deje receptinis....
Nereceptinis, as eurovaistinej akropolyje pirkau, siaip kainavo apie 35 lt, su medaus kortele mokejau 31 lt..
aiskureiks pabandyti o tai nerviskai veikia tie berimai ir skutimai kas antra diena . o tikrai nieko nejauti,nes as kaip ir bijau skausmo
QUOTE(Giedruleee @ 2010 03 27, 16:41)
Nereceptinis, as eurovaistinej akropolyje pirkau, siaip kainavo apie 35 lt, su medaus kortele mokejau 31 lt..
As irgi buvau nusipirkus skausmo bijodama - bet paaiskejo, kad jam esu atsparesne nei pati tikejaus. Todel norincioms galiu perparduoti kiek pigiau nei vaistineje - pati taip pat pirkau uz 35lt, bandziau pora kartu pasipurksti ant rankos, tikrindama kiek jautrumo nuima 15 minuciu is tiesu dingsta jautrumas
aaaa.skaitineju skaitineju ir nieks nepasiulys stebuklingo varianto.taip ir norisi kad sugryztu 70-uju mados
Gal kas gali pamokyti, kaip ten su cukrumi reikia teisingai atlikti visa procedura???
QUOTE(ewacka @ 2010 03 30, 10:47)
Gal kas gali pamokyti, kaip ten su cukrumi reikia teisingai atlikti visa procedura???
youtube.com ivedus sugaring wax, labai daug filmuku kaip atlikti procedura yra
prisipažinsiu, apie cukraus procedūrą pirmą kartą išgirdau šiandien. net nustebau. o filmukus pažiūrėjus tai taip paprasta atrodo.. ech, ir ko tik tos moterys neprisigalvoja
o aš vargstu su peiliukais, ir kitą dieną jau nemalonus jausmas, bet kad su vašku bandžiau, tai išvis išbėrė baisiai, tai daugiau ir nerizikavau...
na o kadangi čia esu visiška naujokė, tai šiandien forumuose paskendau, prisiskaičiau visko, reiks bandyt
o aš vargstu su peiliukais, ir kitą dieną jau nemalonus jausmas, bet kad su vašku bandžiau, tai išvis išbėrė baisiai, tai daugiau ir nerizikavau...
na o kadangi čia esu visiška naujokė, tai šiandien forumuose paskendau, prisiskaičiau visko, reiks bandyt
QUOTE(almutte @ 2010 03 31, 01:36)
prisipažinsiu, apie cukraus procedūrą pirmą kartą išgirdau šiandien. net nustebau. o filmukus pažiūrėjus tai taip paprasta atrodo.. ech, ir ko tik tos moterys neprisigalvoja
atrodo kad paprasta tas cukrus paimtumet i rankas butu visai kitaip
QUOTE(almutte @ 2010 03 31, 01:36)
Aš ir vargau su tais prakeiktais peiliukais, nors nebaisiai skutinėjau, bet oda visiškai negraži pasidarė Bet nuėjau pirmą kartą nusidepiliuot vašku ir man labai patiko Oda po depiliacijos švelni, plaukeliai lėčiau atauginėja ir šeip, nėra to tokio žaidimo. Kai esi išvažiavusi kur savaitei ir negali normaliai atsipalaiduot, o tik galvoji ar koks plaukelis neišlindęs ir ryte bėgt skust, vargas
QUOTE(qgne @ 2010 03 31, 15:41)
atrodo kad paprasta tas cukrus paimtumet i rankas butu visai kitaip
ugne kurioje vietoje jus dirbate?:)reiktu apsilankyti:)
Sveikos. Siaip tai is tikruju geriausia peiliukais nezaisti. Visgi maziau vargo nusidepiliuoti pas kosmetologe. As jau depiliuojuosi pas kosmetologe kokius 3 metus, zinokit ir plaukai susilpnejo, reciau depiliuotis reikia ir jau visai neskausminga O apie plauku iauginejima, tai visai pamirsau. Beje visuomet nusiperku pas kosmetologe tokio specialaus serumo po depiliacijos (lyg ir Reference kosmetikos), ji naudojant nebuna jokiu berimu, o ir silpneja plaukai, leciau atauga.