Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 10, 13:09)
as maziukei naudojau ta krema, kad nuo pampersu nesustu.negalvojau, kad ir tinka po depiliacijos.
jap, jo ilgam uzyeks.jis riebus, sunkus.o kainuoja apie 10-15lt
reikes pasiknist, surast ir naudot.
dariau depiliacija su pincetu-visai neskauda, oda grazi, tik db snd eisiu sveist, kad neiaugtu plaukas po oda, kaip daznai buna

o kur ta sudokrema rasti? vaistinese, ar ir paprastose parduotuvese yra?
Papildyta:
as siaip irgi turiu didziule problema, nes labai jau veslu ten pas mane :/ ir nuo skutimo, ir nuo depiliaciniu kremu ir nuo visokiu kremuku po depiliaciju beria nuo antros dienos, ir nieko negaliu padaryt. skauda viska, o apie per naujo dygstancius plaukelius net pagalvot baisu, nes paraudusios odos depiliuot kas tris dienas negaliu, o norisi kad visai nesimatytu plaukeliu :/ pas kosmetologe eiti tikrai geda, nes jauciu ji dar nebus macius tiek krumeliu, kiek pas mane, tai turiu toki didziuli kompleksa :/ ir nzn ka daryt blush2.gif MB tai jau susitaikes su krumynais biggrin.gif sako, kad myli tokia, kokia esu, ir jei jau 5 metus nepabego, tai ko gero, kad tikrai biggrin.gif bet va, norisi vistik ir paciai pasijusti graziai.. del vieno kito spuogelio nebedavociau, nu bet isberia viska!.. praradau vilti, ir nzn ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrr @ 2010 03 08, 00:35)
o kur ta sudokrema rasti? vaistinese, ar ir paprastose parduotuvese yra?
Papildyta:
as siaip irgi turiu didziule problema, nes labai jau veslu ten pas mane :/ ir nuo skutimo, ir nuo depiliaciniu kremu ir nuo visokiu kremuku po depiliaciju beria nuo antros dienos, ir nieko negaliu padaryt. skauda viska, o apie per naujo dygstancius plaukelius net pagalvot baisu, nes paraudusios odos depiliuot kas tris dienas negaliu, o norisi kad visai nesimatytu plaukeliu :/ pas kosmetologe eiti tikrai geda, nes jauciu ji dar nebus macius tiek krumeliu, kiek pas mane, tai turiu toki didziuli kompleksa :/ ir nzn ka daryt  blush2.gif  MB tai jau susitaikes su krumynais  biggrin.gif  sako, kad myli tokia, kokia esu, ir jei jau  5 metus nepabego, tai ko gero, kad tikrai  biggrin.gif  bet va, norisi vistik ir paciai pasijusti graziai.. del vieno kito spuogelio nebedavociau, nu bet isberia viska!.. praradau vilti, ir nzn ka daryt sad.gif

Tikrai bandyk eiti pas kosmetologę - kelias savaites bus švaru ir švelnu, jokių spuogelių wub.gif O dėl krūmynų tai kosmetologės tiek visko yra prisižiūrėjusios, kad niekas jų nebenustebins mirksiukas.gif meskit šalin kompleksus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2010 03 08, 08:13)
Tikrai bandyk eiti pas kosmetologę - kelias savaites bus švaru ir švelnu, jokių spuogelių  wub.gif  O dėl krūmynų tai kosmetologės tiek visko yra prisižiūrėjusios, kad niekas jų nebenustebins  mirksiukas.gif  meskit šalin kompleksus  4u.gif

sutinku 100 proc su issakyta nuomone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2010 03 08, 09:13)
Tikrai bandyk eiti pas kosmetologę - kelias savaites bus švaru ir švelnu, jokių spuogelių  wub.gif  O dėl krūmynų tai kosmetologės tiek visko yra prisižiūrėjusios, kad niekas jų nebenustebins  mirksiukas.gif  meskit šalin kompleksus   4u.gif

na as turiu tokia pacia probleme kaip ir pries tai rasiusi mergina.savo vestuviu proga meciau visus kompleksus ir nuvariau pas kosmetologe (pagal daugelio mano pazystamu merginu rekomendacijas). moteris tikrai labai profesionali ir patyrussiuose reikaluose, bet pamacius kaip sunkiai einasi depiliacij asiektiek sunerimo. pabande tepama vaska - teko iskart atsisakyti ( neiima visai), tada dejo vaska kur nuplesiamas suemus uz sukietiejusio vasko galiuko. as jau kentejau kaip begalejau stengiausi tyleti kad nenumusti upo kosmetologei, bet ji galiausiai pasidave pamacius kaip ziauriai oda israudo ir iskilo alerginiai spuogeliai. verysad.gif tai tik kirksnis aptvarke, o taip norejau visko verysad.gif dar paguode kad pastoviai lankantis plaukeliai galiausiai pasiduos ir bus lengiau juos depiliuoti. beje po poros savaiciu kai pradejo kaltis nuimtieji plaukeliai dar syki taip isbere kad ziauru ziureti buvo unsure.gif namie kartais su cukrum apsitvarkau palieku trikampiuka kuri dar gerai nutrumpinu ir grazu buna pora savaiciu o tada vel berimai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 08 kovo 2010 - 12:21
mergaitės dar veinas patarimas - depiliacijas darykitės per delčią - tada ir plaukeliai lengviau pasišalina ir neatauga taip greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2010 03 08, 09:13)
Tikrai bandyk eiti pas kosmetologę - kelias savaites bus švaru ir švelnu, jokių spuogelių  wub.gif  O dėl krūmynų tai kosmetologės tiek visko yra prisižiūrėjusios, kad niekas jų nebenustebins  mirksiukas.gif  meskit šalin kompleksus  4u.gif

Na jeigu jau yra isberta tai liks berimai ir po depiliacijos pas kometologe,nebbus lygu svelnu .Kai prades ataugineti vel bers labai, nes po vasko daugumai merginu iaugineja ir isberia,tad nestebuklai ir tos kosmetologes..
Atsakyti
Vasku su tarpais depiliuoju pora metu, labai patinka, bet ne visad pavykdavo atsiauginti, tai tekdavo griebtis peiliuku (vasara ir pan), bet peiliukai visad ''atlieka'' ta pacia misija, nepaisant to ar naudodavau kokias pagalbines priemones, ar ne. Esu isbandzius ir aliejukus, ir gyd. kremus ir t.t... Daug daug visko. Kazkiek aprimsta oda, bet labai minimaliai. Taigi, isvados tokios, kad jau kita diena oda buna be galo isberta, niezti, islenda pulingi spuogeliai, kentet vos imanoma. Ir va nori ar ne, bet po keliu diena neina vel depiliuotis, juk ten buna gyva zaizda doh.gif Per kelias sav tik susitvarko, uzgyja.

Su vasku visiskai kita situacija. Kai kosmetologe nudepiliuoja, tai oda buna ideali, svelni, neberia wub.gif Man idomu, kaip manot, gali buti, kad peiliukai man jau visad bus kaip priesai ir negalesiu sugyvent su jais? g.gif Dabar per ta krize ne visad galiu sau leisti kosmetologu paslaugas, masciau gal su peiliukais susigyvent, bet kalbant apie bikini (lygiai tas pats ir su pazastimis) zona, tai tiesiog neimanoma verysad.gif

Man vaskas siaip idealus variantas, tik siek tiek gaila, kad tenka laukti kol ataugs plaukeliai, ir va tas etapas toks durnas buna, ypac bikinio sezonu...na, bet is kitos puses, net depiliuodama su peiliukais, daznai to daryt negaleciau, nes bunu isberta ir neiskesciau zaizduotos odos skusti unsure.gif Peiliuku tai kokiu tik isbandzius nesu...ir kaip minejau, priemoniu visokiu po dep..ir t.t. ir pan Ir vis tiek atrodo, kad neimanoma, jog nusiskusciau su peiliuku ir kita diena oda butu neisberta cool.gif

Beje, dar kazkada depiliuodavau su depiliciniais kremais. Tai kaip uzeidavo, kartais isberia, kartais viskas gerai buna...bet po kremo tai isvis rezultatas vienadienis, kita jau lenda plaukeliai. Vaskas saunus tuo, kad pora sav gali dziaugtis nuostabia oda ir nesijaudint del nieko..bet va po to kai ataugineja... doh.gif Nors kartais atauginejancius sonuose su pincetu israunu, tai dar galima sakyt problema dalinai issprendziama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 08 kovo 2010 - 21:00
tai pabandyk pati namie su vasku ar cukraus pasivirk. zinau kad begalo sunku paciai graziai pasidaryti ir nevisada pavyksta idealiai ,bet tikrai imanoma bent jau kol krize spaudzia. as pas kosmetologe ejau kelis kartus bikinio depiliuoti vasku. man sis metodas netiko nes p to ziauriai iaugineja ir beria , tai depiliuoju pati cukrum siektiek maziau beria ir ne taip iauga. aisku butu galima salone su cukrum gal dar geriau butu , bet cia tai jau begalo brangiai atsieina. o beto kaip jau cia kazkuri sake jei beria tai bers kazkiek ir po kosmetologes is esmes ne stebuklus jos ten daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėčiau ir aš pasidalinti savo epiliacijos paslaptimis blush2.gif visa tą srity epiliuosi su elektriniu epiliatoriumi smile.gif o kad neskaudėtu naudoju nerealia priemonę suteikiančia vienitę nejautrą apie 15-20 min "Lidocain" vadinasi, jis skirtas odontologams, dermotologams, ginekologams, tad drąsiai galima jį naudoti ir ten norint kad neskaudėtu smile.gif pradžioj biškuti buna paraudę po epiliacijos, bet po kelių valandų tai praeina, ir keletą savaičių galiu džiaugtis glotnia oda smile.gif beto po kokiu 3 procedūrų plaukeliai žymiai silpnesni, tad manau kad neužilgo ir be nejautros galėsiu epiliuotis smile.gif beje po epiliacijos ir prieš dar naudoju vandenilio peroksidą, bei kartais pylingą smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man geriausiai padeda nuraminti sudirginta oda po depiliacijos tai vaikiskas aliejukas johnson.
Atsakyti
QUOTE(Giedruleee @ 2010 03 25, 18:03)
Sveikos smile.gif norėčiau ir aš pasidalinti savo epiliacijos paslaptimis  blush2.gif visa tą srity epiliuosi su elektriniu epiliatoriumi smile.gif o kad neskaudėtu naudoju nerealia priemonę suteikiančia vienitę nejautrą apie 15-20 min "Lidocain" vadinasi, jis skirtas odontologams, dermotologams, ginekologams, tad drąsiai galima jį naudoti ir ten norint kad neskaudėtu smile.gif pradžioj biškuti buna paraudę po epiliacijos, bet po kelių valandų tai praeina, ir keletą savaičių galiu džiaugtis glotnia oda smile.gif beto po kokiu 3 procedūrų plaukeliai žymiai silpnesni, tad manau kad neužilgo ir be nejautros galėsiu epiliuotis smile.gif beje po epiliacijos ir prieš dar naudoju vandenilio peroksidą, bei kartais pylingą smile.gif thumbup.gif

jeigu ne paslaptis kur galima nusipirkti tokia priemone? smile.gif
Atsakyti
aha ir mane tai domina ir ar ji ne su receptu? rolleyes.gif
Atsakyti