Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

Sveikos, cia ir vel as blush2.gif
Turiu problema, kuri vasarai artejant kelia vis didesni galvos skausma. Berimai (raudoni spuogeliai) bikini srityje ir ant slaunu blush2.gif Gal kas buvot ar esat susidurusios su panasia problema ir galetumet patarti kaip juos panaikinti ar padaryti maziau pastebimus?
Labai praverstu jusu visu pagalba ir patarimai(skubiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 25 gegužės 2007 - 13:31
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 24, 19:40)
O kur toki galima isigyti, kaip tiksliai vadinasi g.gif?

na apie arbatmedžio aliejų buvo visa tema, netingėk paieškoti. galvoju jis turėtų padėti patepus visokius pūlinukus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 05 25, 22:25)
na apie arbatmedžio aliejų buvo visa tema, netingėk paieškoti. galvoju jis turėtų padėti patepus visokius pūlinukus...  unsure.gif

Dekui smile.gif ??Radau ta tema, paskaiciau konkreciam puslapyje apie ji ir kai tik pasitaikys proga, ketinu nusipirkti. Ir dar noreciau paklaust, po kiek mazdaug laiko isryskeja "gijimo" rezultatai g.gif
Atsakyti
Man ta pati beda kaip ir daugeliui cia esanciu. Skurimosi peiliukus padejau i sali po pirmo karto. Naudoju epiliatoriu arba depiliacini krema. Visgi, plaukeliai daznai iauga, be to turiu salinti juos gana daznai. O bikinis - tragedija. Kai kuriose vietose nuo plaukeliu iaugimo net randukai verysad.gif Dabar nusipirkau Sally Hansen spec padelius valyti po depiliacijos. Jie ten kazkokiam tirpale pagal braziliska formule pamerkti. Paziuresim kaip veiks. Kitas tepaliukas, kuri maciau pirkti yra su lidokainu. Cia ta pati medziaga naudojama ir nuskausminimui (kazkas minejo). Tik va kaina uz mazyte tutele ~7$. Bet matau kad teks. O gal kazkas bande?
Pilingui tinka kavos tirsciai sumaisyti su druska ir trupuciu aliejaus thumbup.gif
Atsakyti
o ka manot apie vasko proceduras pas kosmetologe? man rodos tai efektyvu tturetu buti. kazkuri mergina rase kad atsidziaugt negali. as manau irgi reiketu isbandyti. juk nei isberimai nevargins niekas kokias 3 sav, ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 05 28, 20:49)
o ka manot apie vasko proceduras pas kosmetologe? man rodos tai efektyvu tturetu buti. kazkuri mergina rase kad atsidziaugt negali. as manau irgi reiketu isbandyti. juk nei isberimai nevargins niekas kokias 3 sav, ar as klystu?

as irgi apie tai galvoju smile.gif va butent tokiu metu laiku labai tinka smile.gif
nes atsibodo nuolat su peiliuku dailintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:45)
as irgi apie tai galvoju smile.gif  va butent tokiu metu laiku labai tinka smile.gif 
nes atsibodo nuolat su peiliuku dailintis  doh.gif

Tai nieko nelaukit ir pabandykit, verta mirksiukas.gif Ir visai neskauda (bent man), as ir nestuke.gif pastoviai darausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 29, 11:50)
Tai nieko nelaukit ir pabandykit, verta mirksiukas.gif  Ir visai neskauda (bent man), as ir  nestuke.gif pastoviai darausi 4u.gif

kazkaip droviuosi blush2.gif be to galvoju apie visiska plauku pasalinima,o ne apdailinima,tai manau skausmas turetu but nemazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:52)
kazkaip droviuosi blush2.gif  be to galvoju apie visiska plauku pasalinima,o ne apdailinima,tai manau skausmas turetu but nemazas doh.gif

Man vakar viska nueme 4u.gif O drovetis neverta, kosmetologes pripratusios mirksiukas.gif Aisku, kiekvienai savo, bet as po 1 karto jau prie peiliuku nebegrizau ir negrisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 05 29, 11:56)
Man vakar viska nueme 4u.gif O drovetis neverta, kosmetologes pripratusios mirksiukas.gif Aisku, kiekvienai savo, bet as po 1 karto jau prie peiliuku nebegrizau ir negrisiu 4u.gif

kur daraisi? ir kiek moki? sudominai mane mirksiukas.gif
anksciau ar veliau vis tiek manau reikes pabandyt ir iveikt ta baime smile.gif
Atsakyti
Ar yra ir kur yra,bei kokia kaina tokių daikčiukų kaip:
Na įsivaizduoju,jog turėtų būti kažkokia medžiaga,kurią užklijuočiau ant krutinės,pilvo...paskui nuplėščiau ir nebebūtų plaukų,nes negražiai apžėlau...noriu pabandyt nusidepiliuot,tada ataugtų manau tolygiau,gražiau.
Ir ar nenusiplėš man speneliai? lotuliukas.gif
Kokia kaina tokio dalyko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 29 gegužės 2007 - 12:07
QUOTE(aistukke @ 2007 05 29, 13:59)
kur daraisi? ir kiek moki? sudominai mane mirksiukas.gif
anksciau ar veliau vis tiek manau reikes pabandyt ir iveikt ta baime smile.gif

Cia Vilniuje, kainos priklauso nuo salono, kiek yra miskelio ir pan. mirksiukas.gif As 50lt mokejau pask. karta 4u.gif
Atsakyti