Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

kokios firmos skustukus naudojate kad nebertu po skutimosi? dekoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 28, 08:08)
gal aplamai jie auga jei skutam  g.gif

o kaip neskusi, jei jie tiesiog patys iš savęs auga tamsesni, nors prieš tai toj vietoj nebuvo nei skusta, nei epiliuota doh.gif

QUOTE(ligitukas @ 2012 03 06, 18:14)
kokios firmos skustukus naudojate kad nebertu po skutimosi? dekoju bigsmile.gif

kokius skustukus naudojam po skutimosi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai zinokit nusiskutus paberia tik kartais ir siek tiek, bet man kita problema, nusiskutus niezti doh.gif nu diskomportas nerealus. Kazin tas peroksidas ir tai gal nuima, tik klausimas o juo pasitepus po skutimo negrauzia? g.gif ir kur ji pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 02 27, 15:32)
man vat butent nuo to, kad skutau taip negailedama braukiau, ir ten pradejo veseti tankesni krumai biggrin.gif
tai galvoju kokiu priemoniu imtis... nesinori vasara su sortais maudytis

Būtų ir neskutant toj pačioj vietoj užaugę mirksiukas.gif Genetika ar hormonai kalti. Man taip pat, kaip Vitulkai. Neskutau, o želt pradėjo. Būčiau skutus, tai skutimą kaltinčiau smile.gif Bet ne, žinau, kad genai. Jei skutimas ir žėlimas būtų susiję, seniai antakius nusiskutus būčiau biggrin.gif

QUOTE(vikiel @ 2012 03 07, 20:37)
Man tai zinokit nusiskutus paberia tik kartais ir siek tiek, bet man kita problema, nusiskutus niezti  doh.gif  nu diskomportas nerealus. Kazin tas peroksidas ir tai gal nuima, tik klausimas o juo pasitepus po skutimo negrauzia?  g.gif  ir kur ji pirkt?

Reik odą drėkinti ir dažniau skust, kad ji įprastų prie tokio mechaninio dirginimo. O peroksidas tik dar labiau odą išsausins, nuo ko stipriau gali pradėti niežtėti.
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2012 03 08, 03:37)
Man tai zinokit nusiskutus paberia tik kartais ir siek tiek, bet man kita problema, nusiskutus niezti  doh.gif  nu diskomportas nerealus. Kazin tas peroksidas ir tai gal nuima, tik klausimas o juo pasitepus po skutimo negrauzia?  g.gif  ir kur ji pirkt?

Man diskomfortas atsiranda po dienos 1,5 kai pradeda ataugti. Nu taip skauda doh.gif kol jie išsikala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 03 08, 04:34)

Reik odą drėkinti ir dažniau skust, kad ji įprastų prie tokio mechaninio dirginimo. O peroksidas tik dar labiau odą išsausins, nuo ko stipriau gali pradėti niežtėti.

dažnai skust, ypač kai plaukeliai paros augimo, katastrofa man doh.gif skutas skaudžiai, geriausia kas dvi paras. Ir peiliuką brangų už 27 lt nusipirkau, galiu pasakyt, kad geriau skuta nei tie vienkartiniai ax.gif

QUOTE(Avocetė @ 2012 03 08, 08:42)
Man diskomfortas atsiranda po dienos 1,5 kai pradeda ataugti. Nu taip skauda  doh.gif kol jie išsikala  doh.gif

pašveiskit gal, padėsit greičiau išlįst g.gif
man Rasos kremas - gelis atradimas. Ne taip įauga ir spalvą palygina, nes likę iš seniau dėmelių bash.gif
Atsakyti
turejau ir as sia problemele.. kol viena dien anepabandziau po skutimosi vaikisku talku ten pasipudruot.. jokio niezulio,jokiu spuogeliu bigsmile.gif net paciai keista,nes anksciau galedavau vel skustis tik po kokiu 2sav jei ne daugiau,kol viskas nesugydavo.. doh.gif

o skutuos su paprastu skustuvu,tuo kur vyras sau nusiperka,aisku,ne su tuo kur jis sau barzda skutas blush2.gif biggrin.gif si gilete tuo siek tiek brangesniu,o ne po kelis litus..

kaskuri klause kur gaut peroksido.. jo yra tik vaistinese(mano ziniomis) mirksiukas.gif
Atsakyti
Berdavo ir man. Kai pradėjau naudoti vyro Gillette Fusion, viskas susitvarkė ax.gif Dabar net be putų gali skusti ir nieko.. Tik tiek, kad velniškai brangu doh.gif
Atsakyti
ar tepat kremu bikinio sriti nusiskutusios(nu kazkaip nuskambejo "nusiskutusios" juokingai biggrin.gif ).Koki krema naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 04, 14:16)
ar tepat kremu bikinio sriti nusiskutusios(nu kazkaip nuskambejo "nusiskutusios" juokingai biggrin.gif ).Koki krema naudojat?

Vandenilio peroksidas thumbup.gif
Atsakyti
https://beta.lt/visa...lbara@gmail.com

nieks nebandėt?
Atsakyti
pabandziau ISANA vyriska skutimosi geli labai jautriai odai, ir labai tiko apaciai smile.gif droge kazkur 6lt
Atsakyti