Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Blond Power @ 2011 06 03, 17:15)
Pastebėjau, kad labai išgytėte šiuos peiliukus... Pati iš štatų būtent tokius parsivežiau, nes labai nebrangūs buvo, bet dar neišbandžiau:)
Kuo jie tokie nuostabūs?

man patiko tai, kad galima skusti tiesiog slapia oda, nereikia muiluoti ir jokiu berimu po skutimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 05 24, 12:37)

QUOTE(mr nobody @ 2011 06 01, 01:26)
idomu o siu peiliuku yra lt?

Čiupinėjau juos Nbazėj. Tik niekur neradau užrašytos kainos. (su skutimosi reikmenimis ten tikras bardakas - kainą tik kasoj sužinosi doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 05 24, 12:37)
sortukai nieko nepagelbes, nes ten klynas buna siauresnis ir negalesi praplesti koju, nes viskas lis lauk  doh.gif
as skutu kas antra diena. bet jei skusciau palei plauka, tai kazin ar isvis matytusi, kad buvo skusta  biggrin.gif  gavau is londono peiliukus, jau kazkuri juos gyre, tik nepamenu, ar sitoj temoj  g.gif  nors ir pries tai man nebere, bet su tais peiliukais isvis pasaka  thumbup.gif
user posted image

o gal tuos breeze kas bandė?
user posted image
Atsakyti
user posted image
As turejau siuos peiliukus, bet man jie kazkodel labai trumpai "laike". nepalygisni kad ir su paprastais venus vibrance... :/ ir muiliukas nepatiko, nes kai suslampa palieka kazkoks gleivetas g.gif antra karta nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 09, 15:50)
user posted image

Aš naudoju juos jau gan ilgai, tiek kojom tiek bikinio sričiai, labai geras dalykas, aštrūs ilgai naudojami peiliukai, švelniai slysta kūnu, niekada nesu įsipjovusi, skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 09, 15:50)
user posted image

Išbandžiau. Ką aš žinau, nelabai prieina reikimas vietas g.gif

o ką naudojat kad plaukeliai neįaugtų g.gif va čia man didžiausia problema doh.gif
Atsakyti
sakykit mamytes,ar jus kai skutat, viska ir sonuose? ar nera taip kad veliau atauga didesniu plotu ir ant slaunu eina?
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2012 02 27, 17:59)
sakykit mamytes,ar jus kai skutat, viska ir sonuose? ar nera taip kad veliau atauga didesniu plotu ir ant slaunu eina?

aš viską. tik juostelė palikta.
sakyčiau auga paskui plačiau kaip sakei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 02 27, 19:00)

sakyčiau auga paskui plačiau kaip sakei  doh.gif

bet manau, kad ne dėl to g.gif
Atsakyti
man vat butent nuo to, kad skutau taip negailedama braukiau, ir ten pradejo veseti tankesni krumai biggrin.gif
tai galvoju kokiu priemoniu imtis... nesinori vasara su sortais maudytis
Atsakyti
aš nei ten skutau, nei pešiojau, bet vis tiek juodesni plaukeliai augo, dabar nori nenori tenka skusti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 27, 22:40)
aš nei ten skutau, nei pešiojau, bet vis tiek juodesni plaukeliai augo, dabar nori nenori tenka skusti sad.gif

gal aplamai jie auga jei skutam g.gif
Atsakyti