Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Blond Power @ 2011 02 23, 01:22)
Bėrimai po depiliacijos yra labai nemalonus reikaliukas... mad.gif
Bet nieko nėra baisiau kaip tie įaugantys plaukeliai...  doh.gif  doh.gif

Išbandžiau peiliukus, pilinga, skutimą paplaukiu ir prie plauką... Depiliaciniai kremai, vaško juostelės, pincetą...

Ką dąr išbandyti? Gal pas kosmetologę?

Papasakokit kaip Jūs susidorojote su įaugančiais plaukeliais?

Papildyta:
Ar girdėjote apie depiliacija cukraus pasta? Man atrodo kad šitas variantas būtent jums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 02 22, 17:22)
Papasakokit kaip Jūs susidorojote su įaugančiais plaukeliais?

Reiktų nuolat dezinfekuoti skutimosi peiliuką ir odą, kad nebertų bei naudoti priemones su salicilio rūgštimi. Man padeda...
Atsakyti
QUOTE(Natalija123 @ 2011 02 23, 16:08)
Papildyta:
Ar girdėjote apie depiliacija cukraus pasta? Man atrodo kad šitas variantas būtent jums thumbup.gif

Turbūt pasirodysiu kaip iš akmens amžiaus, nes negirdėjau smile.gif viską pasakokit!!! ar čia galima namie darytis ar reikia eit pas kosmetologę?
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 02 23, 23:06)
Reiktų nuolat dezinfekuoti skutimosi peiliuką ir odą, kad nebertų bei naudoti priemones su salicilio rūgštimi. Man padeda...

O Jūs konkrečiai kokią priemonę naudojate, kur perkate ir kiek apytiksliai kainuoja smile.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 02 23, 17:38)
O Jūs konkrečiai kokią priemonę naudojate, kur perkate ir kiek apytiksliai kainuoja smile.gif
Ačiū

Nudoju Paula's Choice priemones, Weightless Body Treatment with 2% BHA ir Exfoliating 2% BHA Gel, kurį ir veidui, inkštirams naudoju. Perku internetu, iš to pačio puslapio, iš kurio nuorodos. Bet ir Lietuvoj BHA priemonių yra, nebūtina siųstis. Pvz., Rasos, Biodermos, Noreva LED.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 24 vasario 2011 - 01:06

i 
Paskutinė žinutė su klausimu apie depiliaciją perkelta čia.
Atsakyti
QUOTE(Natalija123 @ 2011 02 23, 15:08)
Papildyta:

Turiu ta pacia problema, bet girdejau kad depilaicija cukraus pasta jos neisprendzia, plaukai vis tiek iaugineja, kaip ir depiliuoajnt vasku. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2011 02 25, 11:12)
Turiu ta pacia problema, bet girdejau kad depilaicija cukraus pasta jos neisprendzia, plaukai vis tiek iaugineja, kaip ir depiliuoajnt vasku. schmoll.gif

Taip tai tiesa smile.gif
Atsakyti
negaliu teigti kad šitas būdas šimta procentinis išsigelbijimas, bet nepabandžius belieka tik pasikliauti kitu nuomone. Man asmeniškai tokia procedura labiau patinka, ji kardinaliai skiriasi nuo klasikines depeliacijos. Pagrindine priežastis iauginejimo yra,elektrinei epiliatoriai.
Atsakyti
arteja siltasis metu sezonas, vel maudynes ir pan. ax.gif Tai vat, noriu pagyvinti sia temele, pasakydama, kad pradzioje temos isvardinti dalykai, t. y. po bikini srites nuskutimo, vietele dezinfekavus vandenilio peroksidu-is tikruju jokio berimo! Kazkaip nepatikejau, kol pati nepabandziau. Ir tikrai, laukiau laukiau, stebejau stebejau ir... neisbere! 4u.gif Jegele! O taip tai-tas berimas-tai atrodydavau lyg sirgciau kokia LPL cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sauliute*: 06 balandžio 2011 - 09:30
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 06, 10:29)
arteja siltasis metu sezonas, vel maudynes ir pan.  ax.gif  Tai vat, noriu pagyvinti sia temele, pasakydama, kad pradzioje temos isvardinti dalykai, t. y. po bikini srites nuskutimo, vietele dezinfekavus vandenilio peroksidu-is tikruju jokio berimo! Kazkaip nepatikejau, kol pati nepabandziau. Ir tikrai, laukiau laukiau, stebejau stebejau ir... neisbere!  4u.gif Jegele! O taip tai-tas berimas-tai atrodydavau lyg sirgciau kokia LPL  cool.gif

Faina, kad Jums 100% padėjo thumbup.gif
Aš irgi išbandžiau. Bėrimas tikrai sumažėjo, bet vis tiek beria... Nervuoja negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 04 06, 12:26)
Faina, kad Jums 100% padėjo  thumbup.gif
Aš irgi išbandžiau. Bėrimas tikrai sumažėjo, bet vis tiek beria... Nervuoja negaliu doh.gif

na man irgi po tokio pastebejimo faina thumbup.gif Blond Power, as tai neskutu pries plauka (sioje temoje irgi rase) ir vandenilio peroksido-taip jau nepagailiu. Aisku, jame nesimaudau, bet sudrekinu kaip reikalas.
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 06, 10:29)
arteja siltasis metu sezonas, vel maudynes ir pan.  ax.gif  Tai vat, noriu pagyvinti sia temele, pasakydama, kad pradzioje temos isvardinti dalykai, t. y. po bikini srites nuskutimo, vietele dezinfekavus vandenilio peroksidu-is tikruju jokio berimo! Kazkaip nepatikejau, kol pati nepabandziau. Ir tikrai, laukiau laukiau, stebejau stebejau ir... neisbere!  4u.gif Jegele! O taip tai-tas berimas-tai atrodydavau lyg sirgciau kokia LPL  cool.gif

O man peroksidas, deja, nepadeda.... schmoll.gif Bet, pastebejau, kad po vonios tikrai plaukeliai zymiai lengviau nusiskuta... Ir dar isigyjau Eurocose specialias Wilkinson skutimosi putas moterims (na, aisku, jautriausioms vietoms tebenaudoju skutant muila) bei Joanna firmos Naturia alieju po depiliacijos. Pasvelnejo odele... ax.gif
Atsakyti