Cia gal as truputi ne i tema, bet vistiek noriu paklausti. Kokie yra raminamieji kremai po depiliacijos? Gal jie galetu padeti mano jautriai odai, nes jau atsibodo tie berimai. Va, pacioj bikinio srity tai dar nieko, bet turiu viena susidariusi pulinuka tai net neisivaizduoju koks kremas galetu ji pagydyt, panaikint
Papildyta:
QUOTE(stela @ 2004 04 27, 17:00)
pagaliau leido pasireikst
mano drauge kosmetologe
as pas ja depiliuoju pazastis jau metai
bikini su kremais "strep" arba "veet" depiliuoju...o skustis negalima
nes ir plaukai storesni atauga,ir greit atauga,ir daugiau ju buna ir dar iaugti gali.pabandykit kremus (pagal instrukcija darykit ir tikrai nusiims viskas graziai
)dar yra specialios juosteles "plesymui" ir elektriniai depiliatoriai.bet tik ne skutimosi peiliukai
as pati juos nebent tik kojom naudoju
o kam kosmetologes tel reikia i asmenine rasykit arba ji vilniuje grozio salone "vijole" dirba ir jos vardas agne
Atsiprasau, ir as esu nevisazine depiliacijos klausimais. Norejau paklaust, ar galima paciai atlikt depiliacija vasku bikini srity tarkim su "strep" vasko juostelem jautriai odai? Nes pavyzdziui as pati sau tiesiog neistengiu pasidaryt kankinancios vasko proceduros. O juk ten viska reikia nuplest staigiu judesiu kaip teko skaityt instrukcijoj
Bet juk gaila sau kelti skausma