Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(bamba @ 2009 02 01, 20:12)
o kokį pilingą naudoji? ar tiesiog kempine trini?
ir po kiek laiko rezultatai jau pasimatė?  4u.gif

Kempine user posted image ir karta per savaite HEMPZ pilinga padarau user posted image
papurskiu ir po nakties jau berimai dingsta...nes man ir po vasko isberia.. ka jau sakyt apie skustuka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 02 01, 22:47)
papurskiu ir  po nakties jau berimai dingsta...nes man ir po vasko isberia.. ka jau sakyt apie skustuka... doh.gif

aišku, ačiū 4u.gif aš irgi su kempine kurį laiką terliojaus, kremais tepiau bet rezultatų nebuvo. Tai galvoju vėl pradėt ir dar tą purškalą įsigyt.
O įdomu ar kitokie antiseptiniai purškalai irgi tinka, ar čia kažkoks specialus g.gif nes turiu kitos firmos namie...
Atsakyti
merginos meskit peiliukus, kremus lauk darykit ilgalaike depiliacija, ji nepasiausia odos, plaukai atauga plonesni ir retesni.Nesu skeptiskai nusiteikus pries peiliukus, nes jais naudojaus ilga laika ir turedau problemu apie kurias čia diskutuojama, tačiau besimokindama depiliaciju isbandziau įvairiu vietu depiliacija vasku, tai ir berimu ner ir tarkim i pazastis nereik zvilgciot kiekviena diena ar dar neissikalė thumbup.gif dirbdama ant klienčių pastebejau, kad kaskart patobuleja ir mano ranka darant sau, taigi jei neturit galimybių į salona ar pan. tai tikrai galit išmokt pačios sau tai atlikt.
neskaiciau visos temos, nepykit jei jus nusiteikusios pries ilgalaikia depiliacija, aš tik parašiau tai kas man yra priimtiniau ir geriau
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 03, 13:47)
merginos meskit peiliukus, kremus lauk darykit ilgalaike depiliacija, ji nepasiausia odos, plaukai atauga plonesni ir retesni.Nesu skeptiskai nusiteikus pries peiliukus, nes jais naudojaus ilga laika ir turedau problemu apie kurias čia diskutuojama, tačiau besimokindama depiliaciju  isbandziau įvairiu vietu depiliacija vasku, tai ir berimu ner ir tarkim i pazastis nereik zvilgciot kiekviena diena ar dar neissikalė  thumbup.gif dirbdama ant klienčių pastebejau, kad kaskart patobuleja ir mano ranka darant sau, taigi jei neturit galimybių į salona ar pan. tai tikrai galit išmokt pačios sau tai atlikt.
neskaiciau visos temos, nepykit jei jus nusiteikusios pries ilgalaikia depiliacija, aš tik parašiau tai kas man yra priimtiniau ir geriau

O kas ta ilgalike depiliacija g.gif ? Tai vaskas ar kas? ir kaip tai butu galima pacioms pasidaryti namuose g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 03, 12:47)
merginos meskit peiliukus, kremus lauk darykit ilgalaike depiliacija, ji nepasiausia odos, plaukai atauga plonesni ir retesni.Nesu skeptiskai nusiteikus pries peiliukus, nes jais naudojaus ilga laika ir turedau problemu apie kurias čia diskutuojama, tačiau besimokindama depiliaciju  isbandziau įvairiu vietu depiliacija vasku, tai ir berimu ner ir tarkim i pazastis nereik zvilgciot kiekviena diena ar dar neissikalė  thumbup.gif dirbdama ant klienčių pastebejau, kad kaskart patobuleja ir mano ranka darant sau, taigi jei neturit galimybių į salona ar pan. tai tikrai galit išmokt pačios sau tai atlikt.

na kiekvienam savo... jei neberia nuo vaško tai aišku super, bet mane baisiai beria...Ir būtent todėl, kad tie plaukeliai susilpnėja ir nebeprasikala, auga po oda ir pan. Nors ir pilinguot bandžiau ir kremais tept ir viskuo....
O kai skutu tai normaliai prasikala ir bent neberia taip žiauriai unsure.gif
Atsakyti
ax.gif o pylinga naudojat smulku ar stambu? rolleyes.gif
as kiekviena dienqa patrinu su siurkscia kempine, o karta per savaite su stambiagrudziu pylingu pasveiciu, bet man nelabai veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2009 02 03, 20:38)
na kiekvienam savo... jei neberia nuo vaško tai aišku super, bet mane baisiai beria...Ir būtent todėl, kad tie plaukeliai susilpnėja ir nebeprasikala, auga po oda ir pan. Nors ir pilinguot bandžiau ir kremais tept ir viskuo....

Man irgi beria nesvarbu ką naudočiau. Bet vašku šiek tiek mažiau. Tačiau nervina, kad turi iki tam tikro ilgio ataugti, kad juos pašalinti doh.gif
Jau visai nevilty, nes ir su kojom tas pats verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, visos temos neskaičiau, bet radau tokį būdą... http://nmc.lt/index....usalinimas/8803 Tik aišku, jau piniginę tektų pakratyti doh.gif Bet turint galvoje, kad plaukai nebeatauga, tai gal visai ir nieko, po truputį "ravėtis" g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
persiskaičiau šiandien temą ir iškart nulekiau nusipirkti tą Cutasept F purškalą. gavau Baltijos vaistinių grupės vaistinėje, mokėjau 16.85 Lt. ryt skutinesiuosi smile.gif ir dar ant vyro išbandysiu- po skutimo jam kaklą siaubingai išberia, gal pamačys , o jei ne- tempsiu į NorthWay centrą, kad radiochirurginiu būdu išnaikintų tuos kaklinius šerius, nes jau man šridis kurią dieną neatlaikys į jį tokį bežiūrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 04 vasario 2009 - 18:22
QUOTE(bamba @ 2009 02 03, 21:38)

o kitokios rusies vaska bandet? g.gif aisku jei esat jautrios odos "savininkė" tai nieko ir nepakeisi g.gif beja pabandykit po depiliacijos patept arbatmedžiu, gali pagriaužt!!!!!!!!!!!! beja depiliacijas atlikti nerekomenduojama pries ir menesiniu metu, nes tada didesnė tikimybe, kad įaugs plaukeliai !!!!!!!!!!!!!!!!!! patikrintas dalykas!!!!!!!!!!!!! dar vienas budas tept vaška prieš plauko augimo krypti, plest plauko augimo kryptimi. tik tokiu atveju gali daugiau plaukeliu nutrukt, bet pabandyt verta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2009 02 04, 13:52)
ax.gif  o pylinga naudojat smulku ar stambu?  rolleyes.gif
as kiekviena dienqa patrinu su siurkscia kempine, o karta per savaite su stambiagrudziu pylingu pasveiciu, bet man nelabai veikia  unsure.gif

o ka Jūs norit paveikt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 02 04, 17:52)
Man irgi beria nesvarbu ką naudočiau. Bet vašku šiek tiek mažiau. Tačiau nervina, kad turi iki tam tikro ilgio ataugti, kad juos pašalinti  doh.gif
Jau visai nevilty, nes ir su kojom tas pats  verysad.gif

tai šalinimo vašku ir yra šis trukumas, kad plaukeliai turi but tam tikro ilgio t.y 3-4 mm. ir pries ir per menesines nerekomenduojama atlikt depiliacijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 04 vasario 2009 - 22:02
QUOTE(axioma @ 2009 02 04, 20:21)
persiskaičiau šiandien temą ir iškart nulekiau nusipirkti tą Cutasept F  purškalą. gavau Baltijos vaistinių grupės vaistinėje, mokėjau 16.85 Lt.   ryt skutinesiuosi smile.gif  ir dar ant vyro išbandysiu- po skutimo jam kaklą siaubingai išberia, gal pamačys , o jei ne- tempsiu į NorthWay centrą, kad radiochirurginiu būdu išnaikintų tuos kaklinius šerius, nes jau man šridis kurią dieną neatlaikys į jį tokį bežiūrint.

nepiknaudžiaukit juo nes per kepenis kerta, neleiskit kad jis patektu i kvepavimo takus, tai kas parduodama vaistinėse nebutinai yra gerai, farmacija yra "narkotiku" ir "nuodu" sandėlis, o Cutasept F vienas iš tu preparatų kuris paimtas iš jo doh.gif dziaugiuos, kad jis Jums padeda , bet paieskokit naturaliu produktu kuriuos duoda gamta ir nieko nereikalauja, nieko iš mūsų neatimdama blush2.gif
beja pasiskaičiau jo aprašymą, tai kaip ir nieko butų bet isigilinus kas parasyta tai baisu, tinka koju dezinfekcija, bet negana to ir batu, kad batuose gryba užmust tai kažkokio tirpaliuko tikrai nepakaks, o jei kap parasyta tinkamas i avalyne tai isivaizduokit kaip jis ardys jūsų odos struktūrą, na ir pagailėkit savo vyro, nepurskit ant kaklo doh.gif kosmetologijoj mes taip pat naudojame šį preparata, bet purskiam ant ranku, manikiūro metu , bet poto rankos pirkomos, pedikiuro metu taipat naudojamas, bet tada ir kojos mirkomos, niekada sis preparatas nebuna paliktas ant odos ilgesniam laiko tarpui.
nepykit jei supykdžiau tai mano nuomone ir nuoširdus patarimas visoms naudojančioms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 04 vasario 2009 - 22:25
tai ni, ko čia pykti juk 4u.gif

aš nežinau kas tai per daiktas, tik šiandien nusipirkau unsure.gif
tik va kažkaip tikėjausi , kad gal jau šita priemonė bus TOJI, tai nuliūdau biškį.
Atsakyti