Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(ritabra @ 2010 08 08, 11:42)
Bandysiu depiliacija namuose siltu vasku. Ketinu pirkti aparata vaskui kaitinti (vasko jau turiu), patarkite merginos ar verta leisti pinigus. Cia kazkur skaiciau, kad pasildo vandens voneleje, bet as abejoju ar jis ilgai isliks siltas

vašką laisvai gali pakaitinti ir mikrobangų kosnelėje (greičiau nei naminėje vandens vonelėje) mirksiukas.gif arba bain-marie ( vandens vonelėje) išlieka gal ilgai reikiamos temperatūros, vieno kaitinimo pilnai užtenka, jei tik dalinis bikini epiliavimas, o jei norisi pilno - tada reikės dar kartelį pašildyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mane irgi kamuoja berimai po skutimosi, jau igriso iki gyvo kaulo. Ko tik as nebandziau, bet niekas nepadeda. Ypac nervuoja, kai beria pazastis (bikini vietas galima paslepti po sijonu ar kelnemis, o cia tai... doh.gif ). Sitokie karsciai, o kartais net geda uzsideti maikute su sleikutemis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2010 07 22, 15:11)
SOS
Nauju skustuku paskutau pries plauka ir dabar viskas isberta (kai palei plauka skutu nieko nebuna, gal 1, kitas). Po skutimo patepiau veido kremu nuo spuogeliu, nes nieko daugiau nebuvo. O dar mm prasidejo, tai ta vietele labai persti nuo iklotu. Poryt vaziuoju pas drauga ir nezinau kaip isnaikinti tuos raudonumus ir spuogelius. Spiritu, veido sveitikliu, tiesiog tept peroksidu??? Dar aisku iklotai ir karstas oras nepadeda jiems gyti...

Ir dar gal parekomenduotumet Kaune kur depiliuoja vasku/cukrum gerai? Kaina irgi praverstu...

Drauge eina, tai gyre, kad gerai daro depiliacija su cukrumi, pati dar neisbandziau 4u.gif
http://www.feminabon...g=1&menu_id=296
DEPILIACIJOS

Depiliacija cukrumi arba vašku

Veido sritis 25 Lt

Pažastų sritis, bikini 40 – 60 Lt

Kojos, rankos 50 – 70 Lt

Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2010 07 22, 17:11)
aš lankausi pas sm forumietę vilmukas. Ji dirba namuose, bet kokybė tolygi salonams smile.gif (o kaina viso labo ne biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 11 rugpjūčio 2010 - 08:29
ritat29 - pas mane situacija ta pati sad.gif visų kūno vietų. Kad ir kokiom priemonėm besinaudočiau, bet jei skutu, tai ir beria... Iki pūlinių sad.gif tai jau kokius 3 metus (bet su pertraukom) pažastis ir bikini depiliuoju vašku pas kosmetologę. Problema išnyko, oda po dep. būna švelni ir t.t. Tik erzina tas, kad reik laukti kol ataugs... Bet gal geriau šitaip nei kentėt skausmus nuo spuogelių. Bet va kojom man vaškas nepatiko, tai toliau kankinuos su peiliukais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2004 04 27, 19:14)
Labai noriu pasidalinti savo patirtimi
Mano bikinio srityje oda irgi labai jautri blink.gif
Tai viena karta kažkur perskaičiau tokį labai gerą dalyką clap.gif
Reikia daryti taip: prieš visą procedūra Pasiryti pylingą (Bet aš to nedarau), po to ta vietą kur nori skusti dezinfekuoti vandenilio peroksidu, taip pat ir po viso to (turiu omeny dezinfekuoti). Nu ir ką? Aš taip darau jau kokį pusę metų ir labai džiaugiuosį, nes nebeturiu problemų clap.gif
būna, kad parausta truputį, tada ir vėl perbraukiu vata su vandenilio peroksidu. ir butinai butinai neskusti prieš plauką!
Visoms draugėms išpasakojau ir visoms padėjo, beje ne visoms iš karto.
Taigi nenuleiskite rankas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
Neabejoju, kad ir Jums, mielosios, padės smile.gif

Papildyta @ [mergetime]1083082588[/mergetime]
Ir dar butinai parašykite kai sekėsi. Ar padėjo smile.gif

kad peroksidas baisiai sausina oda g.gif o jeigu kosmetiniu spiritu? g.gif nes beria nerealiai... doh.gif
Atsakyti
man kaip ir daugumai cia esanciu ta pati problema,po skutimosi taip isberia...kojas na ir pazastis dar galiu(tik labai jau nervuoja kai reikia vos ne kiekviena diena tai daryt)bet bikini zona tai tragedija..bandziau su vasko juostelem,skausmas didziulis,o paciai nelabai kas ir isejo..daugiau tikrai nebandysiu(neturiu tiek drasos taips staigiai nuplest blush2.gif neiseina blush2.gif )bandziu ir su kremais kur skust nereik,irgi nk gero..nebezinau jau ka ir bedaryt.galvoju eit pas kosmetologe,bet geda ir noreciau pilnos braziliskos depiliacijos..tai nzn...nebeisivaizduoju ka ir bedaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bambucja @ 2011 01 23, 17:28)
man kaip ir daugumai cia esanciu ta pati problema,po skutimosi taip isberia...kojas na ir pazastis dar galiu(tik labai jau nervuoja kai reikia vos ne kiekviena diena tai daryt)bet bikini zona tai tragedija..bandziau su vasko juostelem,skausmas didziulis,o paciai nelabai kas ir isejo..daugiau tikrai nebandysiu(neturiu tiek drasos taips staigiai nuplest blush2.gif  neiseina blush2.gif )bandziu ir su kremais kur skust nereik,irgi nk gero..nebezinau jau ka ir bedaryt.galvoju eit pas kosmetologe,bet geda ir noreciau pilnos braziliskos depiliacijos..tai nzn...nebeisivaizduoju ka ir bedaryt verysad.gif

kiek moteru darosi braziliska depiliacija salonuose ir nieko... juk tu kosmetologiu jau nebenustebinsit savo tarpukoju smile.gif ne jus pirma ateisit, ne jus paskutine mirksiukas.gif o pas ginekologe nera gedos eiti? juk tai vos ne tas pats, jos pacios pasirinko toki darba, reiskia zino, prie ko teks liestis
Atsakyti
Mano irgi bikinio oda ziauriai jautri. Bet ka kosmetologe kitaip darys? Kazkada pazastis su karstu vasku man lupdavo tai palankiau palankiau ir nustojau. Skauda ziauriai, tai manau jei nuo bikini luptu tai klykciau, plius dar labiau isbertu manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 23, 19:33)
Mano irgi bikinio oda ziauriai jautri. Bet ka kosmetologe kitaip darys? Kazkada pazastis su karstu vasku man lupdavo tai palankiau palankiau ir nustojau. Skauda ziauriai, tai manau jei nuo bikini luptu tai klykciau, plius dar labiau isbertu manau  g.gif

man pvz pazastys labaiu skaudejo nei bikini .. ir pazastys laaabai sureagavo .. išbėrė verysad.gif skauda buvo net kai maikė prisilietė verysad.gif o bikini skaudėjo irgi , bet neišbėrė paskui .. neskaudėjo kai apatinius reikėjo užsidėt .. ir aptemptus džinsus dar dėjausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 23, 20:20)
man pvz pazastys labaiu skaudejo nei bikini .. ir pazastys laaabai sureagavo .. išbėrė  verysad.gif  skauda buvo net kai maikė prisilietė  verysad.gif  o bikini skaudėjo irgi , bet neišbėrė paskui .. neskaudėjo kai apatinius reikėjo užsidėt .. ir aptemptus džinsus dar dėjausi  ax.gif

Kur darėtės? gal Vilniuje? Norėčiau rekomendacijos neblogam salonui su nemilžiniškomis kainomis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2011 02 10, 20:06)
Kur darėtės? gal Vilniuje? Norėčiau rekomendacijos neblogam salonui su nemilžiniškomis kainomis... rolleyes.gif

oi nea.. klaipėdoje dariausi 4u.gif antradieni vel žygiuosiu biggrin.gif
Atsakyti