Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

aš pasitepu bepanthen kremu. Labai geras, jokių spuogelių ar išbėrimų po depiliacijos nepasirodo.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 02, 17:33)
guzai:( panasus kaip ant veido giluminiai,kai buna,tik kad supuliuoja lb retai,dauguma tiesiog gumbai, kuriuos nudraskius nera nei pulio nei iaugusio plaukelio. Zinau,zinau liesti negalima,bet kai nelieciau vieno tokio tai nuo birzelio ir tupi,kaip karpa.Jau daug menesiu man taip,atrodo grynai atsiranda nuo depiliacijos(elastiniu vasku) ir nebedingsta,praeina raudonumas,sudirgimas o jie ir lieka. Dezinfekuoju,pilinguoju, tepu cinko oksidu. dDepiliuojuosi visur,o beria tik paciam prieky..Seip sis budas man geresnis nei skutimas ar kremai.
Tikiuosi,kad cia ne kokios odos liaukos ishsokusios..

o Jūs depiliuojatės kai reik ar paisot tokios pagrindinės kaip taisyklės PO CIKLO , NES VISOMS KLIENTĖMS tiesiog reikalavimas toks būna, na o jei jau ta klientė kaip draugė tampa tai net pakeliu tona blush2.gif biggrin.gif žinau apie ką Jūs kalbat yra buvę ir pas mane , tačiau jei jo nekrapštysit bent jau kol pilnai sugręstai jis išsivalys pats arba bus daug lengviau jį išspausti ir liekamieji reiškiniai bus trumpesni , unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lolipop' @ 2009 10 04, 00:44)
Dabar pagalvojau kaip tos victoria secret manekenės, jos juk visa kuna beveik depiluoja, kaip jos iskencia ... ;]

tikrai nemanau , kad jos naudojasi tokias būdais biggrin.gif
Atsakyti
ankščiau berdavo ohoho skutant, ne tik bikinį, bet ir blauzdas, tai peiliukų šioms vietoms nori nenori teko atsisakyt. O dabar esu patenkinta, nes problemų nebeturiu, jau treti metai tik su pincetu pešu, ir rezultatai idealūs (blauzdų tas neliečia). Pakanka per savaitę tam skirti 10min ir visada būna švelnu ir gražu., nei vieno plaukelio. thumbup.gif kartą savaitėje su aštria kempine patrinu, plaukeliai neįauginėja. Nors pačioje pradžioje buvo ir taip, bet praėjau jau tą laikotarpį. Tai va, jei dabar norėčiau kokią juostelę atsiauginti tai nieko nesigautų, nes jau taip išretėję tie plaukeliai. thumbup.gif Aišku ten jau visai apačioj ar prie užpakaliuko tai su pincetu nepasidarbuosi, tai imu skustukus, bet problemos jokios nematau, nes berdavo tai tik viršuje.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 08, 00:41)
ankščiau berdavo ohoho skutant, ne tik bikinį, bet ir blauzdas, tai peiliukų šioms vietoms nori nenori teko atsisakyt. O dabar esu patenkinta, nes problemų nebeturiu, jau treti metai tik su pincetu pešu, ir rezultatai idealūs (blauzdų tas neliečia). Pakanka per savaitę tam skirti 10min ir visada būna švelnu ir gražu., nei vieno plaukelio. thumbup.gif  kartą savaitėje su aštria kempine patrinu, plaukeliai neįauginėja. Nors pačioje pradžioje buvo ir taip, bet praėjau jau tą laikotarpį. Tai va, jei dabar norėčiau kokią juostelę atsiauginti tai nieko nesigautų, nes jau taip išretėję tie plaukeliai. thumbup.gif Aišku ten jau visai  apačioj ar prie užpakaliuko tai su pincetu nepasidarbuosi, tai imu skustukus, bet problemos jokios nematau, nes berdavo tai tik viršuje.

tu teisi beria tik virsje kazkodel. g.gif O kiek laiko pradzioje berdavo? Nes as jau keli menesiai pesioju pincetu ir vasku, o iaugineja ir beria nepaisant visu pilingavimu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 08, 08:51)
tu teisi beria tik virsje kazkodel. g.gif  O kiek laiko pradzioje berdavo? Nes as jau keli menesiai pesioju pincetu ir vasku, o iaugineja ir beria nepaisant visu pilingavimu.

jei aš su kokiu vašku ar epiliatorium dabar pavaryčiau neabejoju kad išbertų, nes žymiai labiau oda dirginama, o bėrė gal kokius 4kartus, kai atauginėdavo, paskui jau nebe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 08, 01:41)
ankščiau berdavo ohoho skutant, ne tik bikinį, bet ir blauzdas, tai peiliukų šioms vietoms nori nenori teko atsisakyt. O dabar esu patenkinta, nes problemų nebeturiu, jau treti metai tik su pincetu pešu, ir rezultatai idealūs (blauzdų tas neliečia). Pakanka per savaitę tam skirti 10min ir visada būna švelnu ir gražu., nei vieno plaukelio. thumbup.gif  kartą savaitėje su aštria kempine patrinu, plaukeliai neįauginėja. Nors pačioje pradžioje buvo ir taip, bet praėjau jau tą laikotarpį. Tai va, jei dabar norėčiau kokią juostelę atsiauginti tai nieko nesigautų, nes jau taip išretėję tie plaukeliai. thumbup.gif Aišku ten jau visai  apačioj ar prie užpakaliuko tai su pincetu nepasidarbuosi, tai imu skustukus, bet problemos jokios nematau, nes berdavo tai tik viršuje.

ir kaip reikia susisukti su pincetu, as nesusiriesciau doh.gif ax.gif
reikes pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 08, 19:42)
ir kaip reikia susisukti su pincetu, as nesusiriesciau doh.gif  ax.gif
reikes pabandyti

na sakau, jau pačioj apačioj, ant lūpų tai jau nebepasipešiosi, bet viršuj tai be problemų. Nebent turint be galo didelį pilvą galima nesusiriest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutaa @ 2009 10 02, 17:13)
Su peiliukais-ar su kitom priemonem visada isberia ir niesti-turbut jau tkai oda doh.gif

As po depiliacijos bikinio srityje pradejau naudoti "SudoCrem"-sis kremukas nera brangus,ilgam uztenka,tepti daug jo nereikia,ramina oda,o kas aktualiausia,tai nebere po depiliacijos ax.gif esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 09, 01:24-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 09, 01:24)
As po depiliacijos bikinio srityje pradejau naudoti "SudoCrem"-sis kremukas nera brangus,ilgam uztenka,tepti daug jo nereikia,ramina oda,o kas aktualiausia,tai nebere po depiliacijos ax.gif esu patenkinta wub.gif

as maziukei naudojau ta krema, kad nuo pampersu nesustu.negalvojau, kad ir tinka po depiliacijos.
jap, jo ilgam uzyeks.jis riebus, sunkus.o kainuoja apie 10-15lt
reikes pasiknist, surast ir naudot.
dariau depiliacija su pincetu-visai neskauda, oda grazi, tik db snd eisiu sveist, kad neiaugtu plaukas po oda, kaip daznai buna
Atsakyti
bet sudokremas tik nuima sudirgima po depiliacijos, o plaukekliams neiaugti ar jau esantiems guzams gyti nepadeda? na jeigu nuo iauginejimo jau senai isberta tai juo tepti neverta?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 10, 14:58)
bet sudokremas tik nuima sudirgima po depiliacijos, o plaukekliams neiaugti ar jau esantiems guzams gyti nepadeda? na jeigu nuo iauginejimo jau senai isberta tai juo  tepti neverta?

taip, ramina sudirgusia oda, sudocream tikrai nepades apsisaugoti nuo iaugusiu plaukeliu.. girdejau, kad gerai patepti oda arbatmedzio aliejuku ar kremu su juo, taip ir oda raminama ir plaukeliams geriau. tiksliai nezinau-bijau prikalbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 10, 16:07)
taip, ramina sudirgusia oda, sudocream tikrai nepades apsisaugoti nuo iaugusiu plaukeliu.. girdejau, kad gerai patepti oda arbatmedzio aliejuku ar kremu su juo, taip ir oda raminama ir plaukeliams geriau. tiksliai nezinau-bijau prikalbet g.gif

Taip,jus teisi, man kosmetologe taip ir patare- tepti tuos iaugusius arbamedzio aliejumi, taciau tie guzai man taip ramybes neduoda ir taip atsibodo,kad vis ieskau kuo dar cia pasitepus,kad greiciau berimui praejus,po depiliacijos kaip keista bebutu oda beveik nesudirgsta,tik veliau siaubingai isberia,nepasiant kadieninio pilingo
Atsakyti