Sveikos merginos.
Noriu ir aš pasidalinti žiniomis.
Pas ką labai jautri ta zona ir po skutimosi beria ar raudonuoja reiktų pasidaryti ramunėlių arba žalios arbatos nuovirą ir suvilgius vatos tamponėlį valyti tas paraudusias vietas. Ramunėlės veikia kaip dezinfekcinis skystis, o žalioji arbata ramina, turėtų praeiti. Šitą receptą skaičiau cosmo. Ir iš savo patirties niekada netepkite jokiu marmalu po skutimosi kuriame yra spirito. Ir skauda ir griaužia ir dar labiau išberia bent jau man.
QUOTE(salna69 @ 2012 09 12, 17:10)
o pas mane berimas atsiranda tik po gero pusdienio ar daugiau kai au plaukeliai augti padeda tada net kelnaites sunku issirinkti nes lieciasi ir skauda, tai siuo metu naudoju depiliacini krema tam reikalui ir visai esu patenkinta
O kuri butent naudojate? Man nei vienas depiliacinis kremas nesusidorodavo su plaukeliais, net ant blauzdu, ka jau kalbet apie bikini
QUOTE(Latte` @ 2012 09 09, 23:35)
O šis gelis iš ties geras po skutimosi? koks jo poveikis? mažiau beria, neparausta ar pan?
jis su BHA rūgštim. Nusluoksniuoja odą, taip neleidžia plaukeliams įauginėti, ir ramina odą
QUOTE(_elena_ @ 2012 07 26, 20:59)
Is visu bandytu budu ir priemoniu mane labiausiai gelbsti rasa gelis ir naturaliu seriu kuno sepecio pilingas
o gal pasakysit tikslaiu kaip naudot.. paeiliui
P.S. GAL KAS PATARSIT KUR KLAIPEDOJE DEPILIUOTIS BIKINI ZONA CUKRUMI
aciu uz atsakymus
Sveikos,
mane irgi beria po depiliacijos dažniausiai praejus dienai ar dviem..Išbandžiau depiliaciją karštu vašku, tai išėjau kaip krabas iš kabineto ir sakiau daugiau niekad Prieš depiliuojant pasiruošiu ramunėlių arbatos nuoviro bet ne visada jis gelbėja. Juolab vasarą tai tampa aktualu,kai deginimosi sezonas..
Minėjot Rasa kremą-gelį, kaip jis atrodo?!
mane irgi beria po depiliacijos dažniausiai praejus dienai ar dviem..Išbandžiau depiliaciją karštu vašku, tai išėjau kaip krabas iš kabineto ir sakiau daugiau niekad Prieš depiliuojant pasiruošiu ramunėlių arbatos nuoviro bet ne visada jis gelbėja. Juolab vasarą tai tampa aktualu,kai deginimosi sezonas..
Minėjot Rasa kremą-gelį, kaip jis atrodo?!
Sveikos beria ir mane po skutimosi. bandziau depiliacinius kremus irgi tas pats. Todel nutariau ismeginti bikini depiliacija vasku (kadangi eidama depiliacijai uzsiauginau per trumpus plaukelius, todel pilnos depiliacijos man nepadare), taciau po poros dienu, vietose kur dare depiliacija atsirado dideliu skaudziu puliniu. Skaudejo ne tas zodis pranaikint pavyko tik iskapscius is pulinuko ir isrovus pasislepusi plaukeli. Gal kuri irgi susiduret su sia problema? Cia taip buna tik pirma karta?
QUOTE(shampe @ 2012 10 06, 15:10)
Sveikos beria ir mane po skutimosi. bandziau depiliacinius kremus irgi tas pats. Todel nutariau ismeginti bikini depiliacija vasku (kadangi eidama depiliacijai uzsiauginau per trumpus plaukelius, todel pilnos depiliacijos man nepadare), taciau po poros dienu, vietose kur dare depiliacija atsirado dideliu skaudziu puliniu. Skaudejo ne tas zodis pranaikint pavyko tik iskapscius is pulinuko ir isrovus pasislepusi plaukeli. Gal kuri irgi susiduret su sia problema? Cia taip buna tik pirma karta?
Na, aš ėjau atsiauginus ilgesnius plaukelius, pūlinukų nebuvo, tik labai jautri bikinio zona buvo po karšto vaško kelias dienas
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 06, 15:17)
Na, aš ėjau atsiauginus ilgesnius plaukelius, pūlinukų nebuvo, tik labai jautri bikinio zona buvo po karšto vaško kelias dienas
Čia pirmą kartą dareisi? Brazilišką ar šeip bikini?
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 06, 12:07)
ieškoti prie veido priežiūros priemonių. Nesu turėjus tokios lygios bikini odos kaip dbr. tfu tfu tfu
plaukeliai per silpni išlįst. Tepkit kremą su BHA rūgštim, plonina oda, plaukeliams lengviau išlįst
Daryk pylingus kasdien...
ta pati beda kankina ir mane, nuo begaliniu bandymu jau turiu ir nemazai bjauriu randuku, tai atrodo tikrai nekaip net ir kruopsciai nudepiliavus . esu isbandzius ir cukraus pasta ir kitus cia suminetus budus. vistiek tas pats. nuo cukraus pastos buna maziau pulinuku iskarto , bet kaip ir po kito epilaicinio metodo atsiranda labai daug veliau iauginejanciu plauku is kuriu ir susidare sie bjaurus randeliai. plaukelaii tikrai nera per silpni islysti- atvirksciai jie labai stori, kieti ir stiprus- kazkada kai buvau kosmetologei patikejus si reikala, ji sugebejo nuimti plaukelius tik po labai truputi ir tik su storu lupamojo vasko sluoksniu. nebezinau nei ka ir bedaryti - nutrumpinu plaukelius , bet kad butu idealu , nezinau ar kada atrasiu buda