Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

deje receptinis.... verysad.gif
Atsakyti
Nereceptinis, as eurovaistinej akropolyje pirkau, siaip kainavo apie 35 lt, su medaus kortele mokejau 31 lt..
Atsakyti
aiskureiks pabandyti o tai nerviskai veikia tie berimai ir skutimai kas antra diena doh.gif . o tikrai nieko nejauti,nes as kaip ir bijau skausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruleee @ 2010 03 27, 16:41)
Nereceptinis, as eurovaistinej akropolyje pirkau, siaip kainavo apie 35 lt, su medaus kortele mokejau 31 lt..

As irgi buvau nusipirkus skausmo bijodama - bet paaiskejo, kad jam esu atsparesne nei pati tikejaus. Todel norincioms galiu perparduoti kiek pigiau nei vaistineje - pati taip pat pirkau uz 35lt, bandziau pora kartu pasipurksti ant rankos, tikrindama kiek jautrumo nuima smile.gif 15 minuciu is tiesu dingsta jautrumas smile.gif
Atsakyti
aaaa.skaitineju skaitineju ir nieks nepasiulys stebuklingo varianto.taip ir norisi kad sugryztu 70-uju mados tongue.gif
Atsakyti
Gal kas gali pamokyti, kaip ten su cukrumi reikia teisingai atlikti visa procedura??? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 03 30, 10:47)
Gal kas gali pamokyti, kaip ten su cukrumi reikia teisingai atlikti visa procedura??? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

youtube.com ivedus sugaring wax, labai daug filmuku kaip atlikti procedura yra smile.gif
Atsakyti
prisipažinsiu, apie cukraus procedūrą pirmą kartą išgirdau šiandien. net nustebau. o filmukus pažiūrėjus tai taip paprasta atrodo.. ech, ir ko tik tos moterys neprisigalvoja 4u.gif

o aš vargstu su peiliukais, ir kitą dieną jau nemalonus jausmas, bet kad su vašku bandžiau, tai išvis išbėrė baisiai, tai daugiau ir nerizikavau...

na o kadangi čia esu visiška naujokė, tai šiandien forumuose paskendau, prisiskaičiau visko, reiks bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(almutte @ 2010 03 31, 01:36)
prisipažinsiu, apie cukraus procedūrą pirmą kartą išgirdau šiandien. net nustebau. o filmukus pažiūrėjus tai taip paprasta atrodo.. ech, ir ko tik tos moterys neprisigalvoja  4u.gif

o aš vargstu su peiliukais, ir kitą dieną jau nemalonus jausmas, bet kad su vašku  bandžiau, tai išvis išbėrė baisiai, tai daugiau ir nerizikavau...

na o kadangi čia esu visiška naujokė, tai šiandien forumuose paskendau, prisiskaičiau visko, reiks bandyt  bigsmile.gif

atrodo kad paprasta tas cukrus paimtumet i rankas butu visai kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almutte @ 2010 03 31, 01:36)
prisipažinsiu, apie cukraus procedūrą pirmą kartą išgirdau šiandien. net nustebau. o filmukus pažiūrėjus tai taip paprasta atrodo.. ech, ir ko tik tos moterys neprisigalvoja  4u.gif

o aš vargstu su peiliukais, ir kitą dieną jau nemalonus jausmas, bet kad su vašku  bandžiau, tai išvis išbėrė baisiai, tai daugiau ir nerizikavau...

na o kadangi čia esu visiška naujokė, tai šiandien forumuose paskendau, prisiskaičiau visko, reiks bandyt  bigsmile.gif

Aš ir vargau su tais prakeiktais peiliukais, nors nebaisiai skutinėjau, bet oda visiškai negraži pasidarė blink.gif Bet nuėjau pirmą kartą nusidepiliuot vašku ir man labai patiko thumbup.gif Oda po depiliacijos švelni, plaukeliai lėčiau atauginėja ir šeip, nėra to tokio žaidimo. Kai esi išvažiavusi kur savaitei ir negali normaliai atsipalaiduot, o tik galvoji ar koks plaukelis neišlindęs ir ryte bėgt skust, vargas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 03 31, 15:41)
atrodo kad paprasta tas cukrus paimtumet i rankas butu visai kitaip blush2.gif

ugne kurioje vietoje jus dirbate?:)reiktu apsilankyti:)
Atsakyti
Sveikos. Siaip tai is tikruju geriausia peiliukais nezaisti. Visgi maziau vargo nusidepiliuoti pas kosmetologe. As jau depiliuojuosi pas kosmetologe kokius 3 metus, zinokit ir plaukai susilpnejo, reciau depiliuotis reikia ir jau visai neskausminga biggrin.gif O apie plauku iauginejima, tai visai pamirsau. Beje visuomet nusiperku pas kosmetologe tokio specialaus serumo po depiliacijos (lyg ir Reference kosmetikos), ji naudojant nebuna jokiu berimu, o ir silpneja plaukai, leciau atauga. thumbup.gif
Atsakyti