Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

as tai isbandziau fotoepiliacija - liuks padeda! tiesa mano plaukas tvirta ir tamsus, tai geriausiai fotoepiliacijai pasiduoda.
O po skutimo tai man irgi labai sudirgdavo odele, berdavo, iauginedavo.. Tepaliukai po skutimo nepadedavo. Kosmetologe liepe naudoti levandu alieju (ne levandina!) - sito gerio radau Loccitane, kainavo mazulytis buteliukas apie 50lt, bet jo po laseli tik reikia - labai stipriai dezinfekuoja, zymiai geresnis poveikis nei kremuku visokiu, ir produktas naturalus thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar kuri naudojate Bepanthen po depiliacijos? Aš visada pasitepu, bet baigėsi ir prieš išmesdama pamiršau pažiūrėt, koks ten buvo, tepalas ar kremas doh.gif O ką jūs naudojat? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukugelele @ 2008 12 28, 23:15)
as tai isbandziau fotoepiliacija - liuks padeda! tiesa mano plaukas tvirta ir tamsus, tai geriausiai fotoepiliacijai pasiduoda.

Kiek šitas gėris kainuoja? Ir kuriam laikui efektas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2008 11 11, 13:57)
vat vat. man ir cia pats geriausias budas. mano oda ten ir begalo jautri.  ir plaukeliai iaugineja, o skutiklio net matyt nenori smile.gif
tai nepagailiu pusvalandzio ir mazdaug kas savaite, kartais reciau, issipesioju.

bigsmile.gif galvojau aš čia viena neturiu ką veikti biggrin.gif kiek esu išbandžius depiliacijos priemonių namie, tai pešiojimas pincetu man irgi priimtiniausias smile.gif nors laiko atima, bet po to efektas ilgalaikis thumbup.gif
Atsakyti
ir as apie tai esu pagalvojus, bet man jauciu ne pusvalandi tuo uzsiiminet reiketu blush2.gif
Atsakyti
Kažkada bandžiau pešiot pažastis biggrin.gif tikrai neskauda, bet laiko tai ojei, kiek užima. Prie bikinio prisiliesti leidžiu tik kosmetologei su vašku arba skutimosi peiliukui blush2.gif
Atsakyti
Man ir beria verysad.gif O taip norisi ten shilkines odeles rolleyes.gif
Kazkada bandziau su pincetu, visai nieko, bet pradejo i augineti. Tai skustuvas draugelis.
Atsakyti
QUOTE(pakalnuciu.grozis @ 2009 01 09, 02:13)
Man ir beria  verysad.gif O taip norisi ten shilkines odeles  rolleyes.gif
Kazkada bandziau su pincetu, visai nieko, bet pradejo i augineti. Tai skustuvas draugelis.

Man kaip tik su peiliuku įauginėja nežmoniškai blink.gif
Atsakyti
panos patarkit? pas mane labai panasi situacija, tiesa kai dabar naudoju veet krema, viskas praejo, bet liko spuogeliai nuo ankstesniu skutimusi, atrodo kai randeliai(kitaip ju nepavadinciau, nes jau ilgas laikas nedinksta), tikiuosi mazdaug isivaizduojat? blink.gif berti jau nebeberia, bet vaizdas ir ne koks. Nz nei kaip tuos isisenejussius randelius panaikinti, gal kuriai yra taip buve, prasau patarkite nes artejant vasarai noretusi nusipirkti grazu maudymosi kostiumeli su graziom kelnaitem o ne sortukais.
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
As pasinaudojau NIREN patarimu!!! thumbup.gif SUPER!!! Kiekviena vakara duse padarau bikini srities pilinga ir ant sausos odos papurskiu CUTASEPT (250ml-14,15LT vaistineje).Viskas labai gerai, jau pamirsau kas yra berimai ir iauge plaukeliai. P.S. Depiliacija darau pati siltu vasku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 01 31, 13:59)
As pasinaudojau NIREN patarimu!!!  thumbup.gif  SUPER!!! Kiekviena vakara duse padarau bikini srities pilinga ir ant sausos odos papurskiu  CUTASEPT (250ml-14,15LT vaistineje).Viskas labai gerai, jau pamirsau kas yra berimai ir iauge plaukeliai. P.S. Depiliacija darau pati siltu vasku.  smile.gif

cia antiseptinis purskiklis? idomu, visose vaistinese buna g.gif
sudominai

oh, pagooglinau, imstee foto.turiu as ji.is darbo, is ligonines parsinesu thumbup.gif
toki stebukla turiu, o bikiniui nepanaudodavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 31 sausio 2009 - 17:13
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 31, 17:11)
cia antiseptinis purskiklis? idomu, visose vaistinese buna g.gif
sudominai

oh, pagooglinau, imstee foto.turiu as ji.is darbo, is ligonines parsinesu thumbup.gif
toki stebukla turiu, o bikiniui nepanaudodavau doh.gif

Raso "Preparatas odos dezinfekcijai" user posted image
Pabandykit, man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 01 31, 11:59)
As pasinaudojau NIREN patarimu!!!  thumbup.gif  SUPER!!! Kiekviena vakara duse padarau bikini srities pilinga ir ant sausos odos papurskiu  CUTASEPT (250ml-14,15LT vaistineje).Viskas labai gerai, jau pamirsau kas yra berimai ir iauge plaukeliai. P.S. Depiliacija darau pati siltu vasku.  smile.gif

o kokį pilingą naudoji? ar tiesiog kempine trini?
ir po kiek laiko rezultatai jau pasimatė? 4u.gif
Atsakyti