QUOTE(Raganiūkštė @ 2004 05 02, 10:09)
Matai, Aušrine, tas skauda-neskauda dar matyt priklauso nuo to ,,miško" tankumo ir ,,šaknų gilumo" Vienai gal ir nieko, o kitoms...Man tai, nors šiaip, manau, esu gana kantri, bikinio ravėjimas būtų kažkoks sado-mazo Gal pas mane šaknys gilios ar kas, bet net pincetu išrovus plaukelį toj srity, iškart atsiranda tokia mini žaizdelė, tai ką kalbet, jeigu ravėt viską
As viena vasara sugalvojau apsiraveti(elektriniu epiliatoriumi),kad per maudymuka plaukai neislystu,tai vietoje kiekvieno plauko pasidare kraujo lasai ,veliau-sasai,zodziu, zaizdas iki rudens gydziau. Mano labai juodas,kietas ir storas plaukas ,tai toookia problema Kai nuskutu-duria,lyg dantu sepetukas,koju negaliu suglausti,persti,niezti...depiliacinis kremas(laikiau valanda,vietoje 3 minuciu)mano plauko nesuardo...kosmaras kazkoks,niekaip sios savo problemos neissprendziu.Tai perku labai uzdara maudymuka ir jau keli metai vaikstau su baisiomis garbanomis(sprindzio plocio,puses sprindzio aukscio kietu sepeciu) O dabar is viso toje vietoje plaukai ne madoje.Mama pasakojo,kad jos laikais kuo daugiau plauku budavo(ant putes,koju) ,tuo graziau,tipo tai karstumo pozymis ir tai vyrus gundydavo. O maniskis tai snairai i tokius mano grozius ziuri