Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 09, 16:11)
Nemanau kad cia epiliatoriaus kalte. Man geriau plaukelius elipiatorius isravi po duso, tada matyt atsidaro poros, ir lengviau israuna plauka su svoguneliu. Bet sita metoda naudoju tik kojoms, kaip su bikiniu - nezinau  schmoll.gif .
O  bikiniui naudoju depiliacini krema Veet. Nesmirda kaip kiti, trumpas laikymo laikas ant odos ir neberia po depiliacijos. Labai noreciau isbandyti depiliacija vasku, bet geda  blush2.gif  kai as ten turesiu gulet issizergusi  doh.gif .

reikes ir man Veet isbandyti, best paneles kai kurios sak, kad "nenuima" visu plauku doh.gif kitos laiko ilgai g.gif
Atsakyti
klausykit, o jūs nuo visur tuos plaukučius depiliuojat? nes aš tai vargstu, nuo kačiuko su vaško juostelėm, o tarp kojyčių, lūpytes su skustuku... ax.gif galvoju, gal per daug vargstu, nes nuo skutimo po to nemalonu būna.. o su triusikėliais vistiek nieko nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 12 06, 20:18)
klausykit, o jūs nuo visur tuos plaukučius depiliuojat? nes aš tai vargstu, nuo kačiuko su vaško juostelėm, o tarp kojyčių, lūpytes su skustuku... ax.gif  galvoju, gal per daug vargstu, nes nuo skutimo po to nemalonu būna.. o su triusikėliais vistiek nieko nesimato g.gif

su triusikeliais nesimato, bet paciai smagiau, na nors viena diena doh.gif nes as su peiliukais skutu tai greit vel atauga plaukeliai, jau kita diena buna nemalonu verysad.gif o siaip man asmeniskai grazu palikti juostele rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi išbėrė po to, kai pati nusprendžiau su epiliatorium „prasieiti“ g.gif Labai stebiuosi kodėl. Pas kosmetologę po vaško niekuomet neberdavo, labai graži oda likdavo. Hm.. nusidepiliavus patepiau natūraliu kokosų aliejumi, kuris bent jau pažastims labai patiko, paraudimą po minutės nuima, o bikiniui kažkaip nesuėjo, įdomu, ar čia galėjo būti nuo aliejaus, ar koks blogis čia verysad.gif
Atsakyti
Nebeatsimenu, ar jau pasisakiau ta tema, ar ne blush2.gif smile.gif Galiu jums pasakyti labai gera patarima, kuris ir man padejo, kad nebertu. Po depiliacijos oda reikia papurksti purskaliuku cutaseft F ir jokiu spuogeliu. Garantuoju 100%, nes pati ji naudoju. Sio purskaliuko buna pirkti vaistinese, siaip jis dar buna naudojamas zaizdoms berots dezinfekuoti ir tokiu purskalu reikia purkstis, kai tik auskariuka i bamba pvz isiveri. Nu tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 09, 20:33)
Nebeatsimenu, ar jau pasisakiau ta tema, ar ne blush2.gif  smile.gif  Galiu jums pasakyti labai gera patarima, kuris ir man padejo, kad nebertu. Po depiliacijos oda reikia papurksti purskaliuku cutaseft F ir jokiu spuogeliu. Garantuoju 100%, nes pati ji naudoju. Sio purskaliuko buna pirkti vaistinese, siaip jis dar buna naudojamas zaizdoms berots dezinfekuoti ir tokiu purskalu reikia purkstis, kai tik auskariuka i bamba pvz isiveri. Nu tikrai geras dalykas thumbup.gif

Del sio purskaliuko pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
jo,tie berimai ir mane vargina,reikes cutasepta pabandyt,kaip tik turiu namie,bet niekad nepagalvojau apie dezinfekcija po depiliacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2008 11 11, 15:57)
vat vat. man ir cia pats geriausias budas. mano oda ten ir begalo jautri.  ir plaukeliai iaugineja, o skutiklio net matyt nenori smile.gif
tai nepagailiu pusvalandzio ir mazdaug kas savaite, kartais reciau, issipesioju.
mano mama taip jau kokius 10metu traukinejos tai beveik tie plaukeliai ir nebeauga, vienas kitas. bet svarbiausia kad nereikia isvis neskusti.

Su pincetu? po 1 plaukeli? blink.gif wacko.gif M<ergaites, jus mazochistes.....

As tai jau buvau pasiryzusi fotoepiliacijai ar lazeriui paploti sumele, bet pasiskaiciau, kad netinka sviesiems plaukams... doh.gif
Skutant skustuku atauga po dienos, su depiliatoriumi beria, vasku paciai neiseina kazkaip, apsivaskuoju visa, o rezultato nulis biggrin.gif pas kosmetologe vasku israuna gerai, neberia, bet po savaites galiu vel eiti doh.gif
Po kiek laiko ataugineja po Veet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 01:20)
Su pincetu? po 1 plaukeli?  blink.gif wacko.gif M<ergaites, jus mazochistes.....

As tai jau buvau pasiryzusi fotoepiliacijai ar lazeriui paploti sumele, bet pasiskaiciau, kad netinka sviesiems plaukams...  doh.gif
Skutant skustuku atauga po dienos, su depiliatoriumi beria, vasku paciai neiseina kazkaip, apsivaskuoju visa, o rezultato nulis biggrin.gif pas kosmetologe vasku israuna gerai, neberia, bet po savaites galiu vel eiti  doh.gif
Po kiek laiko ataugineja po Veet? g.gif

Jau dieve apsaugok nuo Veet vasko, paciai man depiliavo su juo, mano oda gana jautri, o plaukas gana storas, tai taip subere, vos ne iki zaizdu, o to vasko ten per daug ar dar kas, galvojau su visa oda nuples, iki kraujo tiesiog zymiu liko, nebezinau su kuo besidepiliuoti, nu nei vienas budas netinka, visi alergizuoja ziauriai arba plaukai iaugineja
Atsakyti
Jautri, spuogota bikini. Laaabai stora saknis. Depiliuoju vasku, buvau nusprendus ir kuri laika nejau depiliuotis vasku del berimu.
Bet vis delto atradau, kas man patiko ir tiko. Visu pirma, tai vaskas, kuriuo depiliuoja. Jis skirtas vyrams. Superinis, bent jau tokia stora plauko sakni turinciai. Antra Depileve firmos tokios ampulytes, kurios silpnina plauko sakni. Man jos mazina berima, pulinuku atsiradima, jie isnyko. Trecia, Intimate Folisan priemone, nuo plaukeliu iauginejimo. Bikini sritis tikrai pagrazejo, reciau atauga.

Depiliuotis patariama po menstruaciju: ne taip skauda, o ir nelemti plaukeliai atauga leciau.
Atsakyti
po skutimo reikia patepti ta skusta zona spiritu ir kremu po depiliacijos. Taip pat atsitaikykit tinkama skutikli, jei koki prasta, atsipusi naudojat, tai vaiksciosit isbertos biggrin.gif
Atsakyti
aš jei pati depiliuojuos,tai visad įauga,bet jei pas profesionalią-jokių bėdų smile.gif kaip tik šian buvau depiliacijai smile.gif
Atsakyti