QUOTE(Dusele @ 2008 07 22, 06:29)
as tiesiog
ramiai paklausiau, nes keista pasirode ir tiek, jokios antireklamos..
Mergaites, nereaguokit taip skausmingai. Tiesiog mano toks budas
, kad as viska iki galo megstu issiaiskint, nes myliu savo darba.
Niren, tikiu, kad gerai atlieki savo darba, bet mano nuomone siek tiek skiriasi nuo tavosios - pylinguotis reikia pries depiliacija, o po triju dienu tikrai dar nebutina. Ir plaukeliai dygsta tikrai ne is spuogo, esant teisingai prieziurai normaliai auga toliau.. Juk kitaip visos depiliuotos vietos bitu spuoguotos po keliu dienu.. Na, bent jau savo praktikoj nesu susidurus su tokiu atveju.. Gal tavo patirtis kitokia.. nesigincyju...
O cia galima diskutuot? man siaip butu idomu pasikalbet su kolegem, pasidalint patirtim, "sunkesniais" atvejais.. Juk manau kiekviena turi savu darbo "kabliuku", ziniu, kodel nesusibegus kada visom kruvon?
Cia visai nebuvo skausminga reakcija
As ir megstu visus savo darbus labai ir labai i viska gilinuosi ir skaitau daug literaturos apie depiliacijas ir kava su iauginejimais ir pan., ir ne vienoje esu radus kad nesvarbu, kad plaukas nesikala 3 diena po depiliacijos, bet odos ragini sluoksni reikia priziureti ir neapleisti visa laika ir nesvarbu ar 3 diena ar penkta... zinoma ir pries depiliacija reik pilinguotis
Plaukelis tikrai zinau, kad dygsta ne is spuogo, bet as rasiau, kai jis jau dygsta ir neprasikala pro odyte tada supuliuoja, nes tai yra naturali organizmo reakcija (organizmas reaguoji i ji kaip i antikuni, kuri puliavimo budu salina). Ir pas sia kliente ne po keliu dienu spuogeliai iskylo, o po 1.5 -2 savaiciu, kai akivaizdu, kad jau plaukas kyla. Ir siaip Dusele esi kosmetologe ir pati viska ta zinai... Galim paskelbt apklausa siaip visu klienciu pas ka kiek spuogeliu iskyla augant plaukeliui
kiek zinau pas daugeli yra ta problema.
ir be to ne vienai esu padejus nuo tu pulinuku atsikratyti ir issigydyti randelius pasidarytus nuo krapstymu...
Ir siaip esu taikus zmogus ir nebenoriu daugiau diskutuoti siuo klausimu, gylintis i profesialuma savo ar kitu ar bandyt sumenkit kazkieno darba. Turiu didziuli savo pastoviu klienciu rata ir vis ji papildydama naujomis, kurios grizta... To linkiu mums visoms uzsiimancioms siuo darbu
Esu uz susibegima ir gyvenima taikoje
Be to tokiems gal pasiplepejimams kosmetologiu (as tik depiliatore
) pasitarimams susikuriam temele pletkose kur, ka?