Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(Justinas @ 2007 05 29, 12:06)
Ar yra ir kur yra,bei kokia kaina tokių daikčiukų kaip:
Na įsivaizduoju,jog turėtų būti kažkokia medžiaga,kurią užklijuočiau ant krutinės,pilvo...paskui nuplėščiau ir nebebūtų plaukų,nes negražiai apžėlau...noriu pabandyt nusidepiliuot,tada ataugtų manau tolygiau,gražiau.
Ir ar nenusiplėš man speneliai? lotuliukas.gif
Kokia kaina tokio dalyko?

tai aisku,kad yra ax.gif depiliaciniai pleistrai yra,kuriuos gali rasti pvz eurokoj,vaistinese smile.gif juos uzklijavus reik patrynti ir staigiai nuplesti smile.gif
o kam tau klijuot ant speneliu?

Papildyta:
QUOTE(mst @ 2007 05 29, 12:09)
Cia Vilniuje, kainos priklauso nuo salono, kiek yra miskelio ir pan. mirksiukas.gif As 50lt mokejau pask. karta 4u.gif

aisku,labai dekui uz info 4u.gif kaip apsilankysiu kur nors,parasysiu ispudzius ax.gif
Atsakyti
[quote=aistukke,2007 05 29, 14:11]
tai aisku,kad yra ax.gif depiliaciniai pleistrai yra,kuriuos gali rasti pvz eurokoj,vaistinese smile.gif juos uzklijavus reik patrynti ir staigiai nuplesti smile.gif
o kam tau klijuot ant speneliu?

Nu nes ir ten plaukų yra.Aš ne moteris ...
Tai kaip,nenusiplėščiau spenelių? biggrin.gif Kokia kaina,kaip vadinas ir ar užteks vienos pakuotės krutinei ir pilvui?
Atsakyti
yra ant speneliu ar prie speneliu?
as pirkus esu "j`epill" vasko pleistrus,bet zinok nepamenu tiksliai kiek mokejau,iki 20lt manau turetu but g.gif pakelyje 20pleistru buvo,tai tikrai ne vienam ir ne dviem kartams,aisku priklauso nuo to ka depiliuojies,bet kaip tu jau minejai,kad nori pilva ir krutine tai manau kad ne vienam kartui uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 14:26)
yra ant speneliu ar prie speneliu?
as pirkus esu "j`epill" vasko pleistrus,bet zinok nepamenu tiksliai kiek mokejau,iki 20lt manau turetu but g.gif pakelyje 20pleistru buvo,tai tikrai ne vienam ir ne dviem kartams,aisku priklauso nuo to ka depiliuojies,bet kaip tu jau minejai,kad nori pilva ir krutine tai manau kad ne vienam kartui uzteks smile.gif

Ačiū už info.Nusipirksiu.
Va kaip atrodo blush2.gif
http://img264.images.../plaukaihx1.png
Atsakyti
zinai,is tikruju siulyciau tai darytis ne paciam bent jau pirma karta smile.gif
nueik i koki salona ir tau nudepiliuos su karstu vasku,maziau skaudes,maziau laiko uzims,ir tvarkingiau padarys,be to pats pamatysi kaip viskas darosi ir turesi bendra vaizda,tada galesi pats darytis,zinant ka kaip reikia daryt smile.gif
Atsakyti
Visuose salonuose padoriuose daro?Bet tai kainuos jau brangiau,kiek kainuoja maždaug?Kiek laiko man turėtų neataugti plaukai?maždaug..
Nenustebs,kad bernas atėjo depiliuotis...?hmmm..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 29 gegužės 2007 - 12:57
baik tu,ne tu pirmas ir ne tu paskutinis ateinantis depiliuotis smile.gif
va del kainos,tai net nezinau,nes nei vienam salone nera iskirta krutines depiliacija,kadangi tai moterims nereikalinga,bet manau pasiskambines kurima nors salonui ir paklauses gausi atsakyma smile.gif
o plaukai neatauga mazdaug 3 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 15:01)
baik tu,ne tu pirmas ir ne tu paskutinis ateinantis depiliuotis smile.gif
va del kainos,tai net nezinau,nes nei vienam salone nera iskirta krutines depiliacija,kadangi tai moterims nereikalinga,bet manau pasiskambines kurima nors salonui ir paklauses gausi atsakyma smile.gif
o plaukai neatauga mazdaug 3 savaites smile.gif

Nu reikės klaustis,bet gal pats nusidepeliuosiu.Ačiū už atsakymus.. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2007 05 29, 13:04)
Nu reikės klaustis,bet gal pats nusidepeliuosiu.Ačiū už atsakymus.. thumb_yello.gif

ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucia @ 2006 08 31, 09:50)
Tik nuskutus reikia pabarstyti higienine pudra - nebus jokiu berimu.Isbandyta.  thumbup.gif

paklausiu kvailo klausimo wub.gif kas per higienine pudra? Gal gali konkreciau?

Papildyta:
QUOTE(aglaja @ 2006 02 12, 16:24)
o as nuo berimo naudoju arbatmedziu alieju, o kad leciau augtu plaukeliai - avokadu  biggrin.gif

o padeda avokado aliejus? jis tikriausiai ir minkstina gerai oda?
Atsakyti
As irgi užduosiu kvailą klausimą biggrin.gif Depiliaciją vašku geriau atlikti pačiai ar verčiau eit į saloną, kur dirba profesionalai, nes pačiai, gėda pripažint, nelabai gaunas blush2.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 29, 20:25)
As irgi užduosiu kvailą klausimą biggrin.gif Depiliaciją vašku geriau atlikti pačiai ar verčiau eit į saloną, kur dirba profesionalai, nes pačiai, gėda pripažint, nelabai gaunas blush2.gif  doh.gif  verysad.gif

kazkada uzsinorejau pasidaryti pati, tai man dar labiau geda kad vietoj nusidepiliavimo pasidariau didziausia melyne doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti