o gal reikės dar kartą pabandyti. Kai jau sakysiu, kad va gyvenimas tai visa virtinė š... nusivaškuosiu ir pamatysiu, kad prieš tai oi kaip gerai gyvenau, net su triusikais galėjau vaiksčioti

QUOTE (kaktusas @ 2004 05 07, 11:23) |
pirma ne pirma naktis, bet juk norisi visur kur pačiai gražiausiai būti, o kai vos ne delnu pridengusi laikiau ![]() o gal reikės dar kartą pabandyti. Kai jau sakysiu, kad va gyvenimas tai visa virtinė š... nusivaškuosiu ir pamatysiu, kad prieš tai oi kaip gerai gyvenau, net su triusikais galėjau vaiksčioti ![]() ![]() |
QUOTE (Aferiste @ 2004 05 08, 10:30) |
na kol as skutau man irgi tie spuogeliai nedave ramybes, bet girdejau, kad drauge naudoja krema "Veet" ir as isbandziau... gereu but gali tik po depiliaciju pas kosmetologe... bet kai ten kainos nemazos... namie "Veet" gereusia iseitis ![]() ![]() |
QUOTE (Viksva @ 2004 06 03, 08:13) |
Tutiu ir aš tokią pat problemą. Vieną kartą pabandžiau depiliuotis su elektriniu epiliatoriumi, skausmas nerealus, net kraujas pradėjo bėgti, tai mečiau tokiom nesąmonėm užsiiminėti. Labai norėčiau nueiti pas kosmetologę, bet baisu, gėda. Jei man ten iš karto viską nurautų, tai aš ko gero nukraujočiau ![]() |
QUOTE (Viksva @ 2004 06 03, 08:13) |
Tutiu ir aš tokią pat problemą. Vieną kartą pabandžiau depiliuotis su elektriniu epiliatoriumi, skausmas nerealus, net kraujas pradėjo bėgti, tai mečiau tokiom nesąmonėm užsiiminėti. Labai norėčiau nueiti pas kosmetologę, bet baisu, gėda. Jei man ten iš karto viską nurautų, tai aš ko gero nukraujočiau ![]() |