Sveikos, cia ir vel as
Turiu problema, kuri vasarai artejant kelia vis didesni galvos skausma. Berimai (raudoni spuogeliai) bikini srityje ir ant slaunu Gal kas buvot ar esat susidurusios su panasia problema ir galetumet patarti kaip juos panaikinti ar padaryti maziau pastebimus?
Labai praverstu jusu visu pagalba ir patarimai(skubiai)
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 24, 19:40)
O kur toki galima isigyti, kaip tiksliai vadinasi ?
na apie arbatmedžio aliejų buvo visa tema, netingėk paieškoti. galvoju jis turėtų padėti patepus visokius pūlinukus...
QUOTE(ašei @ 2007 05 25, 22:25)
na apie arbatmedžio aliejų buvo visa tema, netingėk paieškoti. galvoju jis turėtų padėti patepus visokius pūlinukus...
Dekui ??Radau ta tema, paskaiciau konkreciam puslapyje apie ji ir kai tik pasitaikys proga, ketinu nusipirkti. Ir dar noreciau paklaust, po kiek mazdaug laiko isryskeja "gijimo" rezultatai
Man ta pati beda kaip ir daugeliui cia esanciu. Skurimosi peiliukus padejau i sali po pirmo karto. Naudoju epiliatoriu arba depiliacini krema. Visgi, plaukeliai daznai iauga, be to turiu salinti juos gana daznai. O bikinis - tragedija. Kai kuriose vietose nuo plaukeliu iaugimo net randukai Dabar nusipirkau Sally Hansen spec padelius valyti po depiliacijos. Jie ten kazkokiam tirpale pagal braziliska formule pamerkti. Paziuresim kaip veiks. Kitas tepaliukas, kuri maciau pirkti yra su lidokainu. Cia ta pati medziaga naudojama ir nuskausminimui (kazkas minejo). Tik va kaina uz mazyte tutele ~7$. Bet matau kad teks. O gal kazkas bande?
Pilingui tinka kavos tirsciai sumaisyti su druska ir trupuciu aliejaus
Pilingui tinka kavos tirsciai sumaisyti su druska ir trupuciu aliejaus
o ka manot apie vasko proceduras pas kosmetologe? man rodos tai efektyvu tturetu buti. kazkuri mergina rase kad atsidziaugt negali. as manau irgi reiketu isbandyti. juk nei isberimai nevargins niekas kokias 3 sav, ar as klystu?
QUOTE(Qwertama @ 2007 05 28, 20:49)
o ka manot apie vasko proceduras pas kosmetologe? man rodos tai efektyvu tturetu buti. kazkuri mergina rase kad atsidziaugt negali. as manau irgi reiketu isbandyti. juk nei isberimai nevargins niekas kokias 3 sav, ar as klystu?
as irgi apie tai galvoju va butent tokiu metu laiku labai tinka
nes atsibodo nuolat su peiliuku dailintis
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:45)
as irgi apie tai galvoju va butent tokiu metu laiku labai tinka
Tai nieko nelaukit ir pabandykit, verta Ir visai neskauda (bent man), as ir pastoviai darausi
QUOTE(mst @ 2007 05 29, 11:50)
Tai nieko nelaukit ir pabandykit, verta Ir visai neskauda (bent man), as ir pastoviai darausi
kazkaip droviuosi be to galvoju apie visiska plauku pasalinima,o ne apdailinima,tai manau skausmas turetu but nemazas
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:52)
kazkaip droviuosi be to galvoju apie visiska plauku pasalinima,o ne apdailinima,tai manau skausmas turetu but nemazas
Man vakar viska nueme O drovetis neverta, kosmetologes pripratusios Aisku, kiekvienai savo, bet as po 1 karto jau prie peiliuku nebegrizau ir negrisiu
QUOTE(mst @ 2007 05 29, 11:56)
Man vakar viska nueme O drovetis neverta, kosmetologes pripratusios Aisku, kiekvienai savo, bet as po 1 karto jau prie peiliuku nebegrizau ir negrisiu
kur daraisi? ir kiek moki? sudominai mane
anksciau ar veliau vis tiek manau reikes pabandyt ir iveikt ta baime
Ar yra ir kur yra,bei kokia kaina tokių daikčiukų kaip:
Na įsivaizduoju,jog turėtų būti kažkokia medžiaga,kurią užklijuočiau ant krutinės,pilvo...paskui nuplėščiau ir nebebūtų plaukų,nes negražiai apžėlau...noriu pabandyt nusidepiliuot,tada ataugtų manau tolygiau,gražiau.
Ir ar nenusiplėš man speneliai?
Kokia kaina tokio dalyko?
Na įsivaizduoju,jog turėtų būti kažkokia medžiaga,kurią užklijuočiau ant krutinės,pilvo...paskui nuplėščiau ir nebebūtų plaukų,nes negražiai apžėlau...noriu pabandyt nusidepiliuot,tada ataugtų manau tolygiau,gražiau.
Ir ar nenusiplėš man speneliai?
Kokia kaina tokio dalyko?
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:59)
kur daraisi? ir kiek moki? sudominai mane
Cia Vilniuje, kainos priklauso nuo salono, kiek yra miskelio ir pan. As 50lt mokejau pask. karta