QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 10, 13:09)
as maziukei naudojau ta krema, kad nuo pampersu nesustu.negalvojau, kad ir tinka po depiliacijos.
jap, jo ilgam uzyeks.jis riebus, sunkus.o kainuoja apie 10-15lt
reikes pasiknist, surast ir naudot.
dariau depiliacija su pincetu-visai neskauda, oda grazi, tik db snd eisiu sveist, kad neiaugtu plaukas po oda, kaip daznai buna
jap, jo ilgam uzyeks.jis riebus, sunkus.o kainuoja apie 10-15lt
reikes pasiknist, surast ir naudot.
dariau depiliacija su pincetu-visai neskauda, oda grazi, tik db snd eisiu sveist, kad neiaugtu plaukas po oda, kaip daznai buna
o kur ta sudokrema rasti? vaistinese, ar ir paprastose parduotuvese yra?
Papildyta:
as siaip irgi turiu didziule problema, nes labai jau veslu ten pas mane :/ ir nuo skutimo, ir nuo depiliaciniu kremu ir nuo visokiu kremuku po depiliaciju beria nuo antros dienos, ir nieko negaliu padaryt. skauda viska, o apie per naujo dygstancius plaukelius net pagalvot baisu, nes paraudusios odos depiliuot kas tris dienas negaliu, o norisi kad visai nesimatytu plaukeliu :/ pas kosmetologe eiti tikrai geda, nes jauciu ji dar nebus macius tiek krumeliu, kiek pas mane, tai turiu toki didziuli kompleksa :/ ir nzn ka daryt MB tai jau susitaikes su krumynais sako, kad myli tokia, kokia esu, ir jei jau 5 metus nepabego, tai ko gero, kad tikrai bet va, norisi vistik ir paciai pasijusti graziai.. del vieno kito spuogelio nebedavociau, nu bet isberia viska!.. praradau vilti, ir nzn ka daryt