Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai bikinio srityje, po skutimo

QUOTE(ZBITKA @ 2007 01 20, 11:35)
Pas mane po skutimosi "toje" vietoje beria spuogeliais ir niežti odą, tikriausiai netinka man šitas metodas. Gal galit ką patart? g.gif

as tai skutu su depiliatorium (skutimosi masinele kitaip tariant ;}) ten peiliukai nebraizo odos, todel ir neniezti, o joks kitas budas man netiko. kaip su vasku ten depiliuot isvis neisivaizduoju, su paprastais skutimo peiliukais irgi suds g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2007 01 20, 11:35)
Pas mane po skutimosi "toje" vietoje beria spuogeliais ir niežti odą, tikriausiai netinka man šitas metodas. Gal galit ką patart? g.gif

Gal bandyk su depiliaciniais kremais?

Man tai nerima kelia, kad salinu plaukelius bikini zonoj su depiliatorium,ta prasme israunant plaukeli, tai dabar yra kelios topines vietos,kur nuolat zaizdeles - iauga plaukas, susidaro poodinis pulinukas, plauka iskrapstau, o tos zaizdeles ir spuogeliai taip jau negraziai ziurisi... bet ka jau padarysi, jauciu neis man ju isgydyt.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2007 01 21, 02:05)
Gal bandyk su depiliaciniais kremais?

Man tai nerima kelia, kad salinu plaukelius bikini zonoj su depiliatorium,ta prasme israunant plaukeli, tai dabar yra kelios topines vietos,kur nuolat zaizdeles - iauga plaukas, susidaro poodinis pulinukas, plauka iskrapstau, o tos zaizdeles ir spuogeliai taip jau negraziai ziurisi... bet ka jau padarysi, jauciu neis man ju isgydyt..  verysad.gif

man visokie iaugimai ir pulinukai arba isberimai atsirasdavo po visko (kremu(net ir skirtu specialiai bikini), putu, vasko, skutimosi peiliuko). vien tik depiliatorius gelbeja smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu moteriškas depiliatorius..tikriausiai labai skauda
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2007 01 21, 16:11)
Kaip suprantu moteriškas depiliatorius..tikriausiai labai skauda

taigi kaiptuik kad neskauda. epiliatorius plaukucius israuna, bet as kalbu apie depilliatoriu, kuris juos nuskuta. nu tai tas pats kaip barzdaskute, tik moteriska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji nesubraizo odos peiliukais, bet nuskuta ir ciki thumbup.gif tik minusa pastebejau, kad bikini srity daugiau plaukuciu atsirado skutant unsure.gif nu cia kaip ir betkuria kita vieta skutant, aisku..
Atsakyti
Naudoju dvigubą metodą - dalį plaukų pašalinu su epiliatoriumi (visų negaliu, nes baisiai skauda), o kitą dalį su paprasčiausiu skustuku. Gerai išmuilavus skutu palei plauką ir kad jau būtų visai švaru - prieš plauką. Ir po visų tų procedūrų patepu su kremu, skirtu naudoti po depiliacijos.
O kad plaukai įauginėja - geras metodas su plaušine stipriau patrinti epiluojamas vietas. Ir problemų kaip nebūta biggrin.gif
Atsakyti
mane anksčiau taip pat berdavo po skutimo, bet dabar kažkaip jau neberia, nors nieko nedariau dėl to bėrimo smile.gif
Atsakyti
Cia gal as truputi ne i tema, bet vistiek noriu paklausti. Kokie yra raminamieji kremai po depiliacijos? Gal jie galetu padeti mano jautriai odai, nes jau atsibodo tie berimai. Va, pacioj bikinio srity tai dar nieko, bet turiu viena susidariusi pulinuka tai net neisivaizduoju koks kremas galetu ji pagydyt, panaikint verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(stela @ 2004 04 27, 17:00)
pagaliau leido pasireikst  biggrin.gif  biggrin.gif mano drauge kosmetologe  biggrin.gif as pas ja depiliuoju pazastis jau metai  biggrin.gif bikini su kremais "strep" arba "veet" depiliuoju...o skustis negalima  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif nes ir plaukai storesni atauga,ir greit atauga,ir daugiau ju buna ir dar iaugti gali.pabandykit kremus (pagal instrukcija darykit ir tikrai nusiims viskas graziai thumbup.gif )dar yra specialios juosteles "plesymui" ir elektriniai depiliatoriai.bet tik ne skutimosi peiliukai  ohmy.gif as pati juos nebent tik kojom naudoju  rolleyes.gif o kam kosmetologes tel reikia i asmenine rasykit arba ji vilniuje grozio salone "vijole" dirba ir jos vardas agne  biggrin.gif

Atsiprasau, ir as esu nevisazine depiliacijos klausimais. Norejau paklaust, ar galima paciai atlikt depiliacija vasku bikini srity tarkim su "strep" vasko juostelem jautriai odai? Nes pavyzdziui as pati sau tiesiog neistengiu pasidaryt kankinancios vasko proceduros. O juk ten viska reikia nuplest staigiu judesiu kaip teko skaityt instrukcijoj smile.gif Bet juk gaila sau kelti skausma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigrida @ 2005 02 16, 21:54)
Sako padeda po skutimo patepus vandenilio peroksidu. Išbandytas reikalas.

Man tai nelabai padėjo. Toks pat jausmas kaip ant kraujuojancios zaizdos purkštum kvepalus lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
Na tai patarsit dar kanors naujo ir tikrai efektyvaus?
Atsakyti
na galiu pasiūlyt pabandyt tept arbatmedžio eteriniu aliejum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2007 05 23, 08:11)
na galiu pasiūlyt pabandyt tept arbatmedžio eteriniu aliejum  unsure.gif

O kur toki galima isigyti, kaip tiksliai vadinasi g.gif?
Atsakyti