Aha, aš irgi nusidepiliuoju, bet visko nesigauna, lieka plaukeliai, tai prieš plauką irgi skutu. Kitaip nė neįsivaizduoju
vaza nesupratau koks dezodorantas?
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 02, 15:39)
O kas čia tokio? Aš visad skutu prieš plauką jei skusčiau paplaukiui, kaži, po 2h vėl spygliai būtų
o ko čia neįsivaizduot? man asmeniškai po kelių valandų išbertų, o apie atauginėjimą nekalbu
Nusidepiliuoju cukrum ir mėnesį ramu
Vitulka, o tau negrauzia pasitepus tuo kremu?nereikia palaukt kazkiek laiko nusidepiliavus? Papasakok visa depiliavimo eiga savo Aciu
QUOTE(Muscade @ 2013 02 05, 22:03)
vaza nesupratau koks dezodorantas?
Na pvz toks
www.sanitex.eu/dezodorantai/dezodorantas-dove-original-piestukinis-40-ml.html?lang=0&plid=436&cntr=LT
Papildyta:
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 05, 22:10)
o ko čia neįsivaizduot? man asmeniškai po kelių valandų išbertų, o apie atauginėjimą nekalbu
Porai draugiu cukrus problema tikrai issprende. As pas ta pacia ponia kelis kartus bandziau, deja ... Man net antakiu pesiojimas daznai spuogeliais baigiasi. Turbut tiesiog tokia oda. Sveikinu atradus savo metoda. As irgi labai noreciau menesi rami vaikscioti.
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 01, 18:07)
Br...skust prieš plauką
aš irgi skutu, nieko tokio. Reik tik duše ilgiau pastovėt po šiltu vandeniu, oda suminkštėja ir visai nesijaučia skutimosi prieš plauką
QUOTE(Muscade @ 2013 02 05, 21:10)
Vitulka, o tau negrauzia pasitepus tuo kremu?nereikia palaukt kazkiek laiko nusidepiliavus? Papasakok visa depiliavimo eiga savo Aciu
aš palendu po dušu. Nusidušinu, skutu kas antrą/trečią dieną. Nusisausinu ir išsitepu bikinio šonus ir visur, kur nuskutu Deduos naktinius ir į lovą, nelaukiu ir nevėdinu spec atsistojus, kad susigertų
pirmą kartą biški pagraužė.
O šiaip ir pažastis po epiliatoriaus tepu ir kojas, kai nusipešu. Tada pagraužia, bet labai nestripriai
kas del spuogeliu po skutimo, tai man asmeniskai nieko geriau dabar nera kaip purskaliukas is forever living. Nuskuti ir pasipurski, viskas, nei griauzia, nei persti ar dar kas.
http://www.forever.l...masis-losjonas/
o purskiant su dezodorantu ar rutuliniu...na ar tai gerai? as kazkaip galvoju, kad net pazastis tepant , tai ner a gerai, o cia....ant taip jautrios odos... idomiai...
http://www.forever.l...masis-losjonas/
o purskiant su dezodorantu ar rutuliniu...na ar tai gerai? as kazkaip galvoju, kad net pazastis tepant , tai ner a gerai, o cia....ant taip jautrios odos... idomiai...
O as stengiuosi pries depiliacija/skutima nusisveisti oda ir poto pora kartu savaitei, ir spuogeliu beveik nera
bijau pasirodyti didziule nevykele ar neprisiziurinti, bet turiu problema, po bikini srities skutimo, nors ir oda perbraukus yra lygi, vis vien matosi juodos plaukeliu saknys. turiu kompleksa, net maudoma uzsidejus atrodo, kad visiems pastebimi tie juodi taskai. ir pavyzdiui, nusiskutus, kai kada isberia slaunu vidine puse, nu zodziu, kad prie triusikeliu matosi ties spuogeliai ar juodos saknys. Jums taip nebuna? o gal verciau reiketu rinktis depiliacija vasku ar cukrimi?
QUOTE(izabele.margarita @ 2013 06 19, 19:07)
bijau pasirodyti didziule nevykele ar neprisiziurinti, bet turiu problema, po bikini srities skutimo, nors ir oda perbraukus yra lygi, vis vien matosi juodos plaukeliu saknys. turiu kompleksa, net maudoma uzsidejus atrodo, kad visiems pastebimi tie juodi taskai. ir pavyzdiui, nusiskutus, kai kada isberia slaunu vidine puse, nu zodziu, kad prie triusikeliu matosi ties spuogeliai ar juodos saknys. Jums taip nebuna? o gal verciau reiketu rinktis depiliacija vasku ar cukrimi?
Natūralus dalykas. Turbūt esi baltos odos, kad taip labai matosi. Arba didesnio plaukuotumo, kaip kad aš Problema lengvai išsprendžiama pasirinkus kitą plaukelių šalinimo būdą. pvz aš depiliuoju vašku ar cukrumi. Kadangi plaukas pašalinamas su šaknimi, todėl po depiliacijos oda švelni ir graži ir jokiu pabėrimų vėliau nėra. Skutant sudirgini oda, vėliau saulė, prakaitas, telkinių vanduo, trintis (pvz santykiaujant) dar labiau sudirgina oda ir atsiranda pabėrimai.. Draugė sako, kai patinka Weleda skutimosi kremas, jei visgi skausmingi plaukų šalinimai ne prie širdies. Pati nebandžiau, bet labai abejoju, kad nebers, ypač vasarą per tokius karščius. Žiemą galbūt ir gerai. O kas liečia plauko šaknį, tai depiliuojant ji visiškai pašalinama, tdl ir nesimato