Sveikos,
Aš taip pat vakar dariausi bikinį depiliaciją. Tai buvo pirmas kartas man. Žinokit buvo skaudu, aišku nesitikėjau kad bus baisiai malonu. Depiliavausi cukraus pasta "pandys'. Norėjau pilną depiliacija, bet kosmetologė patarė, kad pirmam kartui reikia mažiau, nes per daug bus skausmo. Tai ant luupyčių po nedidelę juostelę paliko. Ir sakė labai plaukas stiprus, sunkiai rovėsi. Ir ne visi išsirovė, o nulūžo. Tai jaučiai tas toks šiurkštumas. Matysiu per kiek jie man išlys. Turbūt teks už poros savaitėlių vėl eiti.
Paaiskinkit man durnai, o tai kaip jus iki depiliacijos vaikstot.. su ataugusia giria? nu vat as nesuprantu, kaip uzsiaugint reiktu.. kazkaip pries vyra..ka as zn
QUOTE(amber123 @ 2010 04 30, 11:47)
Paaiskinkit man durnai, o tai kaip jus iki depiliacijos vaikstot.. su ataugusia giria? nu vat as nesuprantu, kaip uzsiaugint reiktu.. kazkaip pries vyra..ka as zn
taigi nereik augint metus laiko o kad kokia 1,5 savaites su plaukuciais pavaiksiot,kol pasiekiat reikiama ilgi nematau nieko baisaus paskui uztad kiek ilgai ramu
QUOTE(qgne @ 2010 04 30, 13:38)
taigi nereik augint metus laiko o kad kokia 1,5 savaites su plaukuciais pavaiksiot,kol pasiekiat reikiama ilgi nematau nieko baisaus paskui uztad kiek ilgai ramu
Kaip man kosmeologe sake, geriau taip sureguliuoti, kad plaukuciai augtu per mmm, tada kai pasibaigia mmm, iskarto eini tvarkytis
QUOTE(Lena.lt @ 2010 04 30, 21:00)
Kaip man kosmeologe sake, geriau taip sureguliuoti, kad plaukuciai augtu per mmm, tada kai pasibaigia mmm, iskarto eini tvarkytis
Tikrai puikus pasirinkimas Tada pakenti kol mm praeina, kol galutinai plaukeliai uzauga ir tiesiu taikymu pas kosmetologe, o jau po depiliacijos kiek laimes buna ir ramuma.
Oi, merginos, nieko tam vyrui neatsitiks, jei palauksit, kol plaukeliai depiliacijai ataugs
Reference ir aš esu naudojusi. Nebloga kosmetika, bet stebuklų nedaro (kaip tikėjausi )
Reference ir aš esu naudojusi. Nebloga kosmetika, bet stebuklų nedaro (kaip tikėjausi )
Sveikutes,
kur rasti Vilniuje kas daro depiliacija cukrumi? gerai butu nelabai brangiai, nes salonuose brangokai. Kazkas juk daro ir privaciai, gali i namus atvaziuoti ir pan.?
kur rasti Vilniuje kas daro depiliacija cukrumi? gerai butu nelabai brangiai, nes salonuose brangokai. Kazkas juk daro ir privaciai, gali i namus atvaziuoti ir pan.?
Sveikutės Gal žinot kokį saloną Šiauliuose, kuriuose depiliuotų? ar gal kokią kosmetologę? ir maždaug kokios kainos?
Reikia skubaus patarimo.. gal kuri naudojat bikinio srities kirptuva? taip vadinas.. jis toks panasus kaip barzdaskute.. epiliatoriaus nedrystu tai viecikei naudot, depiliacijos ziaaaaaaaaaauriai bijau, o po skutimo beria tai sakau kad gal kirptuva isbandyt
Papildyta:
Ne bet tai reik atsiaugint vis iki reikiamo ilgio.. kitom gal taip greit neuzauga
Papildyta:
QUOTE(qgne @ 2010 04 30, 14:38)
Ne bet tai reik atsiaugint vis iki reikiamo ilgio.. kitom gal taip greit neuzauga
QUOTE(amber123 @ 2010 05 17, 17:54)
Reikia skubaus patarimo.. gal kuri naudojat bikinio srities kirptuva? taip vadinas.. jis toks panasus kaip barzdaskute.. epiliatoriaus nedrystu tai viecikei naudot, depiliacijos ziaaaaaaaaaauriai bijau, o po skutimo beria tai sakau kad gal kirptuva isbandyt
amber123, http://www.supermama...?...27724&st=36
QUOTE(amber123 @ 2010 05 17, 17:54)
Maciau kazkoki Veet reklamavo, tai irgi idomu pasidare kas cia do daiktas
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 25, 20:00)
Maciau kazkoki Veet reklamavo, tai irgi idomu pasidare kas cia do daiktas
Nežinau apie Veet, tačiau jau rašiau, kad rekomenduoju rinktis ekologiškas priemones- sudirgimas bus fizinis, bet bent jau nebus kenksmingų medžiagų ir visokių parabenų poveikio.