Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Jurgituleaaaa @ 2008 07 11, 00:03)
pas mane irg baisiai jautri oda beria visur kur besidepiliuociau sad.gif( kazka girdejau apie arbatmedzio alieju tik vat nzn kada ji naudot ar iskart po depiliavijos ar pries ja patept depiliuojamas vietas ???

Aš tepu arbatmedžio aliejum iškart po depiliavimo, tai manęs neišberia. ax.gif Šiaip tai manau, kad jei, pavyzdžiui, skutamasi peiliuku, būtų ne pro šalį ir jį patį padezinfekuot tuo arbatmedžiu.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 07 11, 23:13)
Aš tepu arbatmedžio aliejum iškart po depiliavimo, tai manęs neišberia. ax.gif  Šiaip tai manau, kad jei, pavyzdžiui, skutamasi peiliuku,  būtų ne pro šalį ir jį patį padezinfekuot tuo arbatmedžiu.

o kur pirkt to arbatmedžio aliejaus? vaistinėj? ir ar padės jis jeigu plaukeliai įauginėja labai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 07 12, 10:59)
o kur pirkt to arbatmedžio aliejaus? vaistinėj? ir ar padės jis jeigu plaukeliai įauginėja labai? g.gif

vaistinėse būna, naujosios barmunės kainuoja apie 20lt g.gif kažkiek turėtų padėt ax.gif
Atsakyti
Dar skaiciau ,kad vandenilio peroksidu pries depiliacija ir po jos depiliuojamas vietas patept reikia ie jokiu problemu nebus...,bet man kazkaip rodos kad patepus po depiliacijos dar labiau nubers...??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgituleaaaa @ 2008 07 12, 22:21)
Dar skaiciau ,kad vandenilio peroksidu pries depiliacija ir po jos depiliuojamas vietas patept reikia ie jokiu problemu nebus...,bet man kazkaip rodos kad patepus po depiliacijos dar labiau nubers...??? g.gif

Vandenilio peroksidą juk ir ant žaizdų pila, kad jas dezinfekuotų, tai po depiliacijos jis tikrai nepakenks.
Atsakyti
As eu isbandziusi toki varianta, pries ir po depiliacijos peiliuku, pasitepti spiritu. Bet dabar mieliau renkuosi depiliacija vasku, ir patogiau, ir ilgiau plaukeliai neataugineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgituxM @ 2008 07 14, 12:17)
As eu isbandziusi toki varianta, pries ir po depiliacijos peiliuku, pasitepti spiritu. Bet dabar mieliau renkuosi depiliacija vasku, ir patogiau, ir ilgiau plaukeliai neataugineja  smile.gif

betgi turėtų baisiai graužt blink.gif ir šiaip odą nusausint... ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 14 liepos 2008 - 17:07
as po skutimosi pasitepu losjonu Australian body care ( ten yra arbatmedžio), tai man berimų ir sudirgimų žymiai sumažėjo thumbup.gif
Atsakyti
tikrai nera reikalo bijoti depiliacijos vasku 4u.gif .
1. Ir pries ir po, naudojamos spec priemones (zele, losjonai), skirtos "paruosti" oda ir "nuraminti".
2. Berimai teoriskai turetu buti apie 24val, +/- priklausomai nuo odos jautrumo.
3. Jei isbere ir nepraeina, gerai pagalvokite - gal po depiliacijos 24 val begyje tepete koki preparata, muilavote, kaitinotes sauleje, plaukiojote ezere, baseine, pylingavotes? Negalima 4u.gif
4. plaukeliai iaugineja del netinkamo depiliavimo, naudojant epiliatorius ir kt.. Yra specialiu priemoniu skirtu tiek plaukeliu iaugimui salinti, tiek pristabdyti plauku augima. Kosmetologe tikrai patars.
5. Del baimes depiliuoti bikinio srity, gedos jausmo: kosmetologei tai tik darbas (juk pas ginekologus einate, ten , patikekit, baisiau ax.gif ) .
4u.gif
Atsakyti
neseniai 1 karta depiliavausi, tai kita diena buvo toks nezymus paraudimas ir lengvas pabrinkimas (nepasakyciau, kad berimas, ti toks jausmas, kad kai kurios poros pabrinkusios), bet var praejus savaite-1.5 atsirado keli spuogai - berimas, su baltom galvutem blink.gif nestuke.gif ir randonu spuogu blink.gif ta vat ir kls: kas cia dabar?? blink.gif pries tai skutausi, niekad to nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 19, 16:50)
neseniai 1 karta depiliavausi, tai kita diena buvo toks nezymus paraudimas ir lengvas pabrinkimas (nepasakyciau, kad berimas, ti toks jausmas, kad kai kurios poros pabrinkusios), bet var praejus savaite-1.5 atsirado keli spuogai - berimas, su baltom galvutem blink.gif  nestuke.gif ir randonu spuogu blink.gif  ta vat ir kls: kas cia dabar?? blink.gif pries tai skutausi, niekad to nebuvo schmoll.gif

http://www.supermama...;#entry18480619 - na truputi keista pasidare, ne karta jau tave maciau reklamuojant viena SM (Niren), tai maniau nuolat pas ja ir depiliuojies, o jei tai ir buvo tas vienintelis kartas ir su pasekmem, tai kokia tokios reklamos prasme? g.gif g.gif gal vertetu su ja ir pasikonsultuot kas nutiko ir ka daryt? Juk jai geriausia zinot tavo situacija?

Atsakyti
Pamenu kai pirma karta ten depiliavausi (su skustuku), tai taip buvo isberta, kad siaubas (tikriausiai kad oda buvo prie to nepratus..). O dabar depiliuojant naudoju Johnson's "silky skin" (prausimosi ir skutimosi kremas), tai liuks.
Atsakyti