Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

Sveikos merginos 4u.gif
Labai gera tema.
Mane ir ta pati problema kamuoja. Noriu apsilankyti pas kosmetologe , kad isdepiliuotu vasku. Gal kas zino malonia kosmetologe Kaune? Aciu 4u.gif

tiesa ax.gif
radau rasanciu, kad nori pilnos braziliskos depiliacijos ax.gif o kuo ji skiriasi nuo paprastos blush2.gif nesu dariusi ne karto, isaiskinkit man prasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tigriukas*: 11 vasario 2011 - 20:32
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 10, 21:12)
oi nea.. klaipėdoje dariausi  4u.gif  antradieni vel žygiuosiu  biggrin.gif

o kur Klaipėdoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 23, 19:20)
man pvz pazastys labaiu skaudejo nei bikini .. ir pazastys laaabai sureagavo .. išbėrė  verysad.gif  skauda buvo net kai maikė prisilietė  verysad.gif  o bikini skaudėjo irgi , bet neišbėrė paskui .. neskaudėjo kai apatinius reikėjo užsidėt .. ir aptemptus džinsus dar dėjausi  ax.gif

visada po epiliacijos (tiek pažastys, tiek kojos ,tiek bikini zona) naudoju rasos gelį spuogeliams su 5% AHA ir 2% BHA - jis akimirksniu nuramina odą ir neleidžia susiformuoti spuogeliams thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 22:47)
o kur Klaipėdoj?  ax.gif

einu pas kosmetologe i namus mirksiukas.gif tam rajone kur mogiliovo gatve 4u.gif
ji anksciau turejo savo temele cia mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 02 12, 14:05)
visada po epiliacijos (tiek pažastys, tiek kojos ,tiek bikini zona)  naudoju rasos gelį spuogeliams su 5% AHA ir 2% BHA - jis akimirksniu nuramina odą ir neleidžia susiformuoti spuogeliams  thumbup.gif 

reiks pabandyt . o kur ji rast ? g.gif vaistinej ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 02 12, 15:06)
reiks pabandyt . o kur ji rast ?  g.gif  vaistinej ?  g.gif

Bet kuriame PC, yra ir vaistinese. Reikes ir man pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 02 12, 19:55)
Bet kuriame PC, yra ir vaistinese. Reikes ir man pabandyti g.gif

tikrai ne bet kuriam PC.. vakar ziurejau IKI .. nera biggrin.gif kaimas pas mus lotuliukas.gif antradieni busiu klaipedoj tai reikes nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 12, 13:05)
visada po epiliacijos (tiek pažastys, tiek kojos ,tiek bikini zona)  naudoju rasos gelį spuogeliams su 5% AHA ir 2% BHA - jis akimirksniu nuramina odą ir neleidžia susiformuoti spuogeliams  thumbup.gif 

idomu g.gif rimtai, gal reikes pameginti ir man. o kokia jo kaina? bet as taip suprantu, kad jis yra veido spuogams skirtas, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 13, 11:23)
idomu  g.gif  rimtai, gal reikes pameginti ir man. o kokia jo kaina? bet as taip suprantu, kad jis yra veido spuogams skirtas, ar ne?  smile.gif

Droge visada rasite, būna maximose, dėl eurokos - nežinau mastau.gif

o kainuoja ~ 18 lt mirksiukas.gif jap, veido odai skirtas mirksiukas.gif na bet daugiausiai tai po epiliacijos bikini sričiai naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 10, 19:06)
Norėčiau rekomendacijos neblogam salonui su nemilžiniškomis kainomis... rolleyes.gif

Galiu parekomenduoti SM nare Niren,ji daro namuose,bet labai super ir nebrangiai (40lt paliekant juostele).

Manes bikinio berimai nekamuoja,aciu Dievui,bet nuo iaugusiu ir iskrapstytu plaukeliu liko demeles tokios negrazios,kolkas tepuosi kremu su papaju enzymais ir laukiu,kad greiciau pasvesetu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 13 vasario 2011 - 13:57

i 
Paskutinės žinutės perkeltos čia.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 12, 13:05)

jam kaip tik yra akcija "droge", dbr kainuoja 12-13lt. bet nepirkau as, nes toooks mazas jis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bėrimai po depiliacijos yra labai nemalonus reikaliukas... mad.gif
Bet nieko nėra baisiau kaip tie įaugantys plaukeliai... doh.gif doh.gif

Išbandžiau peiliukus, pilinga, skutimą paplaukiu ir prie plauką... Depiliaciniai kremai, vaško juostelės, pincetą...

Ką dąr išbandyti? Gal pas kosmetologę?

Papasakokit kaip Jūs susidorojote su įaugančiais plaukeliais?
Atsakyti