas, ir kushiuka-pati depiliuojuosi, po keliu kartu jokio skausmo ir juolab berimu...tie berimai koshmaras-kasaisi kasaisi iki krauju
Pabandžiau bikini sritį su depiliatoriu, nu jo , skausmas tai nerealus, sakiau daugiau niekada taip nedarysiu , bet sekančia dieną pasižiūrėjau, kaip gerai atrodo, odos sudirginimas dingo per naktį, jokio bėrimo (po skutimo taip nebūna). Turbūt ir vėl depiliuosi elektriniu, nu pakentėsiu truputį
QUOTE (Kite @ 2004 06 07, 10:22) |
Pabandžiau bikini sritį su depiliatoriu, nu jo , skausmas tai nerealus, sakiau daugiau niekada taip nedarysiu , bet sekančia dieną pasižiūrėjau, kaip gerai atrodo, odos sudirginimas dingo per naktį, jokio bėrimo (po skutimo taip nebūna). Turbūt ir vėl depiliuosi elektriniu, nu pakentėsiu truputį |
Saunuole Juk tai trunka na... 30 min ar truputi daugiau (jei ir ta, ir ana, ir dar kita vietas depiliuoji), bet jau po 12 val -
Kaip sakoma "per kancias i zvaigzdes"
Nu ką aš žinau... Man skausmas bikinio srity nerealus
Vieną kartą truputi pabandžiau ir vos nenualpau..
Gal dar kartelį reikia pabandyti? Gal kaip nors?
Vieną kartą truputi pabandžiau ir vos nenualpau..
Gal dar kartelį reikia pabandyti? Gal kaip nors?
QUOTE (Mazyte blusyte @ 2004 06 07, 20:29) |
Nu ką aš žinau... Man skausmas bikinio srity nerealus Vieną kartą truputi pabandžiau ir vos nenualpau.. Gal dar kartelį reikia pabandyti? Gal kaip nors? |
Sutinku su tavimi 100 procentų. Antrą kartą nebandau, nes po pirmo kraujavo žaizdelės.