Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 04, 17:57)
Sveikos, visos temos neskaičiau, bet radau tokį būdą... http://nmc.lt/index....usalinimas/8803 Tik aišku, jau piniginę tektų pakratyti doh.gif Bet turint galvoje, kad plaukai nebeatauga, tai gal visai ir nieko, po truputį "ravėtis"  g.gif  rolleyes.gif

tai nera didelė naujove tik gal dabar ja reklamuot pradėjo, tie kurie turi hipertrikozes ar hirsutizmo problemą, tai manau tikrai žinojo ši buda, nezinau kaip siuolaikinė aparatura, bet šiaip randelis likdavo ne kaip ten raso kelioms dienoms, sakė nemazai likdavo ir visam laikui bet efekta 100%, o gal aparatūra taip ištobulino, kad pašalino liekamų randu problema g.gif tai va šis budas turbut vadinasi GALVANIC, dar yra TERMOLIZĖS ir DERINIO METODIKA, apie kurias suzinojau besimokydama 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(axioma @ 2009 02 05, 00:40)
tai ni, ko čia pykti juk  4u.gif

aš nežinau kas tai per daiktas, tik šiandien nusipirkau  unsure.gif 
tik va kažkaip tikėjausi , kad gal jau šita priemonė bus TOJI, tai nuliūdau biškį.

bandėt arbatmedi? ar levandos eterini alieju?
Atsakyti
nebandžiau aliejų, tai reiks dabar jų ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 02 05, 00:53)
nebandžiau aliejų, tai reiks dabar jų ieškoti smile.gif

arbatmedis tai labai populiarus daiktas, jis po plauku salinimo proceduros gali pagriauzt, yra ir dideliais kiekiais pirkt, o va levandu tai jau bus mazas kiekis ir kaina jei tikras tai bus brangoka , tai geriau pradet nuo arbatmedzio
Atsakyti
As irgi turiu sita problema ir jau baigia uzknisti ji mane. Pas ka netoks stiprus jautrumas, galit pabandyti Cinko tepala(vaistinese). Nuima berima ir paraudima.
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 04, 22:56)
tai šalinimo vašku ir yra šis trukumas, kad plaukeliai turi but tam tikro ilgio t.y 3-4 mm. ir pries ir per menesines nerekomenduojama atlikt depiliacijų  mirksiukas.gif

Viska puikiai žinau, jau keli metai šalinu vašku mirksiukas.gif Bet kartais tenka ir nuskusti ir tada prasideda doh.gif O kojas ir po vaško beria, jau išbandžiau visas priemones doh.gif Bikini dar galėčiau kažkaip susitvarkyti, bet kojų bėrimas varo į neviltį. Vasara noriu užsidėti sijoną, bet negaliu, nes kojos baisios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 02 05, 17:01)
Viska puikiai žinau, jau keli metai šalinu vašku  mirksiukas.gif Bet kartais tenka ir nuskusti ir tada prasideda  doh.gif O kojas ir po vaško beria, jau išbandžiau visas priemones  doh.gif Bikini dar galėčiau kažkaip susitvarkyti, bet kojų bėrimas varo į neviltį. Vasara noriu užsidėti sijoną, bet negaliu, nes kojos baisios  verysad.gif

uzjauciu 4u.gif o kaip tas bėrimas atrodo?
Atsakyti
Visos temos neskaiciau,bet va paskutinis postas apie kojyciu berima po skutimosi uzkliuvo ir norejau pakomentuot.Grynai is savos praktikos 4u.gif Ar bandet paeksperimentuot peiliukais?>Labai alergizuoja tie kur yra su visokiais neva apsaugojimas,sutepimais alijosiaus ekstraktais ir panasiai.Pabandykit nusipirkt paprasciausius peiliukus vienos eiles(man BIC labai geri)ir skutant muiluokit naturalia priemone-pvz MEDIMIX zaliu muiliuku,ten neieina SLS,kuris alergizuoja labai.Gal pades ir jums (bent jau man padejo ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(judre @ 2004 04 27, 11:06)
o Mandalina aciu, as tai zulinu pries plauka, kad tipo geriau nusiskustu, o matai cia negerai. Zinosiu.

Niu as tai nezinau, kai skusdavau ne pries plauka, likdavo plaukeliu toks labai trumpas ilgis, atrodo lyg mazi juodi taskuciai ir taip nelygu, siurkstu, o vakare v?l reiktu skustis. Prad?jau naudoti elektrini epiliatoriu, tai ir maziau beria, bet jau skausmas!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2009 02 07, 12:35)
Niu as tai nezinau, kai skusdavau ne pries plauka, likdavo plaukeliu toks labai trumpas ilgis, atrodo lyg mazi juodi taskuciai ir taip nelygu,  siurkstu, o vakare v?l reiktu skustis. Prad?jau naudoti elektrini epiliatoriu, tai ir maziau beria, bet jau skausmas!

man ir naujiena kad paplaukui reik skust, tai ne paros neislaikys, o apie kojų švelnuma, tai net minčių nebus g.gif
Atsakyti
čia turbūt buvo kalbama apie bikini skutimą, kad palei plauką, o jūs apie kojas pradėjot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 07 vasario 2009 - 21:38
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 07, 14:49)
man ir naujiena kad paplaukui reik skust, tai ne paros neislaikys, o apie kojų švelnuma, tai net minčių nebus  g.gif

Wa butent, nei toj vietoj būtų švelnu, nei ir ant kojų, tai kks tikslas tada iš vis skusti, kad ežiukas vis tiek matosi. Geriausias būdas - epiliuotis siu elektriniu, wa ten tai gėris, bet jau skausmas....
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 02 07, 23:37)
čia turbūt buvo kalbama apie bikini skutimą, kad palei plauką, o jūs apie kojas pradėjot tongue.gif

tuo labiau bikini tai plaukai storesni tai kas is to kad nuskusi paplaukiui ir jokio malonumo nei patogumo net parai g.gif o apie kojas nepradėjom tik pagalvojom nuo paprasčiausio dalyko kur plaukai ne tokie veslus ir stori mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2009 02 08, 19:19)
Wa butent, nei toj vietoj būtų švelnu, nei ir ant kojų, tai kks tikslas tada iš vis skusti, kad ežiukas vis tiek matosi. Geriausias būdas - epiliuotis siu elektriniu, wa ten tai gėris, bet jau skausmas....

na aš dirbu su vašku tai kiek yra bandžiusiu pries tai epiliatoriu tai vieninga nuomone kad su vasku ne taip skausminga, ypač toms kurioms bet koks skausmas katastrofa mirksiukas.gif
Atsakyti