Perskaiciau ir as visa tema, tikrai idomiu pasisakymu buvo.
Kadangi cia visos dalinasi savo patirtimi, tai ir as pasakysiu kaip kovoju su plaukeliais.
Nuo skustuku koju neberia, bet kaip kai kurios jau minejo, tas eziukas jau atsiranda kita diena arba net tos pacios dienos vakare.
Su vasku taipat bandziau pas kosmetologe net kelis kartus ir pas tas pacias kosmetologes ir skirtinguose salonuose, bet ziauriai skaudejo ir labai po to berdavo.
Bandziau ir fotoepiliacija, tai skausmas panasus kaip darant su vasku, ten kazkaip sudegina tuos plaukus, bet reikejo keliu proceduru, kad butu efektas, o as sugebejau atkentet tik dvi..
Geriausias variantas kuri bandziau tai plauku salinimas lazeriu
Jau po pirmos proceduros nebeataugo mazi ploteliai plaukeliu, o po antros proceduros tie ploteliai padvigubejo, taciau nebaigiau reikiamo kiekio proceduru, nes pasidare gaila pinigu
bikini 600 vienas kartas + dar pazastis dariau tai dar 500. uz viena apsilankyma susidaro nemenka suma..
O dabar kad nebertu nieko nedarau, tik apkerpu ir slepiu po kelnaitem savo eziuka, bet galvoju issipesiot su pincetu, kazdien po kelis plaukelius, kad iskart labai neskaudetu
Sveikos,
neperskaiciau visos temos, tas sorry, jei mano patarimas kartosis, bet patarciau visoms, kurios bijo skausmo depiliuojant, pries depiliacija paguleti siltoje, net karstokoje vonioje. is patirties pasakysiu, kad skirtumas,kai depiliuoji po vonios yra nesulyginamas, nes atsiveria visos poros ir plaukeliai daug lengviau pasisalina. as taip darau ir pries skusdamasi peiliukais, tai skirtumas irgi jauciasi, oda daug minkstesne, ne taip suirzta. taigi,pameginkit.
neperskaiciau visos temos, tas sorry, jei mano patarimas kartosis, bet patarciau visoms, kurios bijo skausmo depiliuojant, pries depiliacija paguleti siltoje, net karstokoje vonioje. is patirties pasakysiu, kad skirtumas,kai depiliuoji po vonios yra nesulyginamas, nes atsiveria visos poros ir plaukeliai daug lengviau pasisalina. as taip darau ir pries skusdamasi peiliukais, tai skirtumas irgi jauciasi, oda daug minkstesne, ne taip suirzta. taigi,pameginkit.
QUOTE(Kasulia @ 2009 09 27, 18:06)
Sveikos,
Aciu uz patarima Kasulia reiks ir man paguleti vonioj pries tas skausmingas proceduras
Odyte po depiliacijos gerai nuramina uztepta tokia kosele: sutrinta aspirino tablete ir ismaisyta su vandeniu. Palikt reiketu kol sudziusta.
O kaip gydyti isberimus po depilaicijos praejus jau kokiom dviem savaitem?Niekas nepadeda
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 30, 09:40)
O kaip gydyti isberimus po depilaicijos praejus jau kokiom dviem savaitem?Niekas nepadeda
tikriausiai iauge plaukeliai tuose isberimuose, bandyk sveist su kokiu siurkstesniu sveitikliu, ar koki veido krema su rugstimi panaudok- na esme suploninti oda kad isaugtu tie istrige plaukeliai. man taip kartais buna po depiliatoriaus, nes plaukiukai labai minksti ataugineja ir nesugeba iveikt normaliai odos barjero, pasilieka po ja- pastebejau kad skutant tokiu dalyku nera
Merginos, jau geriau peiliukai neikremai , na nebent labai jau jie tinka tai tada sakau, kad tikrai tai yra pats geriausias būdas bet būtent tam žmogui, tačiau turiu pavyzdžių kurie yra labai nusivylę ir turėjoproblemų, nes visdėlto jūs ant savo didžiausio turto odos tepat chemija
Papildyta:
Labailiuksiškas patarimas, nes oda išbrinksta suminkštėja, tačiau netaip lengva ja visoms pasinaudoti
Papildyta:
o kaip tie bėrimai atrodo gal galit plačiau parašyti? ir kokia depiliacijos rūsim naudojatės?
Papildyta:
QUOTE(Kasulia @ 2009 09 27, 19:06)
Sveikos,
Labailiuksiškas patarimas, nes oda išbrinksta suminkštėja, tačiau netaip lengva ja visoms pasinaudoti
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 30, 10:40)
o kaip tie bėrimai atrodo gal galit plačiau parašyti? ir kokia depiliacijos rūsim naudojatės?
QUOTE(ALLUREs @ 2009 10 02, 16:01)
Merginos, jau geriau peiliukai neikremai , na nebent labai jau jie tinka tai tada sakau, kad tikrai tai yra pats geriausias būdas bet būtent tam žmogui, tačiau turiu pavyzdžių kurie yra labai nusivylę ir turėjoproblemų, nes visdėlto jūs ant savo didžiausio turto odos tepat chemija
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
guzai:( panasus kaip ant veido giluminiai,kai buna,tik kad supuliuoja lb retai,dauguma tiesiog gumbai, kuriuos nudraskius nera nei pulio nei iaugusio plaukelio. Zinau,zinau liesti negalima,bet kai nelieciau vieno tokio tai nuo birzelio ir tupi,kaip karpa.Jau daug menesiu man taip,atrodo grynai atsiranda nuo depiliacijos(elastiniu vasku) ir nebedingsta,praeina raudonumas,sudirgimas o jie ir lieka. Dezinfekuoju,pilinguoju, tepu cinko oksidu. dDepiliuojuosi visur,o beria tik paciam prieky..Seip sis budas man geresnis nei skutimas ar kremai.
Tikiuosi,kad cia ne kokios odos liaukos ishsokusios..
Su peiliukais-ar su kitom priemonem visada isberia ir niesti-turbut jau tkai oda
QUOTE(Ruutaa @ 2009 10 02, 17:13)
Su peiliukais-ar su kitom priemonem visada isberia ir niesti-turbut jau tkai oda
O ar naudojat kokį nors kremą?
Dabar pagalvojau kaip tos victoria secret manekenės, jos juk visa kuna beveik depiluoja, kaip jos iskencia ... ;]
esant bėrimams po skutimo galima patepti arbatmedžio aliejum, dar toks tepaliukas su žolytėmis Boro plius tinkamas