Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

man labai patinka ISANA moteriski vienkartiniaia peikiukai 4u.gif
kaina gera ir gerai atlieka savo darbeli 4u.gif

dazniausiai perku per akcija ( 5vnt apie 2.20lt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 04, 16:38)
Vandenilio peroksidas  thumbup.gif

vuo,net nepagalvojau apie ji bigsmile.gif .Logiska,tikrai turi slopint uzdegima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tinka bet kuri vyriska priemone po skutimosi. Naudoju kreminiam pavidale arba zele. Pateplioju tiek kojas, tiek bikini.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 04 07, 14:49)
Tinka bet kuri vyriska priemone po skutimosi. Naudoju kreminiam pavidale arba zele. Pateplioju tiek kojas, tiek bikini.

Vyriška, hmmm g.gif O kaip dėl kvapo?
Atsakyti
pvz ISANA be kvapo
Atsakyti
O bikinį skutat prieš plauką?
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 04 08, 20:36)
O bikinį skutat prieš plauką?

aš taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 08, 21:22)

o kaip atauginėja?

ir aš skutu, paskui negaliu kaip skauda, į auginėja plaukai. Šveičiu šiek tiek padeda, bet kol atauga tokia kankynė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 04 09, 11:15)
o kaip atauginėja?

ir aš skutu, paskui negaliu kaip skauda, į auginėja plaukai. Šveičiu šiek tiek padeda, bet kol atauga tokia kankynė  verysad.gif

Mano plaukas labai storas ir tamsus, tai problemų su įauginėjimu toj vietoj neturiu, nes skutu, kartais depiliuoju su epiliatorium ar vašku. Skutu prieš plauką, nes labai greit atauga, ryte nuskuti, vakare jau jaučiasi plaukelis. Šiaip kaip ir negalima prieš plauką skųsti. Atauga stori plaukeliai.
Kojas epiliatorimi nuvarau, tai po kažkiek metų jau plonesni plaukeliai atauga, jau ir atsirado su įauginėjimu problemos. Pradėjau su vašku depiliuoti rankas, tai patenkinta labai thumbup.gif pradžioj bijojau, kad prisidarysiu bėdos. Reikėjo anksčiau tuom užsiimti tuo biggrin.gif Reikia kažkaip su pažastim užsiimti, baisiai skauda su epiliatorium, tai vis apie vašką galvoju, tik pačiai baisu, kad nenuplėšiu gerai, liks mėlynė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 05, 15:24)
vuo,net nepagalvojau apie ji bigsmile.gif .Logiska,tikrai turi slopint uzdegima smile.gif  4u.gif

Vandenilio peroksidas neslopina uzdegimo, jis tvarko anaerobine infekcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2012 04 10, 17:57)
Vandenilio peroksidas neslopina uzdegimo, jis tvarko anaerobine infekcija ax.gif

na bet juk jis dezinfekuoja? smile.gif
Atsakyti
Sweikos paneles nezinau ar cia papuoliau bet nezinau kur kreiptis sad.gif ir kaijp gyditis sad.gif nes esu uk ir man gal padetumet... as niekada neturejau problemu su spuogais bet kas man pasidare ziauriai isbere krutine tokiais kuno spalvos smulkiais spuogeliais labai nieztejo dabar jau nors nebeniezti nes pradejau tepti su arbatmedzio aliejumi bet jis ju neisnaikina ka man daryt kas ce per virusas? vasara negalesiu bikinio detis sad.gif
gal zinot kaijp ikelti foto ? ikelciau
Atsakyti