Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Raganiūkštė @ 2004 05 02, 10:09)
Matai, Aušrine, tas skauda-neskauda dar matyt priklauso nuo to ,,miško" tankumo ir ,,šaknų gilumo" rolleyes.gif Vienai gal ir nieko, o kitoms...Man tai, nors šiaip, manau, esu gana kantri, bikinio ravėjimas būtų kažkoks sado-mazo fear.gif Gal pas mane šaknys gilios ar kas, bet net pincetu išrovus plaukelį toj srity, iškart atsiranda tokia mini žaizdelė, tai ką kalbet, jeigu ravėt viską fear.gif  fear.gif  fear.gif

As viena vasara sugalvojau apsiraveti(elektriniu epiliatoriumi),kad per maudymuka plaukai neislystu,tai vietoje kiekvieno plauko pasidare kraujo lasai doh.gif ,veliau-sasai,zodziu, zaizdas iki rudens gydziau. doh.gif Mano labai juodas,kietas ir storas plaukas verysad.gif ,tai toookia problema doh.gif Kai nuskutu-duria,lyg dantu sepetukas,koju negaliu suglausti,persti,niezti...depiliacinis kremas(laikiau valanda,vietoje 3 minuciu)mano plauko nesuardo...kosmaras kazkoks,niekaip sios savo problemos neissprendziu.Tai perku labai uzdara maudymuka ir jau keli metai vaikstau su baisiomis garbanomis(sprindzio plocio,puses sprindzio aukscio kietu sepeciu) verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif O dabar is viso toje vietoje plaukai ne madoje.Mama pasakojo,kad jos laikais kuo daugiau plauku budavo(ant putes,koju) ,tuo graziau,tipo tai karstumo pozymis ir tai vyrus gundydavo. lotuliukas.gif O maniskis tai snairai i tokius mano grozius ziuri doh.gif
Atsakyti
Tai gali bent jau su elektriniu peiliuku ne nuskusti, o nukirpti trumpai, ir nebus veslios seveliuros wink.gif
Atsakyti
As buvau susidurusi su ta pacia problema. Bet pradejau depiliuotis vasku kosmetikos kabinete. Negaliu atsidziaugti thumbup.gif Pilnai atauga plaukai gal po menesio, o po skutimo jau kita diena badosi. Negaliu sakyt, kad neskauda, bet kenteti tikrai galima ir verta, kas svarbiausia.
As moku 25 Lt uz bikini depiliacija Kaune.

QUOTE(nusoulsista @ 2009 09 11, 15:07)
gal butu galima suzinoti kurioje vietoje kaune toki stebuklai daromi?  bigsmile.gif  cool.gif

As irgi noreciau suzinoti kurioje cia vietoje ir jei galima kontaktus. O cia uz pilna depiliacija 25?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manjana1: 17 rugsėjo 2009 - 16:33
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 17, 08:57)
Tai gali bent jau su elektriniu peiliuku ne nuskusti, o nukirpti trumpai, ir nebus veslios seveliuros wink.gif

Trumpinti tai trumpinu,bet kaip noretusi plaukuota plota sumazinti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2009 09 17, 19:26)
Trumpinti tai trumpinu,bet kaip noretusi plaukuota plota sumazinti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sveiki, puikiai Jus suprantu, nes pati turėjau tą pačią bėdą, plaukeliai tankūs ir pakankamai stori, oda plona ir jautri, kuo bedepiliuodavau, amžinai turėjau problemų - skutimas man netinka visiškai, nes tą daryti reikėtų 2 kartus per dieną, ryte ir vakare, ir vistiek oda neatrodydavo švari, oda plona ir matėsi juodi taškeliai, epiliatoriaus ir vaško naudoti negaliu, nes neištveriu to skausmo, ir be to plaukeliai pradedavo įauginėti, susidarydavo pūlinukai, šašiukai, žodžiu visos kojos buvo išbertos raudonais ir mėlynais taškeliais, banžiau ir elektroepiliaciją, bet siaubingai skaudu ir reikia atlikti labai daug procedūrų, ir buitinį lazerį naudojau, padėjo tik bikiniui, o kojų su juo taip ir nesutvarkiau, tam reikia be galo daug laiko, tiesiog nuleidau rankas. Jau beveik susitaikiau, kad nebeturėsiu gražios kojų odos, bet nesustabdomas techninis progresas netyčia pradžiugino biggrin.gif jau beveik nebeturiu plaukelių ant kojų, pagrindinė didžiulė jų masė man išslinko iškart po 2 procedūros, gamintojas sako, gali prireikti 3-4 procedūrų, plaukai nebeįauginėja, užgyja visi tie raudoni taškeliai, nenoriu reklamuotis, tas daiktas ypatingos reklamos nereikalauja, pasiskaitykit pačios, įkeliu nuorodą į savo temą, jei turėsite kažkokių klausimų dėl aparato eksploatacijos, mielai padėsiu visoms išsiaiškinti kaip ir kas 4u.gif

Fotoepiliacija namuose

Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2009 09 18, 10:16)
Sveiki, puikiai Jus suprantu, nes pati turėjau tą pačią bėdą, plaukeliai tankūs ir pakankamai stori, oda plona ir jautri, kuo bedepiliuodavau, amžinai turėjau problemų - skutimas man netinka visiškai, nes tą daryti reikėtų 2 kartus per dieną, ryte ir vakare, ir vistiek oda neatrodydavo švari, oda plona ir matėsi juodi taškeliai, epiliatoriaus ir vaško naudoti negaliu, nes neištveriu to skausmo, ir be to plaukeliai pradedavo įauginėti, susidarydavo pūlinukai, šašiukai, žodžiu visos kojos buvo išbertos raudonais ir mėlynais taškeliais, banžiau ir elektroepiliaciją, bet siaubingai skaudu ir reikia atlikti labai daug procedūrų, ir buitinį lazerį naudojau, padėjo tik bikiniui, o kojų su juo taip ir nesutvarkiau, tam reikia be galo daug laiko, tiesiog nuleidau rankas. Jau beveik susitaikiau, kad nebeturėsiu gražios kojų odos, bet nesustabdomas techninis progresas netyčia pradžiugino  biggrin.gif  jau beveik nebeturiu plaukelių ant kojų, pagrindinė didžiulė jų masė man išslinko iškart po 2 procedūros, gamintojas sako, gali prireikti 3-4 procedūrų, plaukai nebeįauginėja, užgyja visi tie raudoni taškeliai, nenoriu reklamuotis, tas daiktas ypatingos reklamos nereikalauja, pasiskaitykit pačios, įkeliu nuorodą į savo temą, jei turėsite kažkokių klausimų dėl aparato eksploatacijos, mielai padėsiu visoms išsiaiškinti kaip ir kas 4u.gif

Fotoepiliacija namuose

REKLAMAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano oda šioj srity taip pat labai jautri. Bet prieš daugelį metų atradau Vitaskin kremą, kurį lig šiol naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 18, 14:10)
REKLAMAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mirksiukas.gif

Neteiskit griežtai, mamytės blush2.gif Dalinuosi su Jumis savo išradimais 4u.gif Pati kenčiu nuo beždžioniško plaukuotumo, išbandžiau beveik viską kas tik egzistuoja, pakol kas geresnės priemonės tikrai nemačiau. Bet kalbu tik asmeniškai apie save, kitos skuta plaukučius, rauna ir nemato jokio vargo, nevisoms šis aparatas reikalingas, bet tos kurios kenčia nuo per didelio plaukuotumo, mane supras 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausia depiliuotis depiliaciniu kremu, negalėčiau epiliatorium mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 09 21, 19:28)
Man tai geriausia depiliuotis depiliaciniu kremu, negalėčiau epiliatorium mega_shok.gif

O man ir po kremo buvo isbere...o jei kokia zaizdele buna ,tai po depiliacinio kremo net kraujuot pradeda doh.gif
Koki konkreciau naudoji?
Atsakyti
Veet, žalią
user posted image

tik palaikau truputi ilgiau (apie 10 min), nes per 3 min nesuveikia tikrai.
Oda buna minksta. ir ta mentelė labai faina, tokia gumuniu kraštu, labai gerai nuvalo plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 22 rugsėjo 2009 - 08:05
QUOTE(Jazira @ 2009 09 22, 09:03)
Veet, žalią
user posted image

tik palaikau truputi ilgiau (apie 10 min), nes per 3 min nesuveikia tikrai.
Oda buna minksta. ir ta mentelė labai faina, tokia gumuniu kraštu, labai gerai nuvalo plaukus.

Vartoji sita jau kuris laikas. Man tiko, tik reikia ilgiau palaikyti. Jokiu berimu ar kitu nemaloniu pojuciu.
Atsakyti