Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(jjurgaa18 @ 2012 05 26, 19:48)
Sweikos paneles nezinau ar cia papuoliau bet nezinau kur kreiptis sad.gif ir kaijp gyditis sad.gif nes esu uk ir man gal padetumet... as niekada neturejau problemu su spuogais bet kas man pasidare ziauriai isbere krutine tokiais kuno spalvos smulkiais spuogeliais labai nieztejo dabar jau nors nebeniezti nes pradejau tepti su arbatmedzio aliejumi bet jis ju neisnaikina ka man daryt kas ce per virusas? vasara negalesiu bikinio detis sad.gif
gal zinot kaijp ikelti foto ? ikelciau

Gali but, kad cia herpio viruso paumejimas, kazkas panasaus i vejaraupius, juostine pusleline, pasiskaitykit
http://senas.sveikas...odos-ligos-215/
Arba gal cia paklauskit
http://www.supermama...showtopic=30915
http://www.supermama...?showtopic=4593
Jei turit greipfruto seklu ekstrakto (citrosept, citroplus), galit pabandyt ilesint i vandenuka kelis lasus ir tokiu tirpalu pavalyt, jei tai virusinio pobudzio, turetu padet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 26 gegužės 2012 - 19:09
QUOTE(Ašara @ 2012 04 07, 14:49)
Tinka bet kuri vyriska priemone po skutimosi. Naudoju kreminiam pavidale arba zele. Pateplioju tiek kojas, tiek bikini.

Aš kojas tepu drėkinančiu losjonu, bet ne po skutimosi.

Dėl vandenilio per. gerai parašyta, reikės išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Ar bandet kas nors EPILXPRESS? Labai domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galit patarti ką naudot po epiliacijos kojoms? Labai išberia ...
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 05 30, 12:54)

Oi kaip įdomu sužinoti . Gal kam teko išbandyti?
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2012 05 30, 12:54)

Keliu temuke i virsu - gal kas turit atsiliepimu apie sita priemone? smile.gif
Atsakyti
Esu dar gan jauna, 15 metų, kadangi gyvenu tik su tėvu ir nėra moters namuose su kuria galėčiau pasitarti, norėjau pasiklausti patarimo.
Po skutimosi bikini zonoje man veliau ją skauda. Pažastyse dažniausiai lieka žymės.. Gal galėtumėte patarti ar pamokyti kaip skustis, kad neliktu žymių ir neskaudėtu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriella012: 17 liepos 2012 - 23:48
Sveikute, ar naudoji kokybiskus skustukus ir skutimosi geli?
Atsakyti
QUOTE(Gabriella012 @ 2012 07 18, 00:48)
Esu dar gan jauna, 15 metų, kadangi gyvenu tik su tėvu ir nėra moters namuose su kuria galėčiau pasitarti, norėjau pasiklausti patarimo.
Po skutimosi bikini zonoje man veliau ją skauda. Pažastyse dažniausiai lieka žymės.. Gal galėtumėte patarti ar pamokyti kaip skustis, kad neliktu žymių ir neskaudėtu? smile.gif

naudok skutimosi putas.
as pasiimu is savo vyro, tu paieskok pas teva vonioje biggrin.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man geriausias variantas visgi depiliacija cukrumi. Beria nuo bet kokio skutimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriella012 @ 2012 07 18, 00:48)

svarbiausia geras aštrus skustukas. Po depiliacijos tept nusipirk Rasos kremą - gelį. Ieškoti prie veido priežiūro priemonių:

user posted image
Atsakyti
ir nepamiršk nušveisto odos su scrub'u arba spec. pirštinėm - taip plaukeliai neįaugs smile.gif
Atsakyti