Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

O tai jus jai skutate tai kasdiena,ar kaip,nes vat idomu,kaip jus elgiates jai i papludimi einate,kai matosi tie juodi taskeliai?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 05 21, 17:14)
O tai jus jai skutate tai kasdiena,ar kaip,nes vat idomu,kaip jus elgiates jai i papludimi einate,kai matosi tie juodi taskeliai?

na taip, kasdien. o kas belieka? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(InBa @ 2011 05 22, 23:30)
na taip, kasdien. o kas belieka?  verysad.gif

Bandyciau vaska megint visgi geriau negi skust..kalbu apie elastini vaska.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 05 23, 00:08)

Kas per elastinis vaskas?
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 05 23, 13:00)
Kas per elastinis vaskas?

iveskite i google ir jums ismes vaizdus.Tai toksai vaskas kuris uzsitepa paskui sustingsta ir nuplesi nuo odos,nereikia jokiu juosteliu nauduot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 23 gegužės 2011 - 20:29
QUOTE(mr nobody @ 2011 05 23, 01:08)

Na, kai ateina vasara, tenka į pagalbą imti poną elektrinį epiliatorių, bo kitaip - niekaip blush2.gif bandžiau vaško juosteles, tai toks š...., kad tragedija, visai katastrofa doh.gif nežinau kiek jų reikia, norint susitvarkyti visas kojas - ne tik blauzdas. Apie bikinį nekalbu, ten jau geriau pincetu darbuotis dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 06, 10:29)
arteja siltasis metu sezonas, vel maudynes ir pan.  ax.gif  Tai vat, noriu pagyvinti sia temele, pasakydama, kad pradzioje temos isvardinti dalykai, t. y. po bikini srites nuskutimo, vietele dezinfekavus vandenilio peroksidu-is tikruju jokio berimo! Kazkaip nepatikejau, kol pati nepabandziau. Ir tikrai, laukiau laukiau, stebejau stebejau ir... neisbere!  4u.gif Jegele! O taip tai-tas berimas-tai atrodydavau lyg sirgciau kokia LPL  cool.gif

As vakar ilgai skaiciau sita tema nes tikrai atsilus orui ir kai planuoji keliones iekai budu kaip ispresti problemeles.Tai man sitas budas labai padejo ir dziaugiuosi dabar kad neliko jokiu berimu. wub.gif Aciu merginos uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 05 18, 13:22)
Reikės pirkti maudymosi kostiumėlį su šortukais - mažiau galvos skausmo bus biggrin.gif

sortukai nieko nepagelbes, nes ten klynas buna siauresnis ir negalesi praplesti koju, nes viskas lis lauk doh.gif
QUOTE(InBa @ 2011 05 22, 22:30)
na taip, kasdien. o kas belieka?  verysad.gif

as skutu kas antra diena. bet jei skusciau palei plauka, tai kazin ar isvis matytusi, kad buvo skusta biggrin.gif gavau is londono peiliukus, jau kazkuri juos gyre, tik nepamenu, ar sitoj temoj g.gif nors ir pries tai man nebere, bet su tais peiliukais isvis pasaka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *agnyte*: 24 gegužės 2011 - 12:38
QUOTE(*agnyte* @ 2011 05 24, 14:37)
sortukai nieko nepagelbes, nes ten klynas buna siauresnis ir negalesi praplesti koju, nes viskas lis lauk  doh.gif
as skutu kas antra diena. bet jei skusciau palei plauka, tai kazin ar isvis matytusi, kad buvo skusta  biggrin.gif  gavau is londono peiliukus, jau kazkuri juos gyre, tik nepamenu, ar sitoj temoj  g.gif  nors ir pries tai man nebere, bet su tais peiliukais isvis pasaka  thumbup.gif
user posted image

idomu o siu peiliuku yra lt?
Atsakyti
QUOTE(Doliux @ 2011 05 24, 09:45)
As vakar ilgai skaiciau sita tema nes tikrai atsilus orui ir kai planuoji keliones  iekai budu kaip ispresti problemeles.Tai man sitas budas labai padejo ir dziaugiuosi dabar kad neliko jokiu berimu. wub.gif Aciu merginos uz patarimus  thumbup.gif

nu va, smagu, kad dar kazkam isejo i nauda visi patarimai. man padeda peroksidas (jau N-aji karta kartojuos), nes pvz. pabandziau, po eilinio paskutimo nepasitepti peroksidu-ir iskart berimas islindo. Taigi, be peroksido po skutimo-a nei kur... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 06 01, 02:26)
idomu o siu peiliuku yra lt?

pagooglinau, tai internetu lyg ir galima nusipirkti, o parduotuvese kazkaip nesu atkreipusi demesio g.gif bet tikrai labai liuks peiliukai, tik mano kotelis buvo ne toks, o toks user posted image, bet tiko tie peiliukai ant sito kotelio, nors ir neidealiai, bet laikosi ir nekrenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 05 24, 13:37)

Pastebėjau, kad labai išgytėte šiuos peiliukus... Pati iš štatų būtent tokius parsivežiau, nes labai nebrangūs buvo, bet dar neišbandžiau:)
Kuo jie tokie nuostabūs?
Atsakyti