turiu ir as sia bedele pirma diena po skutimosi viskas ok, bet antra prasideda berimai, kai plaukeliai ataugineja naudoju ir skrabus visokius, ir aliejus, bet vis tiek paberia, ypac kai vasara tenka vos ne kasdien prisiziureti tai wa nebeapsikenciau ir jau siom dienom nusprendziau pirkti lazerini plauku salintuva
QUOTE(spaicyy @ 2012 07 25, 16:27)
turiu ir as sia bedele pirma diena po skutimosi viskas ok, bet antra prasideda berimai, kai plaukeliai ataugineja naudoju ir skrabus visokius, ir aliejus, bet vis tiek paberia, ypac kai vasara tenka vos ne kasdien prisiziureti tai wa nebeapsikenciau ir jau siom dienom nusprendziau pirkti lazerini plauku salintuva
Kokį? O jie iš vis veiksmingi, ar čia eilinis triukas?
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 25, 20:35)
Kokį? O jie iš vis veiksmingi, ar čia eilinis triukas?
tikiuosi niekas neuzskaitys cia kaip reklamos kiek skaiciau komentarus, tai tikrai veiksminga, zinoma niekas nepasikeis nuo vieno karto, bet va ziema padirbesiu ir kita vasara tureciau buti be tu dygliuku o pirkti noriu Philips lumea
QUOTE(Prietarai @ 2012 07 22, 15:06)
ir nepamiršk nušveisto odos su scrub'u arba spec. pirštinėm - taip plaukeliai neįaugs
po ar pries?
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 26, 11:43)
po ar pries?
po gi skauda, oda ir taip įjautrinta aš tai prieš pilinguoju
Is visu bandytu budu ir priemoniu mane labiausiai gelbsti rasa gelis ir naturaliu seriu kuno sepecio pilingas
Vitulka, minejot, kad siuo metu naudojat gera skustuka, gal galit pasakyt koki?
QUOTE(elskere @ 2012 07 27, 01:33)
Vitulka, minejot, kad siuo metu naudojat gera skustuka, gal galit pasakyt koki?
geras, nes turi daug peiliukų, 5. Gillette Venus Embrace, apie 27 lt mokėjau aš manau, kad skutimosi kokybė priklauso nuo peiliukų skaičiaus
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 27, 16:35)
geras, nes turi daug peiliukų, 5. Gillette Venus Embrace, apie 27 lt mokėjau aš manau, kad skutimosi kokybė priklauso nuo peiliukų skaičiaus
sveikos merginos,
turiu toki klausimą. Noriu registruotis bikini depiliacijai, nes uzsiauginau pieva. zinau, kad negerai per trumpi plaukeliai, o ar reikia pries einant patrumpinti, jeigu ten uzaugo na, gal ne krumynai, bet jau naturali ilga pieva?
QUOTE(Perluotė @ 2012 08 05, 20:33)
sveikos merginos,
turiu toki klausimą. Noriu registruotis bikini depiliacijai, nes uzsiauginau pieva. zinau, kad negerai per trumpi plaukeliai, o ar reikia pries einant patrumpinti, jeigu ten uzaugo na, gal ne krumynai, bet jau naturali ilga pieva?
reikia 3-4-5 mm plaukelio ilgio